Canım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.Moral bozmak yok, ne guzel yukseltmeye carede var iste igne eklemis fitili artirmis korkma. Eskiyle kiyaslama hepsi ayni olcak die bisi yok ki. Benden istemedi, belli bu testi istemesi iyi biseydir bak dusuk gormus ilac yukseltmis. Bizim dusuksede yukseksede bilmioruz artik
Güzel sonuçlara inşallah canım çok iyi geçsinBen de yola çıktım transfere gidiyorum kizlarrrrr
Evet maalesef aşı da olamadık henuz ertelemek çözüm değil bi bilinmez hastalıkla uğraşıyoruzAyni korku bende de var..covid iğnesi yaptiramiyoruz ayrica pihtilasma problemimiz de var Allaha emanetbasladik hayirlisi
Yok ben tum ilaclarimi salona koydum hem orda petek yanmio dedim. Sadece 13unde gonapepty di galiba ismi onu olcam onu dolaba koydumCanım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.
insallahh cok cok teşekkür ederim canimGüzel sonuçlara inşallah canım çok iyi geçsin
Kapağında saklıyorum ben hepsiniCanım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.
Hadi guzel haberlerle gelBen de yola çıktım transfere gidiyorum kizlarrrrr
Amin caniminşallah sımsıkı tutunurlar sizde öğretmendiniz sanırım rapor işini nasıl yapıyosunuz aygül hoca veriyor mu acaba ben histereskopide iki gün aldım pztsi kontrolüm var yine 1günlük rapor gerekiyor umarım verirler transfer sonrasıda 10güne kadar almayı düşünüyorum ben ankaraya başka ilden geliyorum bulunduğum ildede ilçede görev yapıyorum o yüzden işe gitmeyi düşünmüyorum o süreçte
Sagol canimHadi guzel haberlerle gel
Cnm prolutex oda sicakliginda muhafaza edilmeli eczaneye alirken ozellikle sordum dolaba koymaCanım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.
Tamam canım sağ olYok ben tum ilaclarimi salona koydum hem orda petek yanmio dedim. Sadece 13unde gonapepty di galiba ismi onu olcam onu dolaba koydum
Yaa çok teşekkür ederim sağ olunCnm prolutex oda sicakliginda muhafaza edilmeli eczaneye alirken ozellikle sordum dolaba koyma
Ben o ogneyi bugun sabah yaptim..catlatma ugnesiymis o da değil mi. Oyle okudumYok ben tum ilaclarimi salona koydum hem orda petek yanmio dedim. Sadece 13unde gonapepty di galiba ismi onu olcam onu dolaba koydum
Dolaba koymuştum çıkardım hemen soğumuştu yine de ilk iğnemi vurdum acıtmadı hiç bir terslik var bu işte dedim kesin dolaba girmeyecektir bu baktım prospektüsü soğutmayın oda ısısında diyor iyi ki sormuşum size deYaa çok teşekkür ederim sağ olun
Ovitrelle transfere giderkendiBen o ogneyi bugun sabah yaptim..catlatma ugnesiymis o da değil mi. Oyle okudum
Vurulurken acitmio hic yakmiyo, sonrasi kotu bu igneninde. Hepsi degisikDolaba koymuştum çıkardım hemen soğumuştu yine de ilk iğnemi vurdum acıtmadı hiç bir terslik var bu işte dedim kesin dolaba girmeyecektir bu baktım prospektüsü soğutmayın oda ısısında diyor iyi ki sormuşum size de
Bana ovitrelleyi gecen hafta vurdurdular pazar günü....Gonopeptly için de transfer günü vuracaksınız dediler...bugun çıkmadan yaptim..Ovitrelle transfere giderkendi
Oylemi degisik yapmislar bak bu sefer. Ben dun giderken ovitrelle yaptim 4 gun sonrada catlama ignesi olcakBana ovitrelleyi gecen hafta vurdurdular pazar günü....Gonopeptly için de transfer günü vuracaksınız dediler...bugun çıkmadan yaptim..
Ya şu an bir şey yok yapalı 5 10 dakika oldu progesteron iğnelerin çok kötü olduğunu duymuştum da ondan dedim heralde soğuk bu ondan oldu yoksa böyle olamaması gerekiyor acımalıydıVurulurken acitmio hic yakmiyo, sonrasi kotu bu igneninde. Hepsi degisik
Canim sende sayi cok ya belki catlama daha geç gerceklesiyordur ya da küçükler.buyusun diye biraz daha geç tarih vermişlerdir...bende zaten 2 3 sayi cikiyor arkadan gelen olmuyor o yizden erken vermişlerdir catlatma iğnesini..Oylemi degisik yapmislar bak bu sefer. Ben dun giderken ovitrelle yaptim 4 gun sonrada catlama ignesi olcak