- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Aynı gün olmusuz bende saat 13.00 da işleme alındımInsallah canim cok teşekkür ederim
acayip sıkıştım hemsire gitti esim eczaneye gittidu bakalim hayirlisi
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahMerhaba kızlar bende şimdi yenı geldım hastane den 2 ad. 1. Kalıte 5.gün embrıyo transfer ım oldu haydı hayırlısı inşallah bende cok heyecanlıyım
hayırlı uğurlu en güzelinden sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba kızlar bende şimdi yenı geldım hastane den 2 ad. 1. Kalıte 5.gün embrıyo transfer ım oldu haydı hayırlısı inşallah bende cok heyecanlıyım
Evet 2 adet Gonopeptly daha aldirdi cnm 14 ünde onu da vurucam..Ilac mi aldirdi, suyu cok icmeseymistin keske ztn heyecandan cogaliyotelde bisiler fln izle oyalan unutmaya calis. Kac dakka oldu transfer olali
Beraber gun sayacagiz ozamanAynı gün olmusuz bende saat 13.00 da işleme alındım
Başka iğne yok mu?Evet 2 adet Gonopeptly daha aldirdi cnm 14 ünde onu da vurucam..
Hala yatiyorum ben 5.20 de odaya çıkmıştım...
Esim sürgü getirdi
Cok tesekkur ederım bende daha evvel 1 asılama 1 tup yaptırdım ama 4 yıl daha yapmaya cesaret edememıstım tekrar denemek ıstedım içim kımıl kımılHayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah
Aminn insallahh beuleyen herkeshayırlı uğurlu en güzelinden sonuçlar alırsınız inşallah
Cok tesekkur ederim bekleyen herkes ınsallahhhayırlı uğurlu en güzelinden sonuçlar alırsınız inşallah
Bende de bir tüp bebek denemem oldu. İki sene ara verdim vermemem gerekiyorkenCok tesekkur ederım bende daha evvel 1 asılama 1 tup yaptırdım ama 4 yıl daha yapmaya cesaret edememıstım tekrar denemek ıstedım içim kımıl kımıl
Hayırlı olsun. Bende bugün ilk defa yaptım ve aynen canım şu an şişmiş durumda.Merhabalar
Benim de bugün yumurta toplama oldu çok şükür
Prolutexi kullanıp göbeği şişen oldu mu acaba?Zorla ittirdim ilacı, enjekte edilen yer su topladı gibi oldu baya endişelendim.
Hepimize hayırlı olur inşallah. Güzel sonuçlar almak nasip olsunHayırlı olsun. Bende bugün ilk defa yaptım ve aynen canım şu an şişmiş durumda.
Tebriklerrrrr guzel guzel yerlessinler insallahBebisleri aldim odaya ciktim
Prolutexi bende göbekten yapıyorum, şişme olmadı.Ama genel olarak göbekte bi şişlik oluyo.Merhabalar
Benim de bugün yumurta toplama oldu çok şükür
Prolutexi kullanıp göbeği şişen oldu mu acaba?Zorla ittirdim ilacı, enjekte edilen yer su topladı gibi oldu baya endişelendim.
Şırıngaya çekerken çok zorlandım, vururken de çok zorlandım ilaç bir türlü gitmedi hızlı yapmış olabilirim ondandır belki de bilemedimProlutexi bende göbekten yapıyorum, şişme olmadı.
Hayirli ugurlu olsun tebrikler hosgelmislerMerhaba kızlar bende şimdi yenı geldım hastane den 2 ad. 1. Kalıte 5.gün embrıyo transfer ım oldu haydı hayırlısı inşallah bende cok heyecanlıyım
İlaç cok yağlı oldugu icin zor cekiliyor ve zor gidiyor malesefŞırıngaya çekerken çok zorlandım, vururken de çok zorlandım ilaç bir türlü gitmedi hızlı yapmış olabilirim ondandır belki de bilemedimbir daha olmaz inşallah