2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım benim en azından duymasan da kalp atışları olduğunu biliyosun çok şükür Kanama alanına da dikkat et aman aekadasim. Doktorunla sürekli takipte ol. Allahın izniyle bisey olmadan geçecek

çok çok geçmiş olsun cnm..

İnşallah kuzum amiin. Umarım becerebilirim evde duvarlara bak bak biraz zor ama yapmam gerek

Tiroid ilacı kullanan arkadaşlar, tsh değerinize baktıracağınız zaman kanı ilacı içip mi veriyorsunuz içmeden mi? Uzun zaman oldu ben vermeyeli, ne yapıyordum unuttum
ben hipotroit hastasıyım ilaç içiyorum sürekli içip veriyorum zaten sabah aç karnınıza içmeniz gerekiyor ilacı etkisi olsun diye

Canım benim en azından duymasan da kalp atışları olduğunu biliyosun çok şükür Kanama alanına da dikkat et aman aekadasim. Doktorunla sürekli takipte ol. Allahın izniyle bisey olmadan geçecek
İnşallah kuzum sağ olasın doktorum biraz uzak ama takip edeceğiz artık lekelenmeler ona dalaletmiş İnşallah hepimiz için iyi olur her şey

Geçmis olsun canim. Saglikla ilerlesin seninde insallah..

Kuzum çok geçmiş olsun şimdi gördüm iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin. Bana bir şey demedi kuzum şimdilik kahverengi lekelenmelerin olabilir dedi hatta. Kırmızı aktif kanama olursa sorun dedi. Önlem almanız çok iyi olmuş. Benim de yeniden olursa olmadı başka doktora giderim ne yapayım. Ultrasonla bakıp kesenin altında kanama alanı var ondan olmuştur dedi sadece çıkarken bir şey yapmamız gerekir mi dedim kanama alanı için yooo kahve lekelenmelerin olabilir dedi. Aktif kırmızı kanama yapmaz yaparsa bakılır gibi bir şey söyledi.

Siz iyi olun da uzak olması sorun olmaz inşallah. Çok gerek kalmasında doktora sağlıkla hemencik geçsin.
İnşallah gerek kalmaz kuzum dediğin gibi ayrıca yeni okudum ne kadar süre tedavi altında kalacaksın ne dedi doktorun. Benim bir daha olmadı o şekilde ama sonuçta kanama alanı duruyor yine olursa ki olabilir dedi inşallah olmaz ve artmaz ne diyim

Bugün 15.gün erken acaba görünür mü diye düşünüyorum
Bilmiyorum benimde bugün 14 günüm salı gününe geldi işte Dr. Salı 19 gün olacak tabi hafta olarak kaç onuda o gün öğreniriz benim 4+5 yazıyor hesaplamada ama ins görünür de içimiz rahatlar...

ben hipotroit hastasıyım ilaç içiyorum sürekli içip veriyorum zaten sabah aç karnınıza içmeniz gerekiyor ilacı etkisi olsun diye
Ben de haşimatoyum.. kaç çıkıyor değerlerin? Benim en son 0,2 çıkmış çok düşük değil mi ya? Ama bu kanı sabah vermemiştim, doktorum öylesine bakmıştı. Şimdi transfer hazırlığındayım tekrar baktıracağım da, ilacı içip mi gideyim karar vermemiştim.. ama doğru tabi dozu ayarlamak gerekirse normal dozumu almak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…