2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım biliyorsun çok erken ve geçte tutunma olabilir tutunur tutunmaz beta salgılamıyor kana karışması vs bunlar zaman alan şeyler. Sen ilaçlarına devam etmekle en iyisini yapıyorsun. Sıcak su torbasını da göbeğinden ve belinden uzak tut mümkün olduğunca. İlaçlar gerginlik hepsi neden olabilir ağrılara. Allah ın izni ile yavrun gelecektir sana. Kolay değil biliyorum biliyoruz ama geçecek hepsi. Düşünmekten üzülmekten uyuyamadığım gecelerde eşim yanii ne yapabilirsin ne yapabiliriz biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah ın nasip etmesinde. Kendini boşuna hırpalıyorsun derdi. Derdi ama elbette bende değişen bir şey olmazdı ama yine de içimi ferahlatırdı az da kısa da olsa. Her şey gönlünce olsun canım benim

Sıcak su torbasını ayakların dışında bir yere koymuyorsun di mi? Direk karna temas ettirince çok zararı oluyormuş da bebeğe. Tutunmayı zorlaştırma ama diyim.

Arkadaşlar sıkıntılı ve tedirgin bekleyen arkadaşlarım var şuan.biraz çekinerek söylüyorum ama umut olsun hem de ben de paylaşayım mutluluğumu hamdolsun 2.sonucum 1034 Allaha şükürler olsun
Maslaahh rabbim sağlıkla devam ettirsin

Kalbi guzel gönlü güzel canim arkadaslarim sizleri tanimasamda varliginizi çok yakindan hissettirdiniz. Yüreğime su serptiniz. Allah sizlere en hayirli en güzelini nasip etsin... Bende toparladım biraz. Hepinize mesajlariniz icin cok cok tesekkur ederim.

Güzel haber alan arkadaslarim sizleride çok tebrik ediyorum saglikla ilerlesin insallah.. bende ara ara hepimze olan gibi duygusal gel gitler yasadim yasiyorum ama inaniyorumki geçecek. Bi gün bu mesajlari okudugumda duygulanacagim hatta hepsi geçmiste kaldi diye. Belkide dediginiz gibi henuz tutunmadi yine bir umudum var. Hayirlisi olsun insallah

İşte böyle güzel arkadaşım senden bunları duymak istiyoruz. Umudumuzu kaybetmek yok

Git geller bizim işimiz az önce yapmayı istediğim hayatta tecrübe etmek istediğim anne olmak dışında olan şeyleri hayal ettim. Enerjime çok iyi geldi. Şu an ve kısa vadede mümkün değil ama başka ülkelere gitmeyi gezmeyi tanımayı çok istiyorum mesela neden olmasın Allah sağlık verdikten sonra. İşimle ilgili hedefler bir sürü bir sürü gerçekleşmemiş gerçekleştiremediğim hayalim var hayatta çok şey var kızlar Allah bize sevdiklerimize sağlık versin inşallah güzel şeylerde olacak yapacağımız daha güzel bir sürü deneyim olacak

Hakikaten farklı seyler dusunmek iyi geliyor insana ama elde degil iste heyecandan ölüyorm ben ne cıkacak diye aklım fikrim cuma gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…