cnm içini ferah tut bence sen hamilesin bunlarda belirtilerin :) bende transfer için 28 inde adet olmam gerekiyordu halen olmadım.doktor doğal gebelik olablir dedi yarına kadar olmazsam kan vereceğim.dediğiniz her belirti bende de var özellikle sağ kasığımda psikolojik mi bilmiyorum amaİnşallah kuzum benim ne bileyim şu ana kadar yaşamıyordum ya tedirgin oluyorum hele lekelenme de olunca. Tansiyon normal çıkıyor oysa düşük olmalıymış ama düşük değil benim. Midem de işte bir şey yemekte zorlanıyorum yanma filan oluyor ağrılar da iki gündür zorluyor dün kasıklarımda kasılmada vardı. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
6+3 denildi canım. Amiin inşallah görürsünüz kuzum bekleyen herkes için güzel ilerlesin her şeyMasaallah cnm ins bir dahaki e rahat duyarsınız kalp atışını ins o kanama alanı yok olur sorunsuz bugün kaçıncı gündü senin bende in haftaya salı kontrolum var kese için ins görürüm keseyi
Valla mucize gibi insallah hayirlisi olsun canimm. Bakarsin sendende böyle bir mucize gelir birilerine umut olursuncnm içini ferah tut bence sen hamilesin bunlarda belirtilerin :) bende transfer için 28 inde adet olmam gerekiyordu halen olmadım.doktor doğal gebelik olablir dedi yarına kadar olmazsam kan vereceğim.dediğiniz her belirti bende de var özellikle sağ kasığımda psikolojik mi bilmiyorum ama
Kilyacım tansiyonun bence de stres nedenli her şey gayet güzel gidiyor anksiyeteni kontrol etmeye çalışmalısın. İnşallah güzel haberlerin devamı aynı şekilde olur artık sevinme zamanıMerhaba kızlar muayeneden çıktım kalp sesini dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Bir tanesinin zayıftıBir kanama alanı varmış kese altında. Ara ara lekelenmen olabilir dedi. Peki ne olacak dedim kendi haline bırakacağız aktif kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok dedi. İlaçlara aynen devam tsh baktırmamı istedi baktırdım dedim iki hafta sonra yeniden baktırmamı ve tekrar kalp atışı için gelmemi söyledi. Kalp sesini dinletmedi kızlar ekrandan gösterdi öyle mi olmalı bilmiyorum bir şey diyemedim korkuma pıt pıt atıyordu gördük sadece inşallah devam eder Tansiyonum yine yüksek çıktı gittiğimi söyledim yine de takip edip 125 85 üstüne çıkarsa bizi arayacaksın dedi.
Beni ctesi gününe çağırdı canım çok mu erken acabaŞimdi konuştum 15 gün sonraya çağırdı. Çok güzel dedi çok şükür bi an tedirgin olmuştum
benim arkadaşımda kullanıyor hep bacaktan vuruyor pantolunun üstünden hem de :)Koldan baska bırının vurması lazım dedıler bacaktn hıc demedıler
Insallahh canım saglıkla alırız hepımız kucagımıza
Senin Kaçıncı gün bugün ada kaç haftalık benide Dr. Salı gününe çağırdı kese içinBeni ctesi gününe çağırdı canım çok mu erken acaba
çok sevindimKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Kuzum aynı doktora giden başka bir arkadaşıma sordum üçüncü ayda dinletiyormuş dinletme taraftarı değilmiş. Sıkıntı var diye konuşmadı da işte gel bize anlatOh oh, çok şükür canım.
İkizlerde ilk başlarda öyle oluyormuş. Biri daha küçük oluyormuş, geriden geliyormuş hep. Daha sonra eşitleniyormuş.
Başka bi başlıkta okumuştum, yüksek sesin ilk haftalarda bebeği rahatsız ettiğini düşünen doktorlar var. Bu yüzden sadece kalp atışını gösteriyorlar.
