Stres yapıyoruz gelmiyor diye beklediğimiz için böyle oluyor inşallah gününde gelirBende ikinci adeti bekliyorum donmuş embriyo transferi için adete 4 gün kaldı ama 2. Adet çoğu kişi de gecikmiş inşallah gecikme olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapıyoruz gelmiyor diye beklediğimiz için böyle oluyor inşallah gününde gelirBende ikinci adeti bekliyorum donmuş embriyo transferi için adete 4 gün kaldı ama 2. Adet çoğu kişi de gecikmiş inşallah gecikme olmaz
İnşallah canım daha 4 var Zaten gün geçmek bilmiyor 5 tane dondurulmuş embriyom var inşallah hayırlısıyla biran önce gelir o günlerStres yapıyoruz gelmiyor diye beklediğimiz için böyle oluyor inşallah gününde gelir
Bende 2. adeti bekliyorum ama daha var umarim gecikmez . Bu iş hep sabir isi bekle bekle sabir tasi oldukBende ikinci adeti bekliyorum donmuş embriyo transferi için adete 4 gün kaldı ama 2. Adet çoğu kişi de gecikmiş inşallah gecikme olmaz
Hosgeldiniz sizde hayirli pozitifli olsun tedaviniz insallah. Sanirim dr lar artik dondurulmuş tercih ediyor. Taze transfer yapanda çok ama dondurulmuş daha fazla okuyorum sankiSelam kizlar bol pozitifli topik olsun insallah
Aktif bi sayfa arıyodum yoktu iyi oldu gördüğüm :)
Bende transfer icin adet bekliyorum, 1 hafta kaldı.
Ilk denemem olucak, rahim dinlendirmedeydim az kaldi sukur
bi biteydi hayirlisiyla
Hosbulduk, amin insallah :)Hosgeldiniz sizde hayirli pozitifli olsun tedaviniz insallah. Sanirim dr lar artik dondurulmuş tercih ediyor. Taze transfer yapanda çok ama dondurulmuş daha fazla okuyorum sanki
Hayirli olsun simdiden rabbim bizlerin yüzünüde güldürsün en kisa en hayirli zamandaRahim dinlendirme gebelik şansını arttırıyormuş ilk aşamada fazla hormon aldığımız için..
Benim de cumartesi günü yumurtalar toplanacak inşallah çok heyecanlıyım
Bende ikinci adeti bekliyorum donmuş embriyo transferi için adete 4 gün kaldı ama 2. Adet çoğu kişi de gecikmiş inşallah gecikme olmaz
Gerçekten beklemek çok zor ama böyle dedikçe de birşey çıkıyor..bugün histereskopi oldum, normal adetime göre Nisan ortası gibi transfer olur diye düşünüyordum ama doktor 21 günlğk ilaç verdi, ondan sonra regl olurmuşum, en erken Nisan sonu olur bu durumda transfer. Hayırlısı olsun da bekliyor insan işteBende 2. adeti bekliyorum ama daha var umarim gecikmez . Bu iş hep sabir isi bekle bekle sabir tasi olduk
Aynen öyle Rabbim hayırlısıyla o güne gelmeyi nasip etsinGerçekten beklemek çok zor ama böyle dedikçe de birşey çıkıyor..bugün histereskopi oldum, normal adetime göre Nisan ortası gibi transfer olur diye düşünüyordum ama doktor 21 günlğk ilaç verdi, ondan sonra regl olurmuşum, en erken Nisan sonu olur bu durumda transfer. Hayırlısı olsun da bekliyor insan işte
Hayırlısıyla biter inşallah hamile haberini verirsin inşallahSelam kizlar bol pozitifli topik olsun insallah
Aktif bi sayfa arıyodum yoktu iyi oldu gördüğüm :)
Bende transfer icin adet bekliyorum, 1 hafta kaldı.
