2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Moral bozmak yok, ne guzel yukseltmeye carede var iste igne eklemis fitili artirmis korkma. Eskiyle kiyaslama hepsi ayni olcak die bisi yok ki. Benden istemedi, belli bu testi istemesi iyi biseydir bak dusuk gormus ilac yukseltmis. Bizim dusuksede yukseksede bilmioruz artik
Canım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.

Ayni korku bende de var..covid iğnesi yaptiramiyoruz ayrica pihtilasma problemimiz de var Allaha emanet🙏 basladik hayirlisi
Evet maalesef aşı da olamadık henuz ertelemek çözüm değil bi bilinmez hastalıkla uğraşıyoruz😔 rabbim korusun hepimizi🙏 canim transferin hayırlısıyla güzel sorunsuz geçsin inşallah sonu güzel olsun

Canım bir de prolutex iğneyi dolaba koymalı mıyız bazıları öyle idi ya. Prospektüsünde soğutmayın demiş size sorayım dedim.
Yok ben tum ilaclarimi salona koydum hem orda petek yanmio dedim. Sadece 13unde gonapepty di galiba ismi onu olcam onu dolaba koydum

inşallah sımsıkı tutunurlar sizde öğretmendiniz sanırım rapor işini nasıl yapıyosunuz aygül hoca veriyor mu acaba ben histereskopide iki gün aldım pztsi kontrolüm var yine 1günlük rapor gerekiyor umarım verirler transfer sonrasıda 10güne kadar almayı düşünüyorum ben ankaraya başka ilden geliyorum bulunduğum ildede ilçede görev yapıyorum o yüzden işe gitmeyi düşünmüyorum o süreçte
Amin canim🙏 Evet ben de ogretmrnim..Aygul hoca rapor yaziyor tabi iwtediginiz kadar yazdırır ordaki kizlar... benim pazartesi salim uzaktan eğitim carsamba persembe ders için okula gidiyorum sadece.. ozaman da gidecegim bu kez evde uzun kalıp strese girmek istemiyorum.. Tabi benim okul yakin senin uzakmis 1 hafta rapor.alsan daha iyi olur dinlenirsin bol bol

Yaa çok teşekkür ederim sağ olun 🍀
Dolaba koymuştum çıkardım hemen soğumuştu yine de ilk iğnemi vurdum acıtmadı hiç bir terslik var bu işte dedim kesin dolaba girmeyecektir bu baktım prospektüsü soğutmayın oda ısısında diyor iyi ki sormuşum size de 🙂

Dolaba koymuştum çıkardım hemen soğumuştu yine de ilk iğnemi vurdum acıtmadı hiç bir terslik var bu işte dedim kesin dolaba girmeyecektir bu baktım prospektüsü soğutmayın oda ısısında diyor iyi ki sormuşum size de 🙂
Vurulurken acitmio hic yakmiyo, sonrasi kotu bu igneninde. Hepsi degisik🙈😂

Bana ovitrelleyi gecen hafta vurdurdular pazar günü....Gonopeptly için de transfer günü vuracaksınız dediler...bugun çıkmadan yaptim..
Oylemi degisik yapmislar bak bu sefer. Ben dun giderken ovitrelle yaptim 4 gun sonrada catlama ignesi olcak

Oylemi degisik yapmislar bak bu sefer. Ben dun giderken ovitrelle yaptim 4 gun sonrada catlama ignesi olcak
Canim sende sayi cok ya belki catlama daha geç gerceklesiyordur ya da küçükler.buyusun diye biraz daha geç tarih vermişlerdir...bende zaten 2 3 sayi cikiyor arkadan gelen olmuyor o yizden erken vermişlerdir catlatma iğnesini..

Bir de dun kacinci gunundu senin

X