- 11 Temmuz 2014
- 488
- 1.002
- 34
Anladım, ben de aynı şeyden çok korkuyorum hiçbir sorun görünmüyoken tüp bebek denemesinde de olmazsa yıkılırım heraldeamin inşallah...
sanırım psikolojik olarak toparlanmam uzun zaman aldı.. geçen sefer herşey o kadar çabuk olduki ve maalesef bilinçsiz.. hemen olacak sandım ve doğal olarak negatif sonuçla yıkıldım..sonrasında da ya tekrar negatif olursa korkusu ancaa bu zamana nasip oldu.. geçen seneydi niyetimiz ama malum pandemi 1 yıl da o oyaladı..
Bekleyeceğiz elden birşet gelmiyor. İnşallah bu işlemler tutunmayı kolaylaştırır. Zaman hızlıca geçsin de güzel haberler alalım hayırlısıylaMerhaba bende geçen hafta cuma günü histereskopi oldum banada 21 günlük adet düzenleyici verildi benimde adetim Nisan ortasına denk geliyordu bbu ilaçla mayıs başına denk geliyor beklemek çok kötü hissettiriyor
Hoşgeldiniz, tedaviniz hayırlı olsun şimdiden. Tüp bebek yaptırmaya kesin olarak karar vermeden önce Ankara’da 4 farklı doktorla görüştüm, bazıları meşhur tüp bebekçilerdi, biri kendi kadın doğum doktorumdu. En sonunda kendi doktorumla devam etmeye karar verdik ama bu seferde onun içi rahat etmedi, beni hocası olan bir tüp bebek uzmanına yönlendirdi. Demem o ki hem doktorun uzmanlığı hem de aranızdaki enerji önemli bence. Konuşun kendi doktorunuzla, belki o da benimki gibi başka birine yönlendirir sizi. Başlamadan önce hangi testleri tahlilleri istiyor buna dikkat edin bence. Tecrübenin, gördüğü rahime hangi tedavinin iyi geleceğini bilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da bu süreçte herşey kısmetMerhabalar, ben bu ay ilk kez aşılama yaptırmıştım ama testler negatif bugün de günüm zaten muhtemelen adet olacağım. O yüzden şimdiden tüp bebek araştırmalarına başladım. Şu an gittiğim doktorum Rıza Efendi Karaca'dan çok memnunum ama tüp bebek konusunda çok fazla tecrübesi yok sanırım yorumları okuduğumda çoğunlukla gebelik takibi yaptığını gördüm. Tüp bebek için Şişli Ahenk lab ya da Şişli Kolan Hastanesi ile çalışıyormuş. Acaba ilk denememde tam teşekküllü bir tüp bebek Hastanesi'nde nispeten daha tecrübeli hocalarla mı başlamalıyım yoksa beni tanıyan sevdiğim ve güvendiğim hocamla mı? Bu konuda kafam çok karışık. Bize açıklanamayan infertilite teşhisi kondu, doktorum sizin gibi hastalarda tüp bebek şansımız genelde çok yüksek oluyor dedi ama yine de ne olacağı belli olmaz tabi. Bir de bugün yarın regl olursam pazartesi ya da salı gitmem gerekecek daha detaylı da konuşuruz kendisiyle özellikle sormam gereken şeyler nedir süreçle ilgili? Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler, tez zamanda hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız umarımBu kadar hasretle onları bekleyen anne babaları olduğu için şimdiden çok şanslı olan yavrularımızı
Bakalım haftaya gidicem zaten regl günüme göre. Konuşmamızdan sonra netleşir benim fikrim de diye düşünüyorum. Siz şu an ne aşamadasınız?Hoşgeldiniz, tedaviniz hayırlı olsun şimdiden. Tüp bebek yaptırmaya kesin olarak karar vermeden önce Ankara’da 4 farklı doktorla görüştüm, bazıları meşhur tüp bebekçilerdi, biri kendi kadın doğum doktorumdu. En sonunda kendi doktorumla devam etmeye karar verdik ama bu seferde onun içi rahat etmedi, beni hocası olan bir tüp bebek uzmanına yönlendirdi. Demem o ki hem doktorun uzmanlığı hem de aranızdaki enerji önemli bence. Konuşun kendi doktorunuzla, belki o da benimki gibi başka birine yönlendirir sizi. Başlamadan önce hangi testleri tahlilleri istiyor buna dikkat edin bence. Tecrübenin, gördüğü rahime hangi tedavinin iyi geleceğini bilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da bu süreçte herşey kısmet
Benim yumurta toplamam oldu. Dün histeroskopi oldum şimdi artık transferi bekliyorumBakalım haftaya gidicem zaten regl günüme göre. Konuşmamızdan sonra netleşir benim fikrim de diye düşünüyorum. Siz şu an ne aşamadasınız?
Gecmis olsun histerekopi sonrasi size ne zaman gelin dediler peki?Benim yumurta toplamam oldu. Dün histeroskopi oldum şimdi artık transferi bekliyorum
Merhaba ben ilk defa duydum dogal tüp bebek nedir? tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz? Simdiden hayirli olsun sizinde..Merhaba kızlar, öncelikle isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı diliyorumBenim Nisan ayında 2. denemem olacak. ilk tüp bebek denemem maalesef olumsuz sonuçlandı. 3,5 yıllık evliyim hiç hamilelik ve düşük yaşamadım. 2. tedavimi doğal tüp bebek olarak yapacak. Yani iğne ve ilaç olmadan. nasıl olacak merak ediyorum. İnşallah bu sefer tutar
Histeroskopiyi tüp bebek doktorum değil, kadın doğum doktorum yaptı, henüz tüp bebek doktorumla konuşmadım ama Cyclo verdi 21 günlük. Haftaya görüşmeye giderim sanırım ama muhtemelen Nisan reglisini beklerGecmis olsun histerekopi sonrasi size ne zaman gelin dediler peki?
Ismini duymustum bu hocanin. Bende yucel karamana gidiyorum . Hayirli olsun simdiden insallahMerhaba ben bu ayın sonunda istanbul da aret kamer e gidecegim.Siz nereye gideceksiniz hangi d.r ?Umarim mutlu haberi alirsiniz.Tabi bende!)
Insallah en kisa surede aliriz pozitif haberlerini. Dondurulmusunuz var sanirim degilmi? Negatif olunca arada 1 regl gecmesi yeterli oluyor sanirim öylemiMerhabalar ben de bu ayın 4. Ünde ilk tüp bebek transferimi yaptım. Negatif sonuçlandı.. Şimdi bu ayı pas geçip önümüzdeki ay adet olunca gideceğim yine.. Bir sorun çıkmazsa hemen ikinci denemeyi yapacağız.. İnşallah hepimiz alırız pozitif haberlerini:)
Geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi? Transferden önce bir işlem yaptılar mı? İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deMerhabalar ben de bu ayın 4. Ünde ilk tüp bebek transferimi yaptım. Negatif sonuçlandı.. Şimdi bu ayı pas geçip önümüzdeki ay adet olunca gideceğim yine.. Bir sorun çıkmazsa hemen ikinci denemeyi yapacağız.. İnşallah hepimiz alırız pozitif haberlerini:)
Opu neYa inşallah inşallahbana drum bilgi vermedi opudan sonraki reglken kan degerlerime baktı E2 150 çıktı diğer adetinle gel başlayalım dedi rakamsal tarih vermedi seninki ne zam canim
E neden olmadı tüp sebep ve alınmış olmasına ragmenHoşbulduminşallah teşekkür ederim..
Hayır doğal yolla gebe kaldım hep, ilk önce bir kez düşük yaptım sonra da hep dış gebelik. O yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar artık bu tüpler sana yarardan çok zarar verir, tüpleri aldır ve tüp bebek yap dediler.. iki kez de tüp bebek denemem oldu ama tutmadı şimdi 3.ye deniyoruz bakalım kısmet
Yumurta toplama işlemiOpu ne
Hayır yok.. Zaten benim yumurtam az. 1 tane alındı o döllendi transfer yapıldı.. Şimdi dün adet oldum.. Bu ayı es geçiyoruz.. Önümüzdeki ay adet olunca gidip yine bakacağız işte.Insallah en kisa surede aliriz pozitif haberlerini. Dondurulmusunuz var sanirim degilmi? Negatif olunca arada 1 regl gecmesi yeterli oluyor sanirim öylemi
Nisan’da çok transfer olacak var. Buradan pozitif sonuçları da duyururuz inşallahMerhaba bende transfer hazırlık aşamasındayım nisan ortası gibi transfer olacak insaallah
İnsallahhNisan’da çok transfer olacak var. Buradan pozitif sonuçları da duyururuz inşallah