Yaaa ne diyosun allahim var var. Ne guzel bi haber ya.Kızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Valla esim soylememis cebinde almis sonra agzindan kacirdi yaptim gitti insallah beta da iyo cikar yaniltmaz bubtest beni ellerim titriyor inanYaaa ne diyosun allahim var var. Ne guzel bi haber ya.hadi güzel haberini bekliyoruz kuşum. Ayyy hamile olan bütün arkadaslarim bizede dua edin nolur valla iyi dayanmissin benim evde kaset test olsa hergün yapardım herhalde.:))
Ben bunun için hangi bölüme gitsem bi doktora görüneyim hiç normal değil diye düşünüyordumAyyy 5 kere okudum mesajini. Bende boynumun arkasi sac diplerim terlemiş oluyor. Insallah belirtidir hayirlisi ile canim. Kendi adima degilsede kabul ettim hazırladım kendimi negatife napiim. Bi tek 4. Gun cok erken bi ihtimal cikmaz sonra tutunur diye avutuyorm kendimi. Kizlar belirti aramayın diye cok yazismisti. Ama bende belirtide var anlamadim gitti.
Kaçıncı gün bugünKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Kuzu idrarda pozitif ciktiysa kanda mutlaka cikar. Önce kana karisiyor beta hormonu. Hamilesin canim cok tebrik ediyorumValla esim soylememis cebinde almis sonra agzindan kacirdi yaptim gitti insallah beta da iyo cikar yaniltmaz bubtest beni ellerim titriyor inan
Evet haklısın öyle. Benim Pazartesi günu test gunum. Hayirlisi insallah. Senin ne zamandı ikinci testin canim?Ben bunun için hangi bölüme gitsem bi doktora görüneyim hiç normal değil diye düşünüyordumama ilaçlardan olsa tedavi öncesi de olurdu. Güzel düşünelim güzel olsun belirti değilse bile biz kabul edelim ne olmuş ne seviyoruz kendimize eziyeti 4. Gün ne annemmm ağlamaya yer mi arıyon sen İnşallah sımsıkı tutunmuştur annesi. Sabır şurda sonuca ne kaldı
Ah kuzum benim var tabiii nasıl sevindim anlatamam hadi hayırlısı olsun inşallahKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Geçtiğimiz salı günü 536 çıktıEvet haklısın öyle. Benim Pazartesi günu test gunum. Hayirlisi insallah. Senin ne zamandi canim?
Kuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorumCanım nasıl oldunKilya
Ikiz bebek olacak kuzum bence çok normal. Hic endise edip uzme onlari. Muayeneden guzel haberlerle döneceğine eminim. Dualarimiz seninle canimKuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
Ben de cumartesiyi bekliyorum, kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum, bir de gece yatarken yüz üstü dönüyorum hepppKuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
Canım rahim büyüdüğü için olabilir ağrıların demişti bana doktor belki onla alakalıdır korkma rahat ol içini ferah tut şuan stres bizi daha çok mahveder.. Birde ikiz gebeliklerde ağrı bulantı tansiyon düşüklüğü vs daha çok oluyormuş aklında bulunsun canımKuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
İnşallah kuzum Allah razı olsun sizlerdenIkiz bebek olacak kuzum bence çok normal. Hic endise edip uzme onlari. Muayeneden guzel haberlerle döneceğine eminim. Dualarimiz seninle canim
Canım yatış şuan çok etkilemezmiş biraz daha büyüyünce içini ferah tutBen de cumartesiyi bekliyorum, kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum, bir de gece yatarken yüz üstü dönüyorum heppp
Kuzum yüzüstü dönmekten korkma olumsuz bir etkisi yokmuş hele ilk aylarda. Sadece son aylarda sırtüstü yatmak tehlikeli imiş göbek yayılınca bebek beslenemiyormuş. Yüzüstü zaten yatılamıyor o zaman sadece yan. Ya benim öyle böyle değil belimi ikiye ayırıyorlar sanki Allah korusun düşükten filan korkuyorum Allah göstermesinBen de cumartesiyi bekliyorum, kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum, bir de gece yatarken yüz üstü dönüyorum heppp
Canım benim bel değil de böbrek olabilir mi?Kızlar belim kopacak gibi regl ağrısı gibi ağrıyorakşam doktora gideceğim ama korkuyorum. Daha önce yaşamamıştım
Yaaaaaaaa, çok sevindim.Kızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Tebrik ediyorum canim..seni cok merak ediyordumKızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii