2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

cnm içini ferah tut bence sen hamilesin bunlarda belirtilerin :) bende transfer için 28 inde adet olmam gerekiyordu halen olmadım.doktor doğal gebelik olablir dedi yarına kadar olmazsam kan vereceğim.dediğiniz her belirti bende de var özellikle sağ kasığımda psikolojik mi bilmiyorum ama

Masaallah cnm ins bir dahaki e rahat duyarsınız kalp atışını ins o kanama alanı yok olur sorunsuz bugün kaçıncı gündü senin bende in haftaya salı kontrolum var kese için ins görürüm keseyi
6+3 denildi canım. Amiin inşallah görürsünüz kuzum bekleyen herkes için güzel ilerlesin her şey

Valla mucize gibi insallah hayirlisi olsun canimm. Bakarsin sendende böyle bir mucize gelir birilerine umut olursun

Kilyacım tansiyonun bence de stres nedenli her şey gayet güzel gidiyor anksiyeteni kontrol etmeye çalışmalısın. İnşallah güzel haberlerin devamı aynı şekilde olur artık sevinme zamanı

Kuzum aynı doktora giden başka bir arkadaşıma sordum üçüncü ayda dinletiyormuş dinletme taraftarı değilmiş. Sıkıntı var diye konuşmadı da işte gel bize anlat Tek sorun kanama alanı. Yine de kan sulandırcıyı kesmedi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için canım. Dualarınız için teşekkürler

Yaaa kuzum hadi inşallah gebesindir

Kilyacım tansiyonun bence de stres nedenli her şey gayet güzel gidiyor anksiyeteni kontrol etmeye çalışmalısın. İnşallah güzel haberlerin devamı aynı şekilde olur artık sevinme zamanı
Canım Allah razı olsun inşallah becerebilirim sen nerelerdeydin özlettin kendini

Tiroid ilacı kullanan arkadaşlar, tsh değerinize baktıracağınız zaman kanı ilacı içip mi veriyorsunuz içmeden mi? Uzun zaman oldu ben vermeyeli, ne yapıyordum unuttum

Kızlar merhaba. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah.

Benim birkaç gündür ciddi lekelenmem oluyodu. Vizon rengi ile başlayıp koyu kahverengiye doğru ilerledi. Bugun yine ayni durum olunca doktorumu aradım hemen gel dedi. Gittim. Bebek ve kalp atışı çok şükür iyi dedi. Ama kahverengi leke müdahale edilmediği zaman kırmızıya döner ve tehlike arz eder dedi. Hastaneye yatısimi verdi. Serum ve iğne tedavisi başlandı hemen. Bebek sağlıklı ama gelen lekeleri hemen dikkate almak gerekir dedi. Benim gibi olan arkadaslarim varsa ihmal etmeyin lütfen

Ne güzel iki kalbi de görmüşsün canım, inşallah kanama alanı da kendine geçer bundan sonra sorunduzca büyür bebeklerin.. biraz stresini kontrol altına alacak şeylere odaklanmayı dene tansiyonun için, kendini meşgul ama dingin tutacak şeylere yönel

Geçmiş olsun tatlımm, çok şükür iyiymiş yumoşun ihtiyatlı olması iyi tabii doktorun. ekstra ne ilacı veriyorlar?

Geçmiş olsun tatlımm, çok şükür iyiymiş yumoşun ihtiyatlı olması iyi tabii doktorun. ekstra ne ilacı veriyorlar?
Teşekkür ederim canim çok şükür bebişim iyi Aynen önlem almakta fayda var tabiki. Dusuk önleyici ilaçlarla bi karışım yapıp serum veriyolar sürekli. Progestan iğne yapıldı. Fitili keselim dedi. Bazen fitil enfeksiyon yapabiliyormus . Şuana kadar yapılan takviyeler bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…