Tutmamasi konusunda ne diyor doktorunuz? Rahime vs bakmislardir diye tahmin ediyorum, histeroskopi fln olmus muydunuz?Ben bundan onceki tedavilerimde hep pgtye gonderdim iki kez transfer oldum tutmadi malesef,bu tedavimde ngs uygulanacak hayirlisi bakalim dun opu oldum 5.gune gelmelerini bekliyoruz simdilik
Evet herkesin durumu farkli oluyor dogru diyorsun.. bakalim bekliyorum ben de olacaktir birgun heraldeYok canim çikolata kisti hastasiyim ben.herkesin durumu farkli tabi
Valla ne biliim bana önceki transferimde hemşire transferden sonra demişti özellikle ananası daha önce bilmiyordum, doktorlara sorarız yine de tekrarSüpersin canımben de avakadoya başladım yarım avakado yiyorum hergün kabak çekirdeği tuzsuz bulamadım ama yiyorum ananası da yarın alıcam insallah. Ananası transferden sonra önermiyende var bilemedim ne yapsam
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Kızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Ölüyorum korkudanÇok geçmiş olsun canım.
Olur öyle,Yasamademek123 transferden hemen sonra merdivenden düşmüştü. Her tarafı morarmıştı. Şu an maşallah, gayet güzel gidiyo süreci. Kötü şeyler getirme aklına.
Kızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Progestan her gün vuruluyorum bişey olmaz inşallah lütfen dua ed i n banahayrunnisa85 arkdasımın dedıği gibi belımı vura vura mersıvenlerden düştüm heryerım morardı ama bın şükür dr uma dedım tuttuysa o tutmus tur dedı bırde bende progestoran ıgnesı vardı onu vurduk ne olur ne olmaz dıe rabbım esırgesın korkma kanaman olursa ama dıkkate al
Tamm fitilde kullanıyormusun ayaklarının altına yastık al belını düz sekılde yat dinlendır korkma kalkmamaya calıs fitiln varsa at bı tane içine sakın kalkma ac youtubeden fetıh suresını koy elını bebegıne rabbım hayırla tammalat bu sürecimizi die dualar etProgestan her gün vuruluyorum bişey olmaz inşallah lütfen dua ed i n bana
Evet canım fitilim de var. Öyle yapayım çok dua ediyorum Rabbim koru diyeTamm fitilde kullanıyormusun ayaklarının altına yastık al belını düz sekılde yat dinlendır korkma kalkmamaya calıs fitiln varsa at bı tane içine sakın kalkma ac youtubeden fetıh suresını koy elını bebegıne rabbım hayırla tammalat bu sürecimizi die dualar etben hep oyle yapıyorum manevı olarakta cok iyi gelıyor
Diger tedavilerimdeki doktorum rahim filmi cekmedi gerek duymamis şimdi baska bi doktorla basladik rahim filmi cekti bi sorun görmedi. Diger tedavilerim hep tazeydi bunda sağlıklı cikarsa dondurulmus olacak insallah belki hiteroskopi de yapacaktir adet olunca 5.gun gel dedi suan bekliyorumTutmamasi konusunda ne diyor doktorunuz? Rahime vs bakmislardir diye tahmin ediyorum, histeroskopi fln olmus muyduz?
Rabbım buyuktur esırgeyen odur korkmaEvet canım fitilim de var. Öyle yapayım çok dua ediyorum Rabbim koru diye
Aynen bende öyle 6.günüm gerçi geçen sefer çok ağrılı geçti bunda sıkıntı yok hareket halindeyim.Yaa evet varmış cok üzüldüm sağlam gelmesine güveniyordum ne yalan söyleyim zaten su ilaclar olmasa transfer oldugumu bile unutucam o derece 0 belirti hic testte yapmadm yarın 9.günüm bakalm cumaya ne cıkacak
İnsallah canım benim imsallahUzulme canim gen’den saglam gelmesi yine de sansi baya arttiriyor.. en azindan olasiliklari eliyor. Belirti konusunda da burdaki arkadaslardan takip ettigim kimsenin ilk zamanlar cok bir belirtisi olmuyor. Icini ferah tut, cok az kalmis insallah guzel haberi alacaksin
Ananasın rahim kasıcı özelliği varmış düşük tehdidi olabilir diyenler var canım o yüzdenAy ben çok severim ananası, transferden beri de hemen hemen her gün yiyorum.
Yememem mi gerekiyordu?
Ya benim ki pgt mi ngs mi anlamadm genetige gonderelim dedi tamam dedik raporda baslikta hem ngs yaziyor hem pgt anlamadm o yüzden hangsiQUOTE="Limon cekirdegi, post: 68035222, member: 990806"]
Ben bundan onceki tedavilerimde hep pgtye gonderdim iki kez transfer oldum tutmadi malesef,bu tedavimde ngs uygulanacak hayirlisi bakalim dun opu oldum 5.gune gelmelerini bekliyoruz simdilik
çok geçmiş olsun olmamıştır canım tutundu sonuçta için rahat olsun allah korurKızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Çok sağolasın canım bilgin için ben de öyle yapaym çoğunluk öyle yapıyorBen transferden sonra her gün 1 bütün avokado, 1 dilim de ananas yedim. Ananası fazla fazla yemek doğru olmayabilir o yüzden 1 dilim yiyoruz. Kanın sulanmasına yardımcı oluyor, biraz yemekte fayda vardır illaki.
Şu an avokadoyu haftada 3-4 kez yemeye devam ediyorum. Ama ananas artık yemiyorum.