- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza da alın inşallahKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Rabbım tamamına erdırsın ınsallahhKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Benim annem şeker hastası ben ordan biliyorumKoldan baska bırının vurması lazım dedıler bacaktn hıc demedıler
Insallahh canım saglıkla alırız hepımız kucagımıza
Dr bısey demedı hemsıre kızlara gonderdı onlar gosterdıBenim annem şeker hastası ben ordan biliyorumdoktorun ne dediyse o tabi
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah
Tebrikler
Aminn insallahRabbım tamamına erdırsın ınsallahh
Ay valla endişeleniyordum ben de bu pütürlük ne diye. İlaç parçaları geliyor zaten ama vajinanın dokusunda var gibiaynen bende de var canım aynı sorun hatta bugün kapsülün dışı bir saat sonra olduğu gibi geldi
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindimKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah bizi de nasıl mutlu ediyor bu haberlerKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Gözünüz aydınnnnKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Kuzum dondurulmuştu ya son adet tarihi bana mantıklı gelmiyor internetten transfer gününe göre bakınca 6+3 oluyor sanırım. Son adet tarihimi unuttum bileSon adet tarıhın ney canım gebelık programı ındırdın mı orda da yazar
Belli oldu mu kuzumKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Canım kıyamam ya inşallah şifa olsun Rabbim emeklerinin karşılığını versinHadi bana hayırlı olsun nurtopu gibi unsılın ıgnelerım oldugobekten kan sulandırıcı yetmezmiş gibi bırde bu ıgnelerı olacagım napalım bebeişe gıden yollar mubahtır o saglıkla dogsun da
Oldu cok sükür bin kere sükür Allah hepimizin yuzünü güldürsum kucagimiz bos kalmasin insallahBelli oldu mu kuzumhayırlı olsun
Aminn hepımızın ınsallahCanım kıyamam ya inşallah şifa olsun Rabbim emeklerinin karşılığını versin
Bakalım kuzum inşallah. Normalde benim doktorumda ağırdan alır ama tatil nedeniyle mi artık başka bir şey mi var kafasında bilmiyorum bu zamana randevu verdiler. İçim pır pır telaştan korku ve heyecandan inşallah çıkarken sevinçten pır pır yaparCanım duyulabilir o zamanben şun 6+4 oldum doktor biraz geç gel dedi haftaya gidicem kesin olsun diye merkez biraz uzak bana güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Doğrudur kuzum duymadımAminn hepımızın ınsallah
Bırde şimdi duydum bı kere bıle bu ıvneden vurunan asla kan bagısında bulunamıyormus ben zaten hep kansız ılac kulanan biriyim ama ılacın ıcınde hayvansal ürünler varmıs vucud onu atamıyormus
Benim neredeyse hep olduğu gibi iniyor çamaşırımaaynen bende de var canım aynı sorun hatta bugün kapsülün dışı bir saat sonra olduğu gibi geldi
Canimmmm cok sukur cok mutlu umut dolu bi haber bekleyenlerede. Rabbim saglikla kucagina versin insallah.Kızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun