Sonraki gün 1. Gün diye biliyorum benYumurtaların toplandığı günü mü 1.gün olarak sayıyorlar , sonraki günü mü acaba?
Igneyi karına batırırken yavaş yavaş ve çevirerek batırıyorum, ilacı da bekleye bekleye veriyorum , ilaç bitince de 5 saniye bekleyip çekiyorum.Şırıngaya çekerken çok zorlandım, vururken de çok zorlandım ilaç bir türlü gitmedi hızlı yapmış olabilirim ondandır belki de bilemedimbir daha olmaz inşallah
İki flakonu tek şırıngaya çekip bir kerede yapıyorum bitmek bilmedi. İlk tecrübe kötü oldu bu yüzden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınİlaç cok yağlı oldugu icin zor cekiliyor ve zor gidiyor malesef
Amin insallah ben hic gobekten olani yapmadm kalcadan yaptik cok zor yağlı bide 2 tane cekiyormussunuz bence bi hemsirenize danışın sisti diye her gün zor olur belki baska cözüm sunarİki flakonu tek şırıngaya çekip bir kerede yapıyorum bitmek bilmedi. İlk tecrübe kötü oldu bu yüzden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kilya strese girme lütfen canım bu şekilde bebişleride strese sokacaksin güzel olumlu düşün, önceki deneyiminle karşılaştırma tatlım dua et sizin transfer oldu muu
Çok istiyorum ama elimde olmuyor canımKilya strese girme lütfen canım bu şekilde bebişleride strese sokacaksin güzel olumlu düşün, önceki deneyiminle karşılaştırma tatlım dua et
Hosbuldularrr ablasıı sagolsınHayirli ugurlu olsun tebrikler hosgelmisler
Birkaç gün sonra hissetmeye başladıkça bu düşüncelerin tamamen değişecek canım inan bunaÇok istiyorum ama elimde olmuyor canımFarklı olduğuna ikna olmaya çalışıyorum. Bilmiyorum belki birkaç güne daha iyi hissederim çok teşekkür ederim kuzum
Aminnn ınsallahBende de bir tüp bebek denemem oldu. İki sene ara verdim vermemem gerekiyorkenAllah kolaylaştırsın pozitiflerle karşılaşalım
Suan kötü düşünmen icin gercekçi sebeplerin bile yok. Lutfen yapma canımÇok istiyorum ama elimde olmuyor canımFarklı olduğuna ikna olmaya çalışıyorum. Bilmiyorum belki birkaç güne daha iyi hissederim çok teşekkür ederim kuzum
OksaparBaşka iğne yok mu?
Cok teşekkür ederim canım bnm
İnşallah kuzum inşallahBirkaç gün sonra hissetmeye başladıkça bu düşüncelerin tamamen değişecek canım inan buna
Sağ ol kuzum Allah razı olsun sizlerdenSuan kötü düşünmen icin gercekçi sebeplerin bile yok. Lutfen yapma canımKilya
Yavaş batırınca acımaz mı daha çokIgneyi karına batırırken yavaş yavaş ve çevirerek batırıyorum, ilacı da bekleye bekleye veriyorum , ilaç bitince de 5 saniye bekleyip çekiyorum.
Buz koyunca topaklanma oluyormus. Isı yastığı veya sıcak havlu öneriyorlar. Yağı inceltip yayılmasını sağlar.Ben prulutex kullaniyorum yakmio hic, sonrasinda agri olabiliyo. Buz koyuyorum o zmn, kimisi koyma dio. Igne yagli oldugu icin yavas enjekte et. Oksaparida ben koldan yapali rahatim gobegim rahatladi vallahi