- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Mümkünse eşlere yaptırma taraftayım biraz zahmete girsinler diye. Ben transferin ikinci gününden itibaren her işi yapıyorum süpürme silme uzanma eğilme ne arasan varAynen aynen laf anlatamıyorum kendim yaparım daha iyi diyorum öyle de olmuyor işte şimdi
Ayyy ayyy çok sevindimmm maşallahhhhhKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Ooo masallah dikkat et yinede yorma kendini çokMümkünse eşlere yaptırma taraftayım biraz zahmete girsinler diye. Ben transferin ikinci gününden itibaren her işi yapıyorum süpürme silme uzanma eğilme ne arasan var
Hem de maşallahı var ...Kızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Ben de bakıyorum ama özel muayenehaneler aşağı yukarı fiyatlar aynı.Kızlar ankara da güvenilir doktor klinik önerebilir misiniz? Bahçeci artık belimizi büktü
Tebrik ederim olmaz mııııı Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Ne güzel, çok iyi yapıyorsun canım çok sevindim iyi olduğunu duyduğuma. Aklını başka şeye verince zamanda hızlıca geçer.. Ama bizi de unutmaCanimmm cok teşekkür ediyorum iyiyim..kilo vermeye spora verdim kendimigruplardayim yarisiyorum kafam çok dağıldı rahatladı o yuzden de...buraya cok takılmamaya çalışıyorum kafami bebek işlerinden en azından yaza kadar uzaklastirayim diye ama sizi de merak ediyorum okuyorum ara ara☺
Teşekkür ederim beni merak ettigin icinsenin ne kadar kaldı?
Bahçeci 21gün geçerli 1 muayene 1 kontrol 700 tlBen de bakıyorum ama özel muayenehaneler aşağı yukarı fiyatlar aynı.
Evet bana çok saçma geldi bu. Bi de bundan sonra devam etmek istersek bu şekilde mi devam edecek onu da anlayamadimBahçeci 21gün geçerli 1 muayene 1 kontrol 700 tl
Zaten ayda bir çağıracaklar her ay 700 tl şu pansemide nasıl olacak bilmiyorum. Zaten tüp bebek işlemleri ilaçları vs birikimimizi harcadık biz. Durumunuz iyi ama her ay sırf muayeneye 700 verecek kadar değil. Ayrıca ilaçlar testler ne tutacak Allah bilirEvet bana çok saçma geldi bu. Bi de bundan sonra devam etmek istersek bu şekilde mi devam edecek onu da anlayamadim
Ayy güzel haberlerle inşallahAllah kolaylık versin kuzum o daha zor. Bizimde bugün muayene var bakalım duyabilecek miyiz ya da ne diyecek doktor
Amiin inşallahAyy güzel haberlerle inşallahkaç haftalık şuan canım
Canım duyulabilir o zamanAmiin inşallahaltı haftalık diye hesaplıyorum canım emin değilim
Son adet tarıhın ney canım gebelık programı ındırdın mı orda da yazarAmiin inşallahaltı haftalık diye hesaplıyorum canım emin değilim
İnsülini bacaktan ve koldan da yapabiliyorsun canım çok ağrın ya da morarman olursa ordan da yapabilirsin. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniHadi bana hayırlı olsun nurtopu gibi unsılın ıgnelerım oldugobekten kan sulandırıcı yetmezmiş gibi bırde bu ıgnelerı olacagım napalım bebeişe gıden yollar mubahtır o saglıkla dogsun da
aynen bende de var canım aynı sorun hatta bugün kapsülün dışı bir saat sonra olduğu gibi geldiBide birşey daha soracağım progestan kapsülü fitil gibi kullanıyorum ben ve vajinanın iç kısmında elime pütürlükler gelmeye başladı. acaba tahriş mi oldu iterken tahriş mi ettim sizde oldu mu böyle bişey ?
Koldan baska bırının vurması lazım dedıler bacaktn hıc demedılerİnsülini bacaktan ve koldan da yapabiliyorsun canım çok ağrın ya da morarman olursa ordan da yapabilirsin. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini