- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
Allah razı olsun ⚘⚘çok geçmiş olsun olmamıştır canım tutundu sonuçta için rahat olsun allah korur
Canım üzme kendini dinlen uzan kanama lekelenme kontrol et yolunda olmayan bisey olursa zaten belirti verir Allah korusun
Aminn kuzummm sizden de güzel haberleri bekliyorummm Allahın izniyleeCanımm insallah hersey gönlünce olur her isiniz rast gider ferah tut icini
İnşallah her şey yolunda gider kuzum. Hayırlı olsunBen de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr
Gönlünce olsun canım inşallahYarin kan tahlili günüm. Hicbir belirtim yok. Kizimda 8. Gun yerlesme kanamasi gelmisti. Bu sefer gelen giden olmadi. Hic belirtim de yok. Ama idrarda cikti. Hic güvenemiyorum. Dua edin benim icin kizimin kardesi yola cikmis olsun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur bol bol dinlen. Buna benzer durumları yaşayan bir iki arkadaşımız oldu şükür iyiler.Kızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Teşekkür ederim. Biraz daha rahatladım.Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur bol bol dinlen. Buna benzer durumları yaşayan bir iki arkadaşımız oldu şükür iyiler.
Raabim.nasip etsin eşinden kaliteli spermler çıksın ins yüzünüz gülsün duamdasin..Ben de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr
Canım bu durumu yaşamadım ama çok geçmiş olsun demek istedim. Genç yaşında bu kayıpları yaşamak kolay değil. Şükür ki gebe kalmanda sorun yoksa çabucak netice alırsın tedavi ile. Rabbim yardımcın olsunKızlar iyi akşamlar 25 yaşındayım ve 1 oğlum var oğlumdan sonra 4 bebeğimi kaybettim en son ki bebeğimi pazar günü kaybettm öğrendim ki oğlum mucize bebekmis eşim 45 kromomlu çıktı o yüzden böyle oluyormuş ve bize tüp bebekle ayrıştırma tavsiye ettiler bn tüp bebek hakkında hiç bisey bilmiyorm rica etsem bni aydınlatırmısınız veya benm durumda oluo tüp bebek deneyen olumlu sonuç alan var mı hamile kalmam da sknti yok ne zaman istesem en fazla 6 aya kaliyorm ama bebegimin kalbi ya atmıyor ölü gebelik oluyor yada bi süre sonra kalbi duruyor buda engelli olduğu içinmus bn de düşündüm sağlık olması için tüp bebeğe karar verdim h3m bende çok yıprandım 4 bebek kaybettm biliyorm şuan çok erken ama şuan zaten hemen yaptırıym demiyorm en azından 3 4 ay geçsin dinleniym3 kafamı toparlaym biraz bilgi toplaym diyorm nasıl bi yol izlediniz
Canım sen bugün mi kontrole gidiyordun ?Canım bu durumu yaşamadım ama çok geçmiş olsun demek istedim. Genç yaşında bu kayıpları yaşamak kolay değil. Şükür ki gebe kalmanda sorun yoksa çabucak netice alırsın tedavi ile. Rabbim yardımcın olsun
Canım sen bugün mi kontrole gidiyordun ?Canım bu durumu yaşamadım ama çok geçmiş olsun demek istedim. Genç yaşında bu kayıpları yaşamak kolay değil. Şükür ki gebe kalmanda sorun yoksa çabucak netice alırsın tedavi ile. Rabbim yardımcın olsun
Merhaba canım, çok geçmiş olsun art arda 4 bebek kaybetmek zordur, tüp bebekte en iyi spermler seçiliyor, zaten hamile kalmanda sorun yok ise tüp bebek denemesinin senin için olumlu olacagini düşünüyorum. Zaten öncesinde embriyonuza genetik testlerin yapılmasını da isterseniz, boyleelikle embriyoda genetik sorun olup olmadığı anlaşılır oncesinde. inşallah en yakın sürede bebisini kucağına alırsınKızlar iyi akşamlar 25 yaşındayım ve 1 oğlum var oğlumdan sonra 4 bebeğimi kaybettim en son ki bebeğimi pazar günü kaybettm öğrendim ki oğlum mucize bebekmis eşim 45 kromomlu çıktı o yüzden böyle oluyormuş ve bize tüp bebekle ayrıştırma tavsiye ettiler bn tüp bebek hakkında hiç bisey bilmiyorm rica etsem bni aydınlatırmısınız veya benm durumda oluo tüp bebek deneyen olumlu sonuç alan var mı hamile kalmam da sknti yok ne zaman istesem en fazla 6 aya kaliyorm ama bebegimin kalbi ya atmıyor ölü gebelik oluyor yada bi süre sonra kalbi duruyor buda engelli olduğu içinmus bn de düşündüm sağlık olması için tüp bebeğe karar verdim h3m bende çok yıprandım 4 bebek kaybettm biliyorm şuan çok erken ama şuan zaten hemen yaptırıym demiyorm en azından 3 4 ay geçsin dinleniym3 kafamı toparlaym biraz bilgi toplaym diyorm nasıl bi yol izlediniz
Yok kuzum cuma günü nasipseCanım sen bugün mi kontrole gidiyordun ?
günaydın canım hiç test yapmadınmı evde ben 8.gün hem idrarda hem kanda gördüm 10.günde çıkar bence ama ben kaset test değil erken gebelik testi yaptım 5.gün embriyosuyduGünaydın kizlar cok güzel bir gün olsun insallah hepimiz icin son 48 saate girdim test vermek icin
Hiç yapmadm canim bugün 9.günüm cesaretimde yok yapmaya digerlerinde erken baktm hep moralim bozuldu yine de esim azcık yumusasa dayanamam galiba ama cok kararlı 11.gün kan vermeye gidicez direk insallahgünaydın canım hiç test yapmadınmı evde ben 8.gün hem idrarda hem kanda gördüm 10.günde çıkar bence ama ben kaset test değil erken gebelik testi yaptım 5.gün embriyosuydu
En güzeli boşver yapma canım daha heyecanlı beklemekHiç yapmadm canim bugün 9.günüm cesaretimde yok yapmaya digerlerinde erken baktm hep moralim bozuldu yine de esim azcık yumusasa dayanamam galiba ama cok kararlı 11.gün kan vermeye gidicez direk insallah
İnsallah bekledigimize de deger de şok olmayızEn güzeli boşver yapma canım daha heyecanlı beklemek