2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
Yaaa ne diyosun allahim var var. Ne guzel bi haber ya. 🧿🐣🤩💞🧚‍♀️ hadi güzel haberini bekliyoruz kuşum. Ayyy hamile olan bütün arkadaslarim bizede dua edin nolur 🤲😊 valla iyi dayanmissin benim evde kaset test olsa hergün yapardım herhalde.:))

Yaaa ne diyosun allahim var var. Ne guzel bi haber ya. 🧿🐣🤩💞🧚‍♀️ hadi güzel haberini bekliyoruz kuşum. Ayyy hamile olan bütün arkadaslarim bizede dua edin nolur 🤲😊 valla iyi dayanmissin benim evde kaset test olsa hergün yapardım herhalde.:))
Valla esim soylememis cebinde almis sonra agzindan kacirdi yaptim gitti insallah beta da iyo cikar yaniltmaz bubtest beni ellerim titriyor inan

Ayyy 5 kere okudum mesajini. Bende boynumun arkasi sac diplerim terlemiş oluyor. Insallah belirtidir hayirlisi ile canim. Kendi adima degilsede kabul ettim hazırladım kendimi negatife napiim. Bi tek 4. Gun cok erken bi ihtimal cikmaz sonra tutunur diye avutuyorm kendimi. Kizlar belirti aramayın diye cok yazismisti. Ama bende belirtide var anlamadim gitti. 😌
Ben bunun için hangi bölüme gitsem bi doktora görüneyim hiç normal değil diye düşünüyordum 😅 ama ilaçlardan olsa tedavi öncesi de olurdu. Güzel düşünelim güzel olsun😁 belirti değilse bile biz kabul edelim ne olmuş 😂 ne seviyoruz kendimize eziyeti 4. Gün ne annemmm ağlamaya yer mi arıyon sen 🤦🏻‍♀️ İnşallah sımsıkı tutunmuştur annesi. Sabır şurda sonuca ne kaldı 😁

Ben bunun için hangi bölüme gitsem bi doktora görüneyim hiç normal değil diye düşünüyordum 😅 ama ilaçlardan olsa tedavi öncesi de olurdu. Güzel düşünelim güzel olsun😁 belirti değilse bile biz kabul edelim ne olmuş 😂 ne seviyoruz kendimize eziyeti 4. Gün ne annemmm ağlamaya yer mi arıyon sen 🤦🏻‍♀️ İnşallah sımsıkı tutunmuştur annesi. Sabır şurda sonuca ne kaldı 😁
Evet haklısın öyle. Benim Pazartesi günu test gunum. Hayirlisi insallah. Senin ne zamandı ikinci testin canim?

Kuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
Ikiz bebek olacak kuzum bence çok normal. Hic endise edip uzme onlari. Muayeneden guzel haberlerle döneceğine eminim. Dualarimiz seninle canim

Kuzum akıntım olmadı bir daha o şekilde ama iki gündür bugün de aşırı belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor. Regl sancısı gibi korkuyorum daha önce yaşamadığım için. Akşam muayenem var bakalım ona da gitmeye korkuyorum
Ben de cumartesiyi bekliyorum, kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum, bir de gece yatarken yüz üstü dönüyorum heppp 🤦🏻‍♀️

Canım rahim büyüdüğü için olabilir ağrıların demişti bana doktor belki onla alakalıdır korkma rahat ol içini ferah tut şuan stres bizi daha çok mahveder.. Birde ikiz gebeliklerde ağrı bulantı tansiyon düşüklüğü vs daha çok oluyormuş aklında bulunsun canım

Ben de cumartesiyi bekliyorum, kasık ağrısı bel ağrısı hissediyorum, bir de gece yatarken yüz üstü dönüyorum heppp 🤦🏻‍♀️
Kuzum yüzüstü dönmekten korkma olumsuz bir etkisi yokmuş hele ilk aylarda. Sadece son aylarda sırtüstü yatmak tehlikeli imiş göbek yayılınca bebek beslenemiyormuş. Yüzüstü zaten yatılamıyor o zaman sadece yan. Ya benim öyle böyle değil belimi ikiye ayırıyorlar sanki Allah korusun düşükten filan korkuyorum Allah göstermesin 🤲🏻

X