2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canimmmm cok sukur cok mutlu umut dolu bi haber bekleyenlerede. Rabbim saglikla kucagina versin insallah.🧿🐣🌸❤ Kaçinci gündü bugun. Kac çıktı betan? Bide belirtin felan yoktu ama yinede ne varsa anlat bizede... umut olsun😊
Bugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibi🤗şoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne

Bugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibi🤗şoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne
Ya sen 7 yil dedin benimde eridi içim. Bende 8 yil olcak evleneli. Ah canim şu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun insallah. Bizlerde dua et artık kesin hamile olarak seninde kabul olur dualarin. Cok tebrik ediyorum saglikla gelsin ınsallah🐣🤲🧚‍♀️

Ya sen 7 yil dedin benimde eridi içim. Bende 8 yil olcak evleneli. Ah canim şu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun insallah. Bizlerde dua et artık kesin hamile olarak seninde kabul olur dualarin. Cok tebrik ediyorum saglikla gelsin ınsallah🐣🤲🧚‍♀️
İnsallah valla Allah ım isteyen herkese nasip eder insallah hepiniz her zaman dualarımdasıniz🥰Valla yıllaer bir bir geciyor herseyin bir vakti var buna inanıyorum insallah güzel olacak seninde Allah ın izniyle

Çok sevindim, maşallah çok güzel değer 🧿 sağlıkla tamamına ersin inşallah

harika gözünaydın canım

Bakalım kuzum inşallah. Normalde benim doktorumda ağırdan alır ama tatil nedeniyle mi artık başka bir şey mi var kafasında bilmiyorum bu zamana randevu verdiler. İçim pır pır telaştan korku ve heyecandan inşallah çıkarken sevinçten pır pır yapar 🙂🤗💞
Tatilden ötürü olabilir canım benimde normalde bayrama denk geliyor öncesinde gidicem bi aksilik çıkmazsa 🤩 iyi haberlerimizi paylaşırız inşallah🙏 bu yoldaki tüm arkadaşlarım hep dualarımda inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat acısı vermesin🙏 akşam çok güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım 🙏😍 buarada ağrıların olduğunda yatmayı ihmal etme kuzum

Canımm canımm bana öyle umut oldun kiii eşin azosperm di ve hamilesin şimdiiii Allahımm çoook büyükk sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤲🤲🧿🧿 inan gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını inanılmaz bir mutluluk oldun bana da çok şükür çooook 🥰

Canımm canımm bana öyle umut oldun kiii eşin azosperm di ve hamilesin şimdiiii Allahımm çoook büyükk sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤲🤲🧿🧿 inan gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını inanılmaz bir mutluluk oldun bana da çok şükür çooook 🥰
Aminn insallah arkadasımm hayırlısıyla insallah sizlerinde güzel haberlerini alırız 🥰🤗Allah büyük valla azosperm insanı cok korkutuyor basta hic olmayacak gibi aama ol deyince olmayacak hic bisey yok😊

Aminn insallah arkadasımm hayırlısıyla insallah sizlerinde güzel haberlerini alırız 🥰🤗Allah büyük valla azosperm insanı cok korkutuyor basta hic olmayacak gibi aama ol deyince olmayacak hic bisey yok😊
Artık endişe yok ağlamak yok lütfennn güzel şeyler düşünn tamam mıı bol bol sev bebişiniii 🤲 ben de inanıyorum inanılmaz motive oldun bana eminim herkese burda ki ❤️ Sırada Chocalete Chocalete var Allahımın izniyle ondanda alcaz iyi haberi 🧿

Artık endişe yok ağlamak yok lütfennn güzel şeyler düşünn tamam mıı bol bol sev bebişiniii 🤲 ben de inanıyorum inanılmaz motive oldun bana eminim herkese burda ki ❤️ Sırada Chocalete Chocalete var Allahımın izniyle ondanda alcaz iyi haberi 🧿
Insallah hepimiz alalim ya. Valla aslinda kan vermek istiyorum ama boyumun ölçüsünü aldim oturdum bekliyorm mecbur🤓

X