Sıkıntı yok bence. Duymadın ama gördün, duymuş kadar oldun.
20.haftadan sonra sanırım steteskop ile duyulabiliyormuş.
O da olabilir kuzum sıcaktan uzak dur dedi zatenBu aradaKilya cığım, şimdi aklıma geldi.
Dün doktor benim de denedi dinlemeyi. Tam ses gelmeyince daha fazla ısı vermek istemiyorum, haftaya tam duyulur dedi.
Belki kanama alanından dolayı da ısı vermek istememiştir doktorun.
Yaaa kuzum hadi inşallah gebesindircnm içini ferah tut bence sen hamilesin bunlarda belirtilerin :) bende transfer için 28 inde adet olmam gerekiyordu halen olmadım.doktor doğal gebelik olablir dedi yarına kadar olmazsam kan vereceğim.dediğiniz her belirti bende de var özellikle sağ kasığımda psikolojik mi bilmiyorum ama
Canım Allah razı olsun inşallah becerebilirimKilyacım tansiyonun bence de stres nedenli her şey gayet güzel gidiyor anksiyeteni kontrol etmeye çalışmalısın. İnşallah güzel haberlerin devamı aynı şekilde olur artık sevinme zamanı
Ne güzel iki kalbi de görmüşsün canım, inşallah kanama alanı da kendine geçer bundan sonra sorunduzca büyür bebeklerin.. biraz stresini kontrol altına alacak şeylere odaklanmayı dene tansiyonun için, kendini meşgul ama dingin tutacak şeylere yönelMerhaba kızlar muayeneden çıktım kalp sesini dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Bir tanesinin zayıftıBir kanama alanı varmış kese altında. Ara ara lekelenmen olabilir dedi. Peki ne olacak dedim kendi haline bırakacağız aktif kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok dedi. İlaçlara aynen devam tsh baktırmamı istedi baktırdım dedim iki hafta sonra yeniden baktırmamı ve tekrar kalp atışı için gelmemi söyledi. Kalp sesini dinletmedi kızlar ekrandan gösterdi öyle mi olmalı bilmiyorum bir şey diyemedim korkuma pıt pıt atıyordu gördük sadece inşallah devam eder Tansiyonum yine yüksek çıktı gittiğimi söyledim yine de takip edip 125 85 üstüne çıkarsa bizi arayacaksın dedi.
Geçmiş olsun tatlımm, çok şükür iyiymiş yumoşunKızlar merhaba. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah.
Benim birkaç gündür ciddi lekelenmem oluyodu. Vizon rengi ile başlayıp koyu kahverengiye doğru ilerledi. Bugun yine ayni durum olunca doktorumu aradım hemen gel dedi. Gittim. Bebek ve kalp atışı çok şükür iyi dedi. Ama kahverengi leke müdahale edilmediği zaman kırmızıya döner ve tehlike arz eder dedi. Hastaneye yatısimi verdi. Serum ve iğne tedavisi başlandı hemen. Bebek sağlıklı ama gelen lekeleri hemen dikkate almak gerekir dedi. Benim gibi olan arkadaslarim varsa ihmal etmeyin lütfen
aminnnnn inşallahhh.Valla mucize gibi insallah hayirlisi olsun canimm. Bakarsin sendende böyle bir mucize gelir birilerine umut olursun
Teşekkür ederim canim çok şükür bebişim iyiGeçmiş olsun tatlımm, çok şükür iyiymiş yumoşunihtiyatlı olması iyi tabii doktorun. ekstra ne ilacı veriyorlar?
inşallah cnm yaa.yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)Yaaa kuzum hadi inşallah gebesindir
ben aç karnına gidiyorum cnm.Tiroid ilacı kullanan arkadaşlar, tsh değerinize baktıracağınız zaman kanı ilacı içip mi veriyorsunuz içmeden mi? Uzun zaman oldu ben vermeyeli, ne yapıyordum unuttum