2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydnnn kızlarr test yapacaklara iyi şanslar insallah bol pozitifli birgün olur son 24 saat kaldi benim icinnn
Kilya cım seninde muayenen cok iyi gecer insallah
Günaydın kuzucum amin inşallah hadi güzel haberlere diyelim ben bütün gece huzursuzdum baya bu muayeneden çok korkuyorum. İnşallah iyi geçer

Kızlar bişe soracaktım ben Bi de ya bu boş ya da kimyasal gebelik tüp bebekte çok görülebilen bişey miii

Bisey sorucam bide. Normalde ben pek terleyen birisi degilimdir ama sabahlari uyandigimda terlemiş oluyorum. Acaba ilaclardanmi? Yoksa tutunma belirtisi falanmi acaba
Ayyy ağzına sağlık ya bir tek ben miyim die düşünüp duruyordum. Gece yatarken üzerimi örtüyorum üşüyorum die sabah bi uyanıyorum boynum saçlarım yüzüm sırılsıklam inşallah bu da bi belirtidir

Valla cok bilmiyorum ama kimyasal biraz yaygın galiba oda kendini belli ediyor heralde yükselişlerde
Yani 2 kattan fazla bir artış düşündürür mü ki bunu. Ben bir de daha test yapmayacağım doktor gerek görmedi 2 testle kalcaz erken teşhisi olmayacak yani Allah göstermesin öyle bişe olursa

Aslinda normalde daha cok görülüyormuş regl ile bittigi icin cogu kadin anlamazmis bile kimyasal yasadigini. Bizim gibi tetikte beklemiyor tabii her kadın.
Biz ilaç kullandığınızdan regl de olamadığımız için bizim anlama şansımız olmuyor yani. Tetik ne demek radar gibiyiz valla bu ne kendimden bıhtım ya

Ayyy 5 kere okudum mesajini. Bende boynumun arkasi sac diplerim terlemiş oluyor. Insallah belirtidir hayirlisi ile canim. Kendi adima degilsede kabul ettim hazırladım kendimi negatife napiim. Bi tek 4. Gun cok erken bi ihtimal cikmaz sonra tutunur diye avutuyorm kendimi. Kizlar belirti aramayın diye cok yazismisti. Ama bende belirtide var anlamadim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…