2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aysuunnn nasılsın? Kaç gündür aklıma geliyodun yazayım diyodum
Canimmm cok teşekkür ediyorum iyiyim..kilo vermeye spora verdim kendimi gruplardayim yarisiyorum kafam çok dağıldı rahatladı o yuzden de...buraya cok takılmamaya çalışıyorum kafami bebek işlerinden en azından yaza kadar uzaklastirayim diye ama sizi de merak ediyorum okuyorum ara ara☺

Teşekkür ederim beni merak ettigin icin senin ne kadar kaldı?

benimki o kadar koyu değildi canım peçeteye silince açık kahve tarzındaydı hatta biraz önce terar gittim lavaboya birşey yoktu ama tedirgin oldum yinede
O şekilde yaşayan arkadaşlar da vardı doktorları aynı şekilde korkmamalarını söylemiş canım. O yüzden bir şey olmaz Allah ın izni ile

Tecrübeli arkadaşlarım Şimdi benim 9 günüm bugün pozitif sonucu aldık cok şükür biliyorsunuz , ben artık bugün eve süpürge tutsam bir sorun yaratma değil mi :)

keseyi görmeye giden arkadaşlar bişey sorucam karından mı vajinal ultrasonlamı bakıldı eğer karındansa idrara sıkışıklık istendimi ben önceki gebeliğimde karından bakılmıştı ama sıkışıkmı gitmiştim hatırlamıyorum

Tecrübeli arkadaşlarım Şimdi benim 9 günüm bugün pozitif sonucu aldık cok şükür biliyorsunuz , ben artık bugün eve süpürge tutsam bir sorun yaratma değil mi :)
Kuzum benim şuan 20.ci günlerim falan, doktor kesinlikle ev işi yapmiyorsun bir süre daha dedi. Tavsiye etmem çok yorma kendini

Anladim canim sagol benimde aksine cok canim istiyor içen var mi diye merak ettim

Benim de karından baktılar, ama sıkışık değildim sıkışık da olmam istenmedi. Belki cihazın iyi olmasına baglida sıkışıklık durumu istenebilir

Tamam canım akşam eşim yapsın o zaman :)
Eşin yapiyorsa şanslısın benim yardim edenim yok o yuzden annemde kalıyorum mecburen ev işi yapmamak için .ama o da mesele oldu ben abartıyormuşum eşim böyle dedi ama kim ne derse desin bi süre süpürge falan tutmak istemiyorum sen de yapma bence

O da yapmaz da işte korkudan canım yoksa 9 gündür bir süpürge tutayım demedi sağolsun

O da yapmaz da işte korkudan canım yoksa 9 gündür bir süpürge tutayım demedi sağolsun
Korkuyorsa o bile biseydir tedavi maddi anlamda belimizi büktü yoksa hemen robot süpürge alacaktim biraz daha ertelemek zorundayim maalesef zorla birilerine is yaptirmak beni cok geriyor

Korkuyorsa o bile biseydir tedavi maddi anlamda belimizi büktü yoksa hemen robot süpürge alacaktim biraz daha ertelemek zorundayim maalesef zorla birilerine is yaptirmak beni cok geriyor
Aynen aynen laf anlatamıyorum kendim yaparım daha iyi diyorum öyle de olmuyor işte şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…