2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gecmis olsun cok yasayan bilir bu acilari. Bende 2018den beri kurtaj ameliyat cart curt ne varsa yasadim. Bendede bebek oluyor ama dis gebelik oluyor. Tek tupum kaldi maalesef . Gecen gece ruyamda kalan tupumde aliniyordu o kadar kabusum oldu:KK43:
ah sizede cok gecmis olsun dis gebelik de korkunc birseymis dediginiz gibi yasayan ceken bilir cok iyi anliyorum sizi bende ameliyattan sonra iki tupu de doktor aldim diyince aglama krizine girmistim simdi normal yolla hamile kalanlari duyunca kendimi cok kotu hissediyorum. rahim filmi cektirip tek tupunuze baktirdiniz mi bu denemeden once

Umarım bitmiş gitmiş olur sizinde ve kucaginiza en kisa zamanda alirsiniz bebeğinizi. Rahim darligi nasil oluyor peki nasil anlasiliyor daha dogrusu. Bende histerekopi isleminde polip alındı. 5 yumurtam dondurulmus var benimde 4'ünün kaliteli oldugu soylendi. Ilk reglimi oldum ikincisi 3 hafta sonra onu bekliyorum transfer tedavisi için. Hepimize hayirli olsun artik güzel güzel verelim mujdeyi insallah
Ultrasonda rahim duvarı dara benziyor rahim filmi çekelim denildi çektirdim ve doktor oldukça dar olduğunu transfer işleminden sonra embriyonun yeterince yuvalanıp gömülemediğini bunun için yeterli yerin olmadığını genişleteceğini söyledi aynı gün öğleden sonra da histereskopi oldum başarılı geçtiğini söyledi. Bende miyom polip yoktu tek sorun buydu inşallah bu defa herşey güzel ilerler sorunsuz bir şekilde

Kızlar birde bu bekleme süresinde takviye vitamin vs. neler kullaniyorsunuz? Ekstra yediginiz birseyler var mi?
Ben multivitamin kullanıyorum maxijuno Arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum quenzim Q10 folik asit pregnomarin d vitamini beslenmeme dikkat ediyorum düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
ah sizede cok gecmis olsun dis gebelik de korkunc birseymis dediginiz gibi yasayan ceken bilir cok iyi anliyorum sizi bende ameliyattan sonra iki tupu de doktor aldim diyince aglama krizine girmistim simdi normal yolla hamile kalanlari duyunca kendimi cok kotu hissediyorum. rahim filmi cektirip tek tupunuze baktirdiniz mi bu denemeden once
Evet tedavi oncesinde cektirdim o da kapali cikti zaten. Varligida ise yaramiyor dis gebelik yapiyor demekki. Sebebi belli en azindan diye avutuyorum kendimi bende.

Evet tedavi oncesinde cektirdim o da kapali cikti zaten. Varligida ise yaramiyor dis gebelik yapiyor demekki. Sebebi belli en azindan diye avutuyorum kendimi bende.
tüplerde şişme olunca tüp bebekde işe yaramıo çünkü benim iki deneme öyle boşuna gitti doktorların elinde deneme tahtası gibiyiz resmen

Merhaba herkese, benim ilk tüp bebek denemem olucak, bu ay başı adet iken kontrol oldum bir dahaki reglinde başlayalım dedi. Erkek faktörü bizim hareketsiz sperm, bir doktor eşime çocuğunuz olmaz dedi biz de korktuk bir yıldan fazladır bekliyoduk. Sonra fulya acıbadem de tüp bebek doktoruyla görüştüm olmaması için hiç bir neden yok dedi saçmalamışlar dedi şaşırdı doktor.İçimi bir sevinç kapladı ama şimdi Korkuyorum iğneler yumurta toplama vs bu bir ay geçmiyor sanki yazmak istedim buraya. Genetik test yaptıranlar varmış oluşan embriyolara bir bilginiz var mı ? İlk seferde tutma olasılığını arttırıyormuş en sağlıklısını koydukları için.. Herkese bolca sabır ve hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim 🤲

Merhaba herkese, benim ilk tüp bebek denemem olucak, bu ay başı adet iken kontrol oldum bir dahaki reglinde başlayalım dedi. Erkek faktörü bizim hareketsiz sperm, bir doktor eşime çocuğunuz olmaz dedi biz de korktuk bir yıldan fazladır bekliyoduk. Sonra fulya acıbadem de tüp bebek doktoruyla görüştüm olmaması için hiç bir neden yok dedi saçmalamışlar dedi şaşırdı doktor.İçimi bir sevinç kapladı ama şimdi Korkuyorum iğneler yumurta toplama vs bu bir ay geçmiyor sanki yazmak istedim buraya. Genetik test yaptıranlar varmış oluşan embriyolara bir bilginiz var mı ? İlk seferde tutma olasılığını arttırıyormuş en sağlıklısını koydukları için.. Herkese bolca sabır ve hayırlı evlatlar nasit etsin rabbim 🤲
Hoşgeldiniz, tedaviniz hayırlı olsun 🌺 hiç olumsuz düşünmeyin, neden olmasın, 1 yumurta 1 sperm’e bakıyor herşey. Onları da lab’da en iyi halleriyle hazırlıyorlar. Muhtemelen sizde yumurta problemi olmayacaktır, ne güzel. Uygun spermide ayırırlar, hiç olumsuz bir durumunuz yok bence. Gen testini ileri yaş, düşük geçmişi veya tekrarlayan başarısızlık yoksa ilk denemede gerek görmüyorlar genelde. Ben daha önce doğal hamileliğimde düşük yaşadığım için yaptırdım.. Ama kısmet bu işler, ne bir işleme fazla bel bağlamak ne de umutsuz olmak gerekiyor, geçen zamandan bunu öğrendim

Merhaba, ben de suanda yumurtaları büyütme aşamasındayım bir hafta içinde opu olacak sanırım sonra rahim dinlendirme ve transfer mayıs gibi olacak muhtemelen..
Bu arada ben de 3 dış gebelik geçirdim iç kanamalar vs iki tüpüm de alındı tüp bebek şansını arttırmak için..

