- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Bugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibiCanimmmm cok sukur cok mutlu umut dolu bi haber bekleyenlerede. Rabbim saglikla kucagina versin insallah.❤ Kaçinci gündü bugun. Kac çıktı betan? Bide belirtin felan yoktu ama yinede ne varsa anlat bizede... umut olsun
Dr. Aylin Anıl Arslan, instagramdan bi bak istersenKızlar ankara da güvenilir doktor klinik önerebilir misiniz? Bahçeci artık belimizi büktü
Ya sen 7 yil dedin benimde eridi içim. Bende 8 yil olcak evleneli. Ah canim şu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun insallah. Bizlerde dua et artık kesin hamile olarak seninde kabul olur dualarin. Cok tebrik ediyorum saglikla gelsin ınsallahBugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibişoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne
Bende Polat Dursun u haberlerde izlemiştim Ankarada iyi tavsiye edilen çok iyi bir hekimmiş. Daha cok onkolojik cerrahide falan iyiymiş kadin dogumcu olarak.Dr. Aylin Anıl Arslan, instagramdan bi bak istersen
İnsallah valla Allah ım isteyen herkese nasip eder insallah hepiniz her zaman dualarımdasınizYa sen 7 yil dedin benimde eridi içim. Bende 8 yil olcak evleneli. Ah canim şu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun insallah. Bizlerde dua et artık kesin hamile olarak seninde kabul olur dualarin. Cok tebrik ediyorum saglikla gelsin ınsallah
Çok sevindim, maşallah çok güzel değerBugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibişoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne
Gebelik takibi için diyorsan özel hastanelerin doktorlarını araştırabilirsin. Özel muayenehanelerin muayene fiyatları 500-700 arasında, Liv, Koru gibi hastanelerin 200-300 arasında.Kızlar ankara da güvenilir doktor klinik önerebilir misiniz? Bahçeci artık belimizi büktü
harika gözünaydın canımBugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibişoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne
yok canım doktor önemli değil dedi vücut alabildiğini alıp gerisi öyle çıkar dediAy valla endişeleniyordum ben de bu pütürlük ne diye. İlaç parçaları geliyor zaten ama vajinanın dokusunda var gibi
Amin insallab canım cok sagolÇok sevindim, maşallah çok güzel değersağlıkla tamamına ersin inşallah
Tatilden ötürü olabilir canım benimde normalde bayrama denk geliyor öncesinde gidicem bi aksilik çıkmazsaBakalım kuzum inşallah. Normalde benim doktorumda ağırdan alır ama tatil nedeniyle mi artık başka bir şey mi var kafasında bilmiyorum bu zamana randevu verdiler. İçim pır pır telaştan korku ve heyecandan inşallah çıkarken sevinçten pır pır yapar
Canımm canımm bana öyle umut oldun kiii eşin azosperm di ve hamilesin şimdiiii Allahımm çoook büyükk sağlıkla kucağına al inşallahBugün 10.günüm 5.gün embriyosuydu 630 cıktı cok sükür valla kasiklarim ilk günlerde de agriyordu ama araliklı dün de sol bacagima vuruyordu ama öyle dayanılmaz agrilar degil öyle valla cok yeme var herkesteki gibişoktayım inan güzel düsünelim Allah ın izniyle hersey güzel olur insallah bide cokca dua ettik gercekten su mübarek günlerde yer gök dua üstüne
Aminn insallah arkadasımm hayırlısıyla insallah sizlerinde güzel haberlerini alırızCanımm canımm bana öyle umut oldun kiii eşin azosperm di ve hamilesin şimdiiii Allahımm çoook büyükk sağlıkla kucağına al inşallahinan gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını inanılmaz bir mutluluk oldun bana da çok şükür çooook
Artık endişe yok ağlamak yok lütfennn güzel şeyler düşünn tamam mıı bol bol sev bebişiniiiAminn insallah arkadasımm hayırlısıyla insallah sizlerinde güzel haberlerini alırızAllah büyük valla azosperm insanı cok korkutuyor basta hic olmayacak gibi aama ol deyince olmayacak hic bisey yok
İkiz olabilir canım, ne zaman kese kontrolün?Kızlar 12. Gün değerim 536 idi
14 gün 1627 çıktı bu kadar yükselmesi normal mi ? Var mı hiç böyle bi durum yaşayanınız ?
Şimdi konuştum 15 gün sonraya çağırdı. Çok güzel dedi çok şükür bi an tedirgin olmuştumİkiz olabilir canım, ne zaman kese kontrolün?
Ay çok sevindim. Sağlıkla doğuralım bebeklerimizi inşallahKızlar hepiniz cok sagolun Alalh razı olsun 7 yıl sonra bizde pozitif gördüj binlerce kez sükürler olsun
Insallah hepimiz alalim ya. Valla aslinda kan vermek istiyorum ama boyumun ölçüsünü aldim oturdum bekliyorm mecburArtık endişe yok ağlamak yok lütfennn güzel şeyler düşünn tamam mıı bol bol sev bebişiniiiben de inanıyorum inanılmaz motive oldun bana eminim herkese burda ki Sırada Chocalete var Allahımın izniyle ondanda alcaz iyi haberi
Aaaa beklee bak gününü lütfenn aceleye gerek yokInsallah hepimiz alalim ya. Valla aslinda kan vermek istiyorum ama boyumun ölçüsünü aldim oturdum bekliyorm mecbur