Sıcak gevşeme yapmaz mı canım genelde önermiyorlar ya küçük lokal şekilde uygulamak belki sorun olmazda komple göbeğe sıcak havlu vs yapmamak gerekir sanırımBuz koyunca topaklanma oluyormus. Isı yastığı veya sıcak havlu öneriyorlar. Yağı inceltip yayılmasını sağlar.
Ha benim gördüklerim kalcaydi.dogru haklisin. Aklıma gelmedi hiç.Sıcak gevşeme yapmaz mı canım genelde önermiyorlar ya küçük lokal şekilde uygulamak belki sorun olmazda komple göbeğe sıcak havlu vs yapmamak gerekir sanırım
Transferden bir hafta önce transfer gunu ve de transferden 3 gün sonra ...kullandiriyor bu kez doktor canim ilk kez kullanıyorum ben de transfer asamasindaBu arada çatlatma iğnesinden bahsetmişsiniz. Yumurta toplamadan önce kullanmıştım ben. Transferden sonra vermedi benim doktorum.
transferden bir hafta önce saat kaçta vurdunuz gonapeptyl mi birde transfer öncesi covid testi istedimi aygül hocaTransferden bir hafta önce transfer gunu ve de transferden 3 gün sonra ...kullandiriyor bu kez doktor canim ilk kez kullanıyorum ben de transfer asamasinda
Gecen hafta pazar günü ovitrelle vurdum...bugun Gonopeptly 2 adet....14 ünde de Gonopeptly 2 adet vuracağım cnm.transferden bir hafta önce saat kaçta vurdunuz gonapeptyl mi birde transfer öncesi covid testi istedimi aygül hoca
pztsi kontrol varda pztsi dönüş yoluna denk gelmez inş iğne saati bende dondurulmuş tedavisi olmuştum yazın hemen hemen aynı şeyler yineGecen hafta pazar günü ovitrelle vurdum...bugun Gonopeptly 2 adet....14 ünde de Gonopeptly 2 adet vuracağım cnm.
Yok covid testi istemedi bu kez.
Iyi canim bol yatmali gecti, bi gunu atlattik sukur. Senin nasi gecti
Oyle mi, iki gundur yapmadim hic buz. Zarari oluyosa yine yapmayim mademBuz koyunca topaklanma oluyormus. Isı yastığı veya sıcak havlu öneriyorlar. Yağı inceltip yayılmasını sağlar.
Bana transfere gelirken ovitrelle yaptirdi, 13 unde de gonapeptly olcak. Saat soylemediler hic ovitrelle farketmez demislerdi. Benden de istemedi testtransferden bir hafta önce saat kaçta vurdunuz gonapeptyl mi birde transfer öncesi covid testi istedimi aygül hoca
Pazar 1 pzt 2 saymalisin bence zaten dondurulmus oldugu icin adetin 2 ya da 3.gunu gelebilirsiniz diyorlarKızlar az once regl oldum. Şimdi bu saatte oldugum icin kafam karıştı. Ben randevuyu hangi güne almaliyim? 5. Gün dondurulmuş transfer icin rahim dinlendirmedeydim. 2.adet az once başladi. Bu durumda pazartesi mi sali mi gitmeliyim sizce?
Kuzum Dr 2. Günü mü gel dedi 3. Gün mü bence yarını 1. Gün saymalısın bu saatte olduğuna göreKızlar az once regl oldum. Şimdi bu saatte oldugum icin kafam karıştı. Ben randevuyu hangi güne almaliyim? 5. Gün dondurulmuş transfer icin rahim dinlendirmedeydim. 2.adet az once başladi. Bu durumda pazartesi mi sali mi gitmeliyim sizce?
sevindim test istememesine hem opu hem histereskopide yaptırdımBana transfere gelirken ovitrelle yaptirdi, 13 unde de gonapeptly olcak. Saat soylemediler hic ovitrelle farketmez demislerdi. Benden de istemedi test
Hadi insallah güzel haberlerle☺Ben ozaman yarin arar sorarim bu durumda en geç sali basliyorum bende.
Sagolun kuzular
ZEYNEPP5555 ,
Birumuttuyasataninsani
Gözün aydın kuzum. Hayırlı olsunKızlar az once regl oldum. Şimdi bu saatte oldugum icin kafam karıştı. Ben randevuyu hangi güne almaliyim? 5. Gün dondurulmuş transfer icin rahim dinlendirmedeydim. 2.adet az once başladi. Bu durumda pazartesi mi sali mi gitmeliyim sizce?
Evet haklısınız, ben bir sorayım. Teşekkür ederim
Ben bi doktorun yazısını okumuştum tedaviye başlanıldığı zaman sabah regl olunduysa ilk günü o gün sayılıyor, öğleden sonra ise ilk gün ertesi gün oluyormuş. Siz yine de teyit ettirin.Kızlar az once regl oldum. Şimdi bu saatte oldugum icin kafam karıştı. Ben randevuyu hangi güne almaliyim? 5. Gün dondurulmuş transfer icin rahim dinlendirmedeydim. 2.adet az once başladi. Bu durumda pazartesi mi sali mi gitmeliyim sizce?
Haydi bakalım, vira bismillahBen ozaman yarin arar sorarim bu durumda en geç sali basliyorum bende.
Sagolun kuzular
ZEYNEPP5555 ,
Birumuttuyasataninsani