Bilmiyorum canım hiç hissetmiyorum da bir de hep aksi gitti işlerim onun da etkisi vardır belki. Bence onlar az çok tahmin ediyor. Şimdi bu iğnede prolutex miş adı göbekten denildi. Benim göbek şimdiden bayrakları çekti. Nasıl olacak bu da mı yakan bir iğne acaba. Bugün çatlatma iğnesi de vurdum. Onu da nasıl yaptım bilmiyorum şu halde yarım olacaktı ama biraz fazla kaçtı gibiHic moral bozma daha 3.günündesin dur bismillah ne oldu hemen cok cok yeni daha arkadasinda dedigi gibi daha yeni tutunmaya basliyordur hem bunun yüksekligi gebelik icin kesin belirti olsa butun doktorlar ister 4 kez denedim hic isteyen olmadi doktorun isini saglama aliyor bence sen simdiden boyle umutsuz olursan zaten olmaz yapma böyle
Okspar ı sorsan keske koldan bacaktan olur mu diye prolutex hic kullanmadim bilmuyormBilmiyorum canım hiç hissetmiyorum da bir de hep aksi gitti işlerim onun da etkisi vardır belki. Bence onlar az çok tahmin ediyor. Şimdi bu iğnede prolutex miş adı göbekten denildi. Benim göbek şimdiden bayrakları çekti. Nasıl olacak bu da mı yakan bir iğne acaba. Bugün çatlatma iğnesi de vurdum. Onu da nasıl yaptım bilmiyorum şu halde yarım olacaktı ama biraz fazla kaçtı gibiGösterge yok şırıngada önce yarısını boşa atayım dedim sonra çok kaçarsa ilaç kalmazsa diye yaparken ayarlamaya çalıştım. Ancak böyle oluyor.
Insallah canimhayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurdarısı bana pazartesi kontrolüm var bakalım hangi gün olacak
Ben prulutex kullaniyorum yakmio hic, sonrasinda agri olabiliyo. Buz koyuyorum o zmn, kimisi koyma dio. Igne yagli oldugu icin yavas enjekte et. Oksaparida ben koldan yapali rahatim gobegim rahatladi vallahiBilmiyorum canım hiç hissetmiyorum da bir de hep aksi gitti işlerim onun da etkisi vardır belki. Bence onlar az çok tahmin ediyor. Şimdi bu iğnede prolutex miş adı göbekten denildi. Benim göbek şimdiden bayrakları çekti. Nasıl olacak bu da mı yakan bir iğne acaba. Bugün çatlatma iğnesi de vurdum. Onu da nasıl yaptım bilmiyorum şu halde yarım olacaktı ama biraz fazla kaçtı gibiGösterge yok şırıngada önce yarısını boşa atayım dedim sonra çok kaçarsa ilaç kalmazsa diye yaparken ayarlamaya çalıştım. Ancak böyle oluyor.
Moral bozmak yok, ne guzel yukseltmeye carede var iste igne eklemis fitili artirmis korkma. Eskiyle kiyaslama hepsi ayni olcak die bisi yok ki. Benden istemedi, belli bu testi istemesi iyi biseydir bak dusuk gormus ilac yukseltmis. Bizim dusuksede yukseksede bilmioruz artikYa o zamanda üçüncü gündü ama ne bileyim aradılar şimdi hastaneden düşük görmüş doktor iğne yazdı fitili de dörde çıkardımoralim aşırı bozuldu.
Hemşireye sordum henüz dönmedi kol hususunda canım. 20 altı progesterona pek iyi bakmıyorlarmış başarı noktasındaBen prulutex kullaniyorum yakmio hic, sonrasinda agri olabiliyo. Buz koyuyorum o zmn, kimisi koyma dio. Igne yagli oldugu icin yavas enjekte et. Oksaparida ben koldan yapali rahatim gobegim rahatladi vallahi
Valla hic belli olmaz o is sen duanı eksik etme hersey güzel olur Allah ın izniyleHemşireye sordum henüz dönmedi kol hususunda canım. 20 altı progesterona pek iyi bakmıyorlarmış başarı noktasındaki benim 50 lerde idi geçen tedavide şimdi 14 çıkmış. Moral bozmamak pek elde değil. Yine de en nihayetinde elden bir şey gelmiyor. Ne yazıldıysa onu göreceğim.
İnşallah yüksektir kuzum size önceden verilecek ilaçları verdiği için tekrar isteme gereği görmemişlerdir ondandır. Ama progesteron beta hcg kadar bir gösterge baya kırıldı umudum.Moral bozmak yok, ne guzel yukseltmeye carede var iste igne eklemis fitili artirmis korkma. Eskiyle kiyaslama hepsi ayni olcak die bisi yok ki. Benden istemedi, belli bu testi istemesi iyi biseydir bak dusuk gormus ilac yukseltmis. Bizim dusuksede yukseksede bilmioruz artik
Amiin canım inşallahValla hic belli olmaz o is sen duanı eksik etme hersey güzel olur Allah ın izniyle
Bozma moralini ben başından beri öyle kullanıyorum daha bu 2 gün tutunma günleri dur bakalımYa o zamanda üçüncü gündü ama ne bileyim aradılar şimdi hastaneden düşük görmüş doktor iğne yazdı fitili de dörde çıkardımoralim aşırı bozuldu.
Sana onceden verilmedi mi yani.İnşallah yüksektir kuzum size önceden verilecek ilaçları verdiği için tekrar isteme gereği görmemişlerdir ondandır. Ama progesteron beta hcg kadar bir gösterge baya kırıldı umudum.
İnşallah olumsuz değildir kuzum sağ ol.Bozma moralini ben başından beri öyle kullanıyorum daha bu 2 gün tutunma günleri dur bakalım
Yok sadece fitil vardı. Normalde yetmişti o zaman hatta iki defa idi. Şimdi fitil yeterli olmamış. İğne de ekledi fitili de arttırdı. Ne bileyim artması sonuçta ilaç yapay bir yükselme yapacaktır ama tutunacak olan kendi tutunacak sonuca göre ise şu an için tutunma eğilimi yok sanırım öyle anlıyorum. Regl zamanında dahi verdiğimde bu sonucu verirdi benim şu an yine de ilaç takviyem var, kendi yapımı bildiğim için üzülüyorum okuyanları endişelendirmemek adına özellikle yazmak istedim. Yoksa elbette tam anlamıyla bir şey ifade etmiyor kızlar bana bakmayın.Sana onceden verilmedi mi yani.
Nasip bakalim bugun artar o deger sen dua et gonlunu ferah tut.
Doktor çok ilaç vermemek adına kontrol ederek ara ara ihtiyaca göre veriyor. Ben geçen sefer fitil ve aspirin dışında bir şey kullanmamıştım kuzum. İhtiyaç çıkmamıştı. Doğal yapıyı gözlemliyor anladığım. O yüzden de ara tahlil istedi yine. Tutunma ilaçla olacak bir şey değil bence sadece kolaylaştırabilir. Tutunmayana ne yapsan çare değil. Ondan üzülüyorum böyleSana onceden verilmedi mi yani.
Nasip bakalim bugun artar o deger sen dua et gonlunu ferah tut.
Benim ilk tedavim ya ne ne kadar olmasi lazim olmazsa nolur bilmiorum canim. Sen tecrubenden dolayi oylesin. Ama burda belirtim yok tutmadi die uzulup sonucu pozitif olan cok kisi oldu. Nolcagimiz hic belli olmaz yani, Allahim ol der olur insallah bu korkularimiz gecti derizYok sadece fitil vardı. Normalde yetmişti o zaman hatta iki defa idi. Şimdi fitil yeterli olmamış. İğne de ekledi fitili de arttırdı. Ne bileyim artması sonuçta ilaç yapay bir yükselme yapacaktır ama tutunacak olan kendi tutunacak sonuca göre ise şu an için tutunma eğilimi yok sanırım öyle anlıyorum. Regl zamanında dahi verdiğimde bu sonucu verirdi benim şu an yine de ilaç takviyem var, kendi yapımı bildiğim için üzülüyorum okuyanları endişelendirmemek adına özellikle yazmak istedim. Yoksa elbette tam anlamıyla bir şey ifade etmiyor kızlar bana bakmayın.
Aynen canım her tedavi gebelik kişiye özel ben kendimi az çok bildiğim için böyle diyorum kimse için bir anlamı yok yazdıklarımın burada yazarken bazen tedirgin oluyorum kimseyi tedirgin etmek vs istemem ben tamamen kendi değerlerinden dolayı bu endişeyi yaşıyorum. Elbette test sonucuna kadar pozitif de bir ihtimal. Dualarınızı bekliyorumBenim ilk tedavim ya ne ne kadar olmasi lazim olmazsa nolur bilmiorum canim. Sen tecrubenden dolayi oylesin. Ama burda belirtim yok tutmadi die uzulup sonucu pozitif olan cok kisi oldu. Nolcagimiz hic belli olmaz yani, Allahim ol der olur insallah bu korkularimiz gecti deriz
Ayni korku bende de var..covid iğnesi yaptiramiyoruz ayrica pihtilasma problemimiz de var Allaha emanetMerhabalar, benimde bugün transfer öncesi son kontrolum vardı rahim ici zarının kalınlığı 9,5mm olmuş gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. Sabah akşam 2 şer estrofeme ve gunde 1 coraspin e aynı devam edeceğim yarın itibariylede ilave olarak günde 1 prednol, günde 3 defa vajinal progestan tablet ve günde 2 monodoks kullanmaya baslayacagim. Cuma sabahta inşallah 5. gün tek embriyo transferim yapılacak. IInşallah böyle bir salgın zamaninda girdigimiz bu süreçten hayırlı haberlerle sağlıkla çıkarızçalıştigim için şuan tek endişem ve stresim hastalık bukadar artmışken hamile kalıp bu illete yakalanırsam nasıl atlatacağım fikrini kafamdan atamıyorum. iş yerimde çok fazla vaka çıkmaya başladı vebunun stresiyle transfer olacağım inşallah bundada vardır bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden...