2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Şırıngaya çekerken çok zorlandım, vururken de çok zorlandım ilaç bir türlü gitmedi hızlı yapmış olabilirim ondandır belki de bilemedim 🤷‍♀️ bir daha olmaz inşallah
Igneyi karına batırırken yavaş yavaş ve çevirerek batırıyorum, ilacı da bekleye bekleye veriyorum , ilaç bitince de 5 saniye bekleyip çekiyorum.

İki flakonu tek şırıngaya çekip bir kerede yapıyorum bitmek bilmedi. İlk tecrübe kötü oldu bu yüzden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🌸
Amin insallah ben hic gobekten olani yapmadm kalcadan yaptik cok zor yağlı bide 2 tane cekiyormussunuz bence bi hemsirenize danışın sisti diye her gün zor olur belki baska cözüm sunar

Kilya Kilya strese girme lütfen canım bu şekilde bebişleride strese sokacaksin 🙈 güzel olumlu düşün, önceki deneyiminle karşılaştırma tatlım dua et ❤️❤️❤️
Çok istiyorum ama elimde olmuyor canım ☹️ Farklı olduğuna ikna olmaya çalışıyorum. Bilmiyorum belki birkaç güne daha iyi hissederim çok teşekkür ederim kuzum💕

Çok istiyorum ama elimde olmuyor canım ☹️ Farklı olduğuna ikna olmaya çalışıyorum. Bilmiyorum belki birkaç güne daha iyi hissederim çok teşekkür ederim kuzum💕
Birkaç gün sonra hissetmeye başladıkça bu düşüncelerin tamamen değişecek canım inan buna ❤️

Ben prulutex kullaniyorum yakmio hic, sonrasinda agri olabiliyo. Buz koyuyorum o zmn, kimisi koyma dio. Igne yagli oldugu icin yavas enjekte et. Oksaparida ben koldan yapali rahatim gobegim rahatladi vallahi
Buz koyunca topaklanma oluyormus. Isı yastığı veya sıcak havlu öneriyorlar. Yağı inceltip yayılmasını sağlar.

X