Ilk denemem olucak, rahim dinlendirmedeydim az kaldi sukur
bi biteydi hayirlisiyla
Merhaba bende geçen hafta cuma günü histereskopi oldum banada 21 günlük adet düzenleyici verildi benimde adetim Nisan ortasına denk geliyordu bbu ilaçla mayıs başına denk geliyor beklemek çok kötü hissettiriyorGerçekten beklemek çok zor ama böyle dedikçe de birşey çıkıyor..bugün histereskopi oldum, normal adetime göre Nisan ortası gibi transfer olur diye düşünüyordum ama doktor 21 günlğk ilaç verdi, ondan sonra regl olurmuşum, en erken Nisan sonu olur bu durumda transfer. Hayırlısı olsun da bekliyor insan işte
Merhaba geçmiş olsun simdiden tedaviniz hayirli olsun. Acikcasi bende baslarken tereddut etmistim nerde yaptirayim diye. Ama gercekten nasip isi onu anladim. Elbette tecrübe cok cok onemli ama anladigim daha cok embriyologlarin tecrubeside cok kiymetli. Ben henüz transfer olmadim ama simdilik gittigim yerden memnunum. Transfer tecrubemle daha da netlesir. Bruksel tup bebek merkezine gidiyorum. Yucel hoca ve ekibi çok tecrubeliler. Bir oneride bulunamam size ama kendi gittigim merkezden simdilik memnumun bunu söyleyebilirim. Kendi doktorounuzla cok rahat hissetmissiniz onunla görüşüp emin olduktan sonra kendi iç sesinizi dinleyin bence...Merhabalar, ben bu ay ilk kez aşılama yaptırmıştım ama testler negatif bugün de günüm zaten muhtemelen adet olacağım. O yüzden şimdiden tüp bebek araştırmalarına başladım. Şu an gittiğim doktorum Rıza Efendi Karaca'dan çok memnunum ama tüp bebek konusunda çok fazla tecrübesi yok sanırım yorumları okuduğumda çoğunlukla gebelik takibi yaptığını gördüm. Tüp bebek için Şişli Ahenk lab ya da Şişli Kolan Hastanesi ile çalışıyormuş. Acaba ilk denememde tam teşekküllü bir tüp bebek Hastanesi'nde nispeten daha tecrübeli hocalarla mı başlamalıyım yoksa beni tanıyan sevdiğim ve güvendiğim hocamla mı? Bu konuda kafam çok karışık. Bize açıklanamayan infertilite teşhisi kondu, doktorum sizin gibi hastalarda tüp bebek şansımız genelde çok yüksek oluyor dedi ama yine de ne olacağı belli olmaz tabi. Bir de bugün yarın regl olursam pazartesi ya da salı gitmem gerekecek daha detaylı da konuşuruz kendisiyle özellikle sormam gereken şeyler nedir süreçle ilgili? Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler, tez zamanda hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız umarım Bu kadar hasretle onları bekleyen anne babaları olduğu için şimdiden çok şanslı olan yavrularımızı
Çok teşekkür ederim. Çok haklısınız kısmet gerçekten en iyi yerde yaptırınca tutmayıp alelade bir yerde tutabilir. Dediğiniz gibi doktorumla süreci adım adım konuştuktan sonra ben de daha net karar veririm sanırım. Bu arada siz raporla mı devam ediyorsunuz tedaviye? Rapor için 2. Aşılamayı da yaptırmam gerekiyormuş ama ben vakit harcamak istemiyorum. Aslında rapora gerek duymadan karşılasa devlet ne güzel olur hiç kimse keyfinden tüp bebek yaptırmıyor nihayetinde. En azından vitaminler ilaçlar daha uygun olsaMerhaba geçmiş olsun simdiden tedaviniz hayirli olsun. Acikcasi bende baslarken tereddut etmistim nerde yaptirayim diye. Ama gercekten nasip isi onu anladim. Elbette tecrübe cok cok onemli ama anladigim daha cok embriyologlarin tecrubeside cok kiymetli. Ben henüz transfer olmadim ama simdilik gittigim yerden memnunum. Transfer tecrubemle daha da netlesir. Bruksel tup bebek merkezine gidiyorum. Yucel hoca ve ekibi çok tecrubeliler. Bir oneride bulunamam size ama kendi gittigim merkezden simdilik memnumun bunu söyleyebilirim. Kendi doktorounuzla cok rahat hissetmissiniz onunla görüşüp emin olduktan sonra kendi iç sesinizi dinleyin bence...
Umarım bu sefer yüzünüz güler. İlk denemeden sonra neden bu kadar ara verdiniz merak ettim çok özel değilse.Herkese merhaba..topic hayırlı olsun..
ben de şuan adet bekliyorum,eli kulağında..sonrasında nasipse yumurta büyütme için iğnelere başlıcam..1 hafta önce de tedavi öncesi hazırlık için estofrem ve genotropine başlamıştım..
2.denemem olacak ,ilk denemem 3 yıl önce olumsuz oldu maalesef..
bizim tüp bebek yaptırma sebebimiz benim amh düşük aynı zamanda eşimde de sıkıntı var..
Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah..
Aminn Ard arda her birimize guzel haber vermek nasip olsun insallahHayırlısıyla biter inşallah hamile haberini verirsin inşallah
amin inşallah...Umarım bu sefer yüzünüz güler. İlk denemeden sonra neden bu kadar ara verdiniz merak ettim çok özel değilse.