2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bunu da ben az önce okudum eeee şimdi hangisi ama valla ben hergün yedim bir ince dilim
Kızlar bence burada önemli olan abartmamak. Ben transferden sonra taa test sonucunu öğrenene kadar her gün ananas yedim (1 dilim), transfer günü dahil birkaç gün peynir maydonozlu börek de yedim. Hurma da birkaç gündür birer adet yiyorum. Bunların fazlası zarar olabilir ama azı da yarardır. Rahat olun kafaya takmayın ya.

Aynen çok haklısın önemli olan kararında yemek. Onca emekten çabadan sonra pimpirikleniyoruz ister istemez her şeyi en doğru en iyi şekilde yapalım istiyoruz ama her şey olacağına varıyor. Mevlam sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Aynı anda bile alabilirsin diyen doktorlar olmuş estrofem için. Sen yine iftar ve sahurda al ama orucunu tutabilirsin yani hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile.

Doktorum saatlerinin önemli oldugunu söyledi iftar sahur arası yapsak 12 saat olmuyor hemde düzensiz olabilir. 8 de iftarda içsem 4 te içmem gerekecek doktorum olmaz dedi o yüzden tutmuyorum ben mecburen
Sağolun kızlar cevaplar için, tutamayacağım ben de herhalde aradaki saat farkı çok oluyor eşim de riske atma saatler önemli diyorlar hep dedi

Ağrının geçmesini bekledm hemen yazmadım doktoruma. Geçti gibi arada bir vurup geçiyor o yüzden tam da ağrıyo diyemiyorum o ağız tadı bende de var sanki paslı demir tadıymış gibi etki bırakıyo. Başağrısı yapıyor bunları hiç önemsemedim insallah bebişlerimizi kucağımıza alırız da tüm bunları unuturuz

Günaydnnn kızlarr test yapacaklara iyi şanslar insallah bol pozitifli birgün olur son 24 saat kaldi benim icinnn
Kilya cım seninde muayenen cok iyi gecer insallah
Çok heyecanlı günaydın insallah pozitifleri görürsünüz . Mayıs ayı bereket ayı ramazan ayı mübarek ay bayram sevinci ile birlikte bizim de sevinçlerimiz gelsin insallah

Biz hic kahve icemeyecek miyiz canim ?turk kahvesi icmek istiyorum canim cok istiyor
Valla kuzum normalde aşırı severim canım çeker ama midem bir tuhaf çok aklıma gelmiyor şu aralar. Başlarda istiyordum. Doktorda hala içebilirsin demedi. İlk aylardan sonra müsade ediyor aslında. Ama bazı doktorlar bir fincana izin veriyor şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…