Canimmm cok teşekkür ediyorum iyiyim..kilo vermeye spora verdim kendimiAysuunnn nasılsın? Kaç gündür aklıma geliyodun yazayım diyodum
O şekilde yaşayan arkadaşlar da vardı doktorları aynı şekilde korkmamalarını söylemiş canım. O yüzden bir şey olmaz Allah ın izni ilebenimki o kadar koyu değildi canım peçeteye silince açık kahve tarzındaydı hatta biraz önce terar gittim lavaboya birşey yoktu ama tedirgin oldum yinede
amin canım çok saol içimi rahatlattınO şekilde yaşayan arkadaşlar da vardı doktorları aynı şekilde korkmamalarını söylemiş canım. O yüzden bir şey olmaz Allah ın izni ile
Dr Polat Dursun ya da Zahide Küçük çok tavsiye ediliyor ama ücret hakkında bir bilgim yok. Bi araştır istersenKızlar ankara da güvenilir doktor klinik önerebilir misiniz? Bahçeci artık belimizi büktü
Valla keseyi görene kadar şimdi de ona taktım hadi hayırlısıYok canım normal hamilelikte görünüyor iki arkadaşım normal gebelikte yaşadı. Dış gebelikte normal hamilelikte görünen bir durum. Tüp bebege özgü değiller
Canım karından bakıldı ve sıkışık gelmemi söyledilerkeseyi görmeye giden arkadaşlar bişey sorucam karından mı vajinal ultrasonlamı bakıldı eğer karındansa idrara sıkışıklık istendimi ben önceki gebeliğimde karından bakılmıştı ama sıkışıkmı gitmiştim hatırlamıyorum
Kuzum benim şuan 20.ci günlerim falan, doktor kesinlikle ev işi yapmiyorsun bir süre daha dedi. Tavsiye etmem çok yorma kendiniTecrübeli arkadaşlarımŞimdi benim 9 günüm bugün pozitif sonucu aldık cok şükür biliyorsunuz , ben artık bugün eve süpürge tutsam bir sorun yaratma değil mi :)
Tamam canım akşam eşim yapsın o zaman :)Kuzum benim şuan 20.ci günlerim falan, doktor kesinlikle ev işi yapmiyorsun bir süre daha dedi. Tavsiye etmem çok yorma kendini
Anladim canim sagol benimde aksine cok canim istiyor içen var mi diye merak ettimValla kuzum normalde aşırı severim canım çeker ama midem bir tuhaf çok aklıma gelmiyor şu aralar. Başlarda istiyordum. Doktorda hala içebilirsin demedi. İlk aylardan sonra müsade ediyor aslında. Ama bazı doktorlar bir fincana izin veriyor şimdide
Benim de karından baktılar, ama sıkışık değildim sıkışık da olmam istenmedi. Belki cihazın iyi olmasına baglida sıkışıklık durumu istenebilirkeseyi görmeye giden arkadaşlar bişey sorucam karından mı vajinal ultrasonlamı bakıldı eğer karındansa idrara sıkışıklık istendimi ben önceki gebeliğimde karından bakılmıştı ama sıkışıkmı gitmiştim hatırlamıyorum
Çok güzel maşallahhhKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Ayyyy super cok sevindim canım tebrik ederimmmKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Eşin yapiyorsa şanslısınTamam canım akşam eşim yapsın o zaman :)
O da yapmaz da işte korkudan canım yoksa 9 gündür bir süpürge tutayım demedi sağolsunEşin yapiyorsa şanslısınbenim yardim edenim yok o yuzden annemde kalıyorum mecburen ev işi yapmamak için .ama o da mesele oldu ben abartıyormuşum eşim böyle dedi ama kim ne derse desin bi süre süpürge falan tutmak istemiyorum sen de yapma bence
Korkuyorsa o bile biseydirO da yapmaz da işte korkudan canım yoksa 9 gündür bir süpürge tutayım demedi sağolsun
Aynen aynen laf anlatamıyorum kendim yaparım daha iyi diyorum öyle de olmuyor işte şimdiKorkuyorsa o bile biseydirtedavi maddi anlamda belimizi büktü yoksa hemen robot süpürge alacaktim biraz daha ertelemek zorundayim maalesef zorla birilerine is yaptirmak beni cok geriyor