Merhaba, ben de suanda yumurtaları büyütme aşamasındayım bir hafta içinde opu olacak sanırım sonra rahim dinlendirme ve transfer mayıs gibi olacak muhtemelen..
Bu arada ben de 3 dış gebelik geçirdim iç kanamalar vs iki tüpüm de alındı tüp bebek şansını arttırmak için..
Hoşgeldiniz 🌺 tedaviniz güzel gider, güzel haberler alırız sizden de inşallah. 3 dış gebeliği tüp bebek tedavilerinizde mi geçirdiniz?

Hoşgeldiniz 🌺 tedaviniz güzel gider, güzel haberler alırız sizden de inşallah. 3 dış gebeliği tüp bebek tedavilerinizde mi geçirdiniz?
Hoşbuldum🌸 inşallah teşekkür ederim..
Hayır doğal yolla gebe kaldım hep, ilk önce bir kez düşük yaptım sonra da hep dış gebelik. O yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar artık bu tüpler sana yarardan çok zarar verir, tüpleri aldır ve tüp bebek yap dediler.. iki kez de tüp bebek denemem oldu ama tutmadı şimdi 3.ye deniyoruz bakalım kısmet🤗

Hoşbuldum🌸 inşallah teşekkür ederim..
Hayır doğal yolla gebe kaldım hep, ilk önce bir kez düşük yaptım sonra da hep dış gebelik. O yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar artık bu tüpler sana yarardan çok zarar verir, tüpleri aldır ve tüp bebek yap dediler.. iki kez de tüp bebek denemem oldu ama tutmadı şimdi 3.ye deniyoruz bakalım kısmet🤗
İnşallah son denemeniz olur bu sefer. Sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize🙏🏻

Hayirli olsun tedaviniz... okuduklarım genelde ortaya karışık. Genetik test yaptirip tutanda var tutmayanda acikcasi bende karışığım bu konuda

Hayirli olsun tedaviniz sizinde. Ah dis gebelik bende 2 defa gecirdim normal yolla. Tek tupüm alindi. Digeri duruyor. Rahim filmimde yalisiklik vs cikmadi ama yinede cok ama cok korkuyorm tüp te de dis gebelik olacak diye. Transfer sirasinda kendini kasmaman gerekiyormus falan yaziliyor. Dr a soracagim anestezi ile yapin diyecegim. Ama bilemiyorm tabii o ne sekilde yonlendirir. Sizin dis gebelkk nedeniniz neydi peki tam olarak belli mi

Hayirli olsun tedaviniz sizinde. Ah dis gebelik bende 2 defa gecirdim normal yolla. Tek tupüm alindi. Digeri duruyor. Rahim filmimde yalisiklik vs cikmadi ama yinede cok ama cok korkuyorm tüp te de dis gebelik olacak diye. Transfer sirasinda kendini kasmaman gerekiyormus falan yaziliyor. Dr a soracagim anestezi ile yapin diyecegim. Ama bilemiyorm tabii o ne sekilde yonlendirir. Sizin dis gebelkk nedeniniz neydi peki tam olarak belli mi
Valla bilmiyorum ki neden oldu onu bilemeyiz dediler, hem sağda hem solda olunca iki tüpüm de zarar gördü malesef, tüp bebek yapınca da tutunmasını engelleyebiliyormuş tüplerde sıvı birikimi olduğunda o yüzden iki tüpüm de alındı..
transferi anestezili yapmazlar bence muayene aleti rahatsiz ediyor biraz ama rahat olmaya çalış ağrı acı hiç olmuyor zaten, bir de aşırı fazla su içme en fazla 1litre, bekledikçe daha da sıkıştırıyor çünkü

Herkese merhaba inşallah burada hepimiz mutlu haberler alırız 🤗
Opu 1 martta oldu benim 2 tane 5gün 4ab dondurduk şükürler olsun🤲
Cuma günü histeroskopi olucam çok küçük 2 adet polip gördü doktorum onları halledicez önce Nisanın sonu gibi de transfer olur diye düşünüyorum kendimce doktorumuzla bu konuda görüşmedik henüz. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲
Hidrosalfenks sebebi ile geçtiğimiz temmuz ayı sol tüpüm alında görünürde başka da bir sebep yok 3 senedir istiyoruz olmadı inşallah vesilesini bekliyordur ve ilk denememizde pozitif sonuç alırız 🤲
Ben b12 ve d vitamini kullanıyorum sadece

Merhaba kizlar, bu ay son deneme ile dogal yoldan olmaz ise rabbim izin verirse nisan ayi regliyle tup bebek tedavisine baslayacagiz.
sisli memorial de .

Herkese merhabalar 🙋🏻‍♀️ 5 yıllık evlilik son 1 yılda deneme. 1 yıl içinde 3 kez klomen+çatlatma iğnesi sonrasında rahim filmi sonrasında başarısız aşılama. Bu ay biraz kistler oluşmuş adetle atılmasını bekleyeceğiz sonrasında Nisan ayındaki adetle birlikte ben de tüp bebek serüvenine başlayacağım. Umarım hepimiz için güzel sonuçların olduğu bir ay başlar 🙏🏻

X