2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ilac mi aldirdi, suyu cok icmeseymistin keske ztn heyecandan cogaliyo telde bisiler fln izle oyalan unutmaya calis. Kac dakka oldu transfer olali
Evet 2 adet Gonopeptly daha aldirdi cnm 14 ünde onu da vurucam..
Hala yatiyorum ben 5.20 de odaya çıkmıştım...
Esim sürgü getirdi

Merhabalar
Benim de bugün yumurta toplama oldu çok şükür
Prolutexi kullanıp göbeği şişen oldu mu acaba?Zorla ittirdim ilacı, enjekte edilen yer su topladı gibi oldu baya endişelendim.

Cok tesekkur ederım bende daha evvel 1 asılama 1 tup yaptırdım ama 4 yıl daha yapmaya cesaret edememıstım tekrar denemek ıstedım içim kımıl kımıl
Bende de bir tüp bebek denemem oldu. İki sene ara verdim vermemem gerekiyorken Allah kolaylaştırsın pozitiflerle karşılaşalım

Merhabalar
Prolutexi kullanıp göbeği şişen oldu mu acaba?Zorla ittirdim ilacı, enjekte edilen yer su topladı gibi oldu baya endişelendim.
Hayırlı olsun. Bende bugün ilk defa yaptım ve aynen canım şu an şişmiş durumda.

Yumurtaların toplandığı günü mü 1.gün olarak sayıyorlar , sonraki günü mü acaba?

Merhabalar
Prolutexi bende göbekten yapıyorum, şişme olmadı.Ama genel olarak göbekte bi şişlik oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…