2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Son adet tarıhın ney canım gebelık programı ındırdın mı orda da yazar
Kuzum dondurulmuştu ya son adet tarihi bana mantıklı gelmiyor internetten transfer gününe göre bakınca 6+3 oluyor sanırım. Son adet tarihimi unuttum bile program indirmedim. Geçen hamileliğimde indirip sonra silerken çok ağladım. Bu kez ilerlemeden indirmem dedim

Hadi bana hayırlı olsun nurtopu gibi unsılın ıgnelerım oldu gobekten kan sulandırıcı yetmezmiş gibi bırde bu ıgnelerı olacagım napalım bebeişe gıden yollar mubahtır o saglıkla dogsun da
Canım kıyamam ya inşallah şifa olsun Rabbim emeklerinin karşılığını versin

Canım kıyamam ya inşallah şifa olsun Rabbim emeklerinin karşılığını versin
Aminn hepımızın ınsallah
Bırde şimdi duydum bı kere bıle bu ıvneden vurunan asla kan bagısında bulunamıyormus ben zaten hep kansız ılac kulanan biriyim ama ılacın ıcınde hayvansal ürünler varmıs vucud onu atamıyormus

Canım duyulabilir o zaman ben şun 6+4 oldum doktor biraz geç gel dedi haftaya gidicem kesin olsun diye merkez biraz uzak bana güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Bakalım kuzum inşallah. Normalde benim doktorumda ağırdan alır ama tatil nedeniyle mi artık başka bir şey mi var kafasında bilmiyorum bu zamana randevu verdiler. İçim pır pır telaştan korku ve heyecandan inşallah çıkarken sevinçten pır pır yapar

Doğrudur kuzum duymadım Rabbim şifasını kendi katından versin

Kızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Canimmmm cok sukur cok mutlu umut dolu bi haber bekleyenlerede. Rabbim saglikla kucagina versin insallah.❤ Kaçinci gündü bugun. Kac çıktı betan? Bide belirtin felan yoktu ama yinede ne varsa anlat bizede... umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…