2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Anladım, ben de aynı şeyden çok korkuyorum hiçbir sorun görünmüyoken tüp bebek denemesinde de olmazsa yıkılırım heralde

Bekleyeceğiz elden birşet gelmiyor. İnşallah bu işlemler tutunmayı kolaylaştırır. Zaman hızlıca geçsin de güzel haberler alalım hayırlısıyla

Hoşgeldiniz, tedaviniz hayırlı olsun şimdiden. Tüp bebek yaptırmaya kesin olarak karar vermeden önce Ankara’da 4 farklı doktorla görüştüm, bazıları meşhur tüp bebekçilerdi, biri kendi kadın doğum doktorumdu. En sonunda kendi doktorumla devam etmeye karar verdik ama bu seferde onun içi rahat etmedi, beni hocası olan bir tüp bebek uzmanına yönlendirdi. Demem o ki hem doktorun uzmanlığı hem de aranızdaki enerji önemli bence. Konuşun kendi doktorunuzla, belki o da benimki gibi başka birine yönlendirir sizi. Başlamadan önce hangi testleri tahlilleri istiyor buna dikkat edin bence. Tecrübenin, gördüğü rahime hangi tedavinin iyi geleceğini bilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da bu süreçte herşey kısmet

Bakalım haftaya gidicem zaten regl günüme göre. Konuşmamızdan sonra netleşir benim fikrim de diye düşünüyorum. Siz şu an ne aşamadasınız?

Merhaba ben ilk defa duydum dogal tüp bebek nedir? tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz? Simdiden hayirli olsun sizinde..

Gecmis olsun histerekopi sonrasi size ne zaman gelin dediler peki?
Histeroskopiyi tüp bebek doktorum değil, kadın doğum doktorum yaptı, henüz tüp bebek doktorumla konuşmadım ama Cyclo verdi 21 günlük. Haftaya görüşmeye giderim sanırım ama muhtemelen Nisan reglisini bekler

Merhaba ben bu ayın sonunda istanbul da aret kamer e gidecegim.Siz nereye gideceksiniz hangi d.r ?Umarim mutlu haberi alirsiniz.Tabi bende!)

Merhabalar ben de bu ayın 4. Ünde ilk tüp bebek transferimi yaptım. Negatif sonuçlandı.. Şimdi bu ayı pas geçip önümüzdeki ay adet olunca gideceğim yine.. Bir sorun çıkmazsa hemen ikinci denemeyi yapacağız.. İnşallah hepimiz alırız pozitif haberlerini:)

Insallah en kisa surede aliriz pozitif haberlerini. Dondurulmusunuz var sanirim degilmi? Negatif olunca arada 1 regl gecmesi yeterli oluyor sanirim öylemi

Geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi? Transferden önce bir işlem yaptılar mı? İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin de

E neden olmadı tüp sebep ve alınmış olmasına ragmen

Insallah en kisa surede aliriz pozitif haberlerini. Dondurulmusunuz var sanirim degilmi? Negatif olunca arada 1 regl gecmesi yeterli oluyor sanirim öylemi
Hayır yok.. Zaten benim yumurtam az. 1 tane alındı o döllendi transfer yapıldı.. Şimdi dün adet oldum.. Bu ayı es geçiyoruz.. Önümüzdeki ay adet olunca gidip yine bakacağız işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…