- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Bilmiorum ki canim belki adet dongusune gorede ayarlaniodur. Dun 16.gunumduCanim sende sayi cok ya belki catlama daha geç gerceklesiyordur ya da küçükler.buyusun diye biraz daha geç tarih vermişlerdir...bende zaten 2 3 sayi cikiyor arkadan gelen olmuyor o yizden erken vermişlerdir catlatma iğnesini..
Bir de dun kacinci gunundu senin
İnşallah her şey yolunda gider, güzel geçerBen de yola çıktım transfere gidiyorum kizlarrrrr
Dur dur şimdi hatırladım....Bilmiorum ki canim belki adet dongusune gorede ayarlaniodur. Dun 16.gunumdu
Ay evet canim cok sağol yaaİnşallah her şey yolunda gider, güzel geçerbebeğinle aynı vücutta ilk buluşma
Evet sonuc cikinca gununu ayarladilar, yoksa belli deildi basta ne gun olcagiDur dur şimdi hatırladım....
Kontrole gittigimiz gun Lh ve e2 bakmislardi ya...
Ona gore verdiler tabi..
Ben bugün yaptım ovitrelle yi yarım doz dedi ama yarıyı azıcık aştım sanki kayıverdi heralde çok bir şey yapmazOylemi degisik yapmislar bak bu sefer. Ben dun giderken ovitrelle yaptim 4 gun sonrada catlama ignesi olcak
Evet sonuc cikinca gununu ayarladilar, yoksa belli deildi basta ne gun olcagi
Oksapar igne için doktorum yakan bi iğne olduğu için koldan , ya da üst bacaktan da yapabilirsiniz demişti.Oksapar İğneler için cevap geldi kızlar koldan da yapabilirsiniz dediler. Belki kendi için merak eden olur diye yazmak istedim.
Transferde anestezi almayacağınız için yaptırmanıza gerek yok dediler canımTransfere son 3 günyarın covid testi vericez ben ve eşim.sizlerden de istediler mi acaba?
Bizden istemedilerTransfere son 3 günyarın covid testi vericez ben ve eşim.sizlerden de istediler mi acaba?
Buzden de istemediler...opu da istemislerdi bir de histereskopi oldum ozaman simdi söylemedilerTransfere son 3 günyarın covid testi vericez ben ve eşim.sizlerden de istediler mi acaba?
Benden aldılar kuzum eşimden de tedavi başında alındı ama. İnşallah çok güzel geçer sürecinTransfere son 3 günyarın covid testi vericez ben ve eşim.sizlerden de istediler mi acaba?
Herkese merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Sımsıkı tutunsunlar sana insallah, hosgeldilerBebisleri aldim odaya ciktim
Insallah canim cok teşekkür ederimSımsıkı tutunsunlar sana insallah, hosgeldiler❤
Ilac mi aldirdi, suyu cok icmeseymistin keske ztn heyecandan cogaliyoInsallah canim cok teşekkür ederim
acayip sıkıştım hemsire gitti esim eczaneye gittidu bakalim hayirlisi