Aynen öyle nimet sonucta sadece abartarak yememek lazim bundan sonrasinda. Galiba doguma giderken bunlar bol bol yenecek rabbim gostersin heoimize o gunleri insallah.Banada dr um öyle bir kısıtlama getirmedi artık napalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten şimdi onun stresine girmeyelim valla
Mevlam nasip etsin isteyen, bekleyen herkese inşallahBanada dr um öyle bir kısıtlama getirmedi artık napalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten şimdi onun stresine girmeyelim valla
Aminn canım cok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin insallahMasallah canim cok tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina versin insallah canim
Hayırlı olsunnnKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Hadi gözün Aydın cnmKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Amin inşallahhAynen öyle nimet sonucta sadece abartarak yememek lazim bundan sonrasinda. Galiba doguma giderken bunlar bol bol yenecek rabbim gostersin heoimize o gunleri insallah.
gozunaydin cnmKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Kuzum yoğun yemediğin takdirde sorun olmaz merak etme. Doktorun biri sürekli maydonoz için endişe ediyor anneler ama bir bebeği düşürmesi için bir poşet dolusu yemeniz gerekir diye. Nar ve hurma yedim ben de. Şimdi yemiyorum ama kasılmalarım var mesela bugün ciddi ciddi. Yemenin etkisi çok çok kür gibi yenilirse bence.Pff tutmazsa kendimi galiba cok suçlarm maydonoz felan da yedim yani salatalarda hatta transferin 1.2. Günu ananas yedim ne deyim Allah tan hayırlısı
Sorun ben de sanırım kimse de yan etki yapmıyormuş :)Ben de sersemlik dışında bi etki olmadı. Başlarda baş ve Arada bi karın ağrısı. 12. Gündeyim bu arada.
Aynı anda bile alabilirsin diyen doktorlar olmuş estrofem için. Sen yine iftar ve sahurda al ama orucunu tutabilirsin yani hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile.Kızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?
Kahve kola çikolata doktorum uyarmıştı bir de bitki çayları sodayı da ben sordum. İçebilir miyim diye onu da çok içmeyi önermedi. Haftada bir iki filan. Diğerlerine ilişkin bir şey söylemedi. Hurmayı Hz. Meryem in doğumundan biliyordum doğum kolaylaştırıyormuş. Yani kasılma yaparak. Yine de yedim ilk günler tatlı ihtiyacım için.Bi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.
Anladm canım Allah tan hayırlısı kaldı 1 gün ne verirse hayırlısı odur bizim icin ne deyim imtihanımıza da sükürler olsunKuzum yoğun yemediğin takdirde sorun olmaz merak etme. Doktorun biri sürekli maydonoz için endişe ediyor anneler ama bir bebeği düşürmesi için bir poşet dolusu yemeniz gerekir diye. Nar ve hurma yedim ben de. Şimdi yemiyorum ama kasılmalarım var mesela bugün ciddi ciddi. Yemenin etkisi çok çok kür gibi yenilirse bence.
Doktorum saatlerinin önemli oldugunu söyledi iftar sahur arası yapsak 12 saat olmuyor hemde düzensiz olabilir. 8 de iftarda içsem 4 te içmem gerekecek doktorum olmaz dedi o yüzden tutmuyorum ben mecburenKızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?
Oy kuzum inşallah gönlündekini nasip etsinAnladm canım Allah tan hayırlısı kaldı 1 gün ne verirse hayırlısı odur bizim icin ne deyim imtihanımıza da sükürler olsun
Biz hic kahve icemeyecek miyiz canim ?turk kahvesi icmek istiyorum canim cok istiyorKahve kola çikolata doktorum uyarmıştı bir de bitki çayları sodayı da ben sordum. İçebilir miyim diye onu da çok içmeyi önermedi. Haftada bir iki filan. Diğerlerine ilişkin bir şey söylemedi. Hurmayı Hz. Meryem in doğumundan biliyordum doğum kolaylaştırıyormuş. Yani kasılma yaparak. Yine de yedim ilk günler tatlı ihtiyacım için.