2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla ne biliim bana önceki transferimde hemşire transferden sonra demişti özellikle ananası daha önce bilmiyordum, doktorlara sorarız yine de tekrar😊 avokadoyu da transferden sonra 1 tam yiyenler varmış ben de yarım yeterli diye düşünmüştüm.
Teşekkürler 😊 elimizden geldiğince dikkat ediyoruz işte bakalım

Ya benim ki pgt mi ngs mi anlamadm genetige gonderelim dedi tamam dedik raporda baslikta hem ngs yaziyor hem pgt anlamadm o yüzden hangsi

İnsallah canım benim imsallah
Pgtde sadece belli kromozomlara bakiliyo ve sonuc 2 gunde geliyo ngsde tum kromozomlara bakiliyomus ve sonuc biraz gec geliyomus doktorunuz bi aciklama yapmadi mi? Bize en azindan maliyetini acikca demislerdi tedaviye baslarken ngsde fiyatlar cok uçuk malesef
[/QUOTE]
Hmm ngs o zaman 21 gund geldi sonucumuz butun kromozomlar tarandı embriyo basina 2800 tl odedik

Diger tedavilerimdeki doktorum rahim filmi cekmedi gerek duymamis şimdi baska bi doktorla basladik rahim filmi cekti bi sorun görmedi. Diger tedavilerim hep tazeydi bunda sağlıklı cikarsa dondurulmus olacak insallah belki hiteroskopi de yapacaktir adet olunca 5.gun gel dedi suan bekliyorum
Insallah bu seferki tedaviniz basarili olur 🙏🏻 Tip gelisiyor tabi insan herseyden yararlanmak istiyor ama embriyoyu rahme koyduktan sonra hersey kadere baglaniyor

Ben de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyle 🤲 Önce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş 🤲 yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr ❤️❤️❤️❤️🧿

Ben de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyle 🤲 Önce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş 🤲 yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr ❤️❤️❤️❤️🧿
Allah içinizden geçen hakkınızda hayırlısı olan bütün duaları kabul eder inşaAllah 🤲🏻
güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah

Pgtde sadece belli kromozomlara bakiliyo ve sonuc 2 gunde geliyo ngsde tum kromozomlara bakiliyomus ve sonuc biraz gec geliyomus doktorunuz bi aciklama yapmadi mi? Bize en azindan maliyetini acikca demislerdi tedaviye baslarken ngsde fiyatlar cok uçuk malesef
Hmm ngs o zaman 21 gund geldi sonucumuz butun kromozomlar tarandı embriyo basina 2800 tl odedik
[/QUOTE]
Evet ozman ngs yapilmis bizede embriyo basina 300 dolar dendi simdilik ne kadar gidecegi belli degil

Canım inşallah her şey istediğiniz gibi yolunda gider İnşallah. Mevlam yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏🏻

Yarin kan tahlili günüm. Hicbir belirtim yok. Kizimda 8. Gun yerlesme kanamasi gelmisti. Bu sefer gelen giden olmadi. Hic belirtim de yok. Ama idrarda cikti. Hic güvenemiyorum. Dua edin benim icin kizimin kardesi yola cikmis olsun
Hadi biz belirtisizlere umut ısıgı ol insallah🙏😅

Allah içinizden geçen hakkınızda hayırlısı olan bütün duaları kabul eder inşaAllah 🤲🏻
güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah

Amin inşallah rabbim bu yolda kimseyi eli bos birakmasin zor surecler🤲😢

Canım inşallah her şey istediğiniz gibi yolunda gider İnşallah. Mevlam yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏🏻
Aminnnnn aminnnn güzel arkadaşlