İnşallah kuzum benim ne bileyim şu ana kadar yaşamıyordum ya tedirgin oluyorum hele lekelenme de olunca. Tansiyon normal çıkıyor oysa düşük olmalıymış ama düşük değil benim. Midem de işte bir şey yemekte zorlanıyorum yanma filan oluyor ağrılar da iki gündür zorluyor dün kasıklarımda kasılmada vardı. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Canım rahim büyüdüğü için olabilir ağrıların demişti bana doktor belki onla alakalıdır korkma rahat ol içini ferah tut şuan stres bizi daha çok mahveder.. Birde ikiz gebeliklerde ağrı bulantı tansiyon düşüklüğü vs daha çok oluyormuş aklında bulunsun canım
Canımm gözün aydın inşallah sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına alKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Tam kuyruk sokumumun üstünden ikiye ayrılıyor gibi kuzum bilemiyorum kiCanım benim bel değil de böbrek olabilir mi?
Hani enfeksiyon falan varsa o ağrı yapıyordur belki.
Allah’a emanet olsunlar hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Gönlünü ferah tut bol bol okuKuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
İnşallah canım inşallah aminAllah’a emanet olsunlar hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Gönlünü ferah tut bol bol okuBebişlerin büyüme sancısıdır inşallah
Yok canım normal hamilelikte görünüyor iki arkadaşım normal gebelikte yaşadı. Dış gebelikte normal hamilelikte görünen bir durum. Tüp bebege özgü değillerKızlar bişe soracaktım ben Bi de ya bu boş ya da kimyasal gebelik tüp bebekte çok görülebilen bişey miii
Ben buara bigün iyiyim bigün kötü mide bulantım baş dönmem başladı kasık ağrısı da oluyo arada ama buna şükür canım sen hiç korkma herşey güzel ilerlicek inşallah lekelenme 6 ve 8. Haftada normalmiş buarada kuzumİnşallah kuzum benim ne bileyim şu ana kadar yaşamıyordum ya tedirgin oluyorum hele lekelenme de olunca. Tansiyon normal çıkıyor oysa düşük olmalıymış ama düşük değil benim. Midem de işte bir şey yemekte zorlanıyorum yanma filan oluyor ağrılar da iki gündür zorluyor dün kasıklarımda kasılmada vardı. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hep yatıyorum dedin ya, ondan da olmuş olabilir bence canım.Tam kuyruk sokumumun üstünden ikiye ayrılıyor gibi kuzum bilemiyorum ki
Kuzum endişe etme normal. Üçüncü aya kadar yaşanıyor. Bende de adet ağrısı ve sırt ağrıları devam ediyor. Doktora sormuştum normal demişti.Kızlar belim kopacak gibi regl ağrısı gibi ağrıyorakşam doktora gideceğim ama korkuyorum. Daha önce yaşamamıştım
Ayy gözümü ne güzel haberlere açtımmKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Yaaa sağ ol kuzum. Bende baş dönmesi vs olmuyor midem de de aşırı kusma derecesinde bir şey yok sadece yemek istemiyorum kazıntı kaynama var midemde ama bir şey de yemek gelmiyor içimden. Kalp sesini duymuş muydunuz siz ?Ben buara bigün iyiyim bigün kötü mide bulantım baş dönmem başladı kasık ağrısı da oluyo arada ama buna şükür canım sen hiç korkma herşey güzel ilerlicek inşallah lekelenme 6 ve 8. Haftada normalmiş buarada kuzum
Bilmiyorum ki kuzum inşallah kötü bir şey olmasında ne yapalımHep yatıyorum dedin ya, ondan da olmuş olabilir bence canım.
Sağ ol kuzum benim inşallah bugün nasipse sorarım ben deKuzum endişe etme normal. Üçüncü aya kadar yaşanıyor. Bende de adet ağrısı ve sırt ağrıları devam ediyor. Doktora sormuştum normal demişti.
Var canım yaşadım bende altı hafta içindeyim çamur gibi bir şey geldi hatta. Bana da istirahat et dedilerkızlar selam bende tüp bebekle 6+3 haftalık gebeyim bugün sabah kahverengi lekenme yaşadım kliniğimi aradım kırmızıya dönmediği sürece korkma dediler aranızda yaşayan varmı?
Aysuunnn nasılsın? Kaç gündür aklıma geliyodun yazayım diyodumTebrik ediyorum canim..seni cok merak ediyordumvar tabi olmaz mi kanda da yuksek cikar bence kat kat katlansın degerin insallah
benimki o kadar koyu değildi canım peçeteye silince açık kahve tarzındaydı hatta biraz önce terar gittim lavaboya birşey yoktu ama tedirgin oldum yinedeVar canım yaşadım bende altı hafta içindeyim çamur gibi bir şey geldi hatta. Bana da istirahat et dediler
Benim bildiğin istifra şeklinde canım baş dönmesi tansiyon kaynaklı oluyormuş o nadir oluyor şükür ben bazen dünyayı yesem doymuyorum bazen çok isteksiz oluyorum canım haftaya duyucaz Allah nasip ederse canım sen?Yaaa sağ ol kuzum. Bende baş dönmesi vs olmuyor midem de de aşırı kusma derecesinde bir şey yok sadece yemek istemiyorum kazıntı kaynama var midemde ama bir şey de yemek gelmiyor içimden. Kalp sesini duymuş muydunuz siz ?
Allah kolaylık versin kuzum o daha zor. Bizimde bugün muayene var bakalım duyabilecek miyiz ya da ne diyecek doktorBenim bildiğin istifra şeklinde canım baş dönmesi tansiyon kaynaklı oluyormuş o nadir oluyor şükür ben bazen dünyayı yesem doymuyorum bazen çok isteksiz oluyorum canım haftaya duyucaz Allah nasip ederse canım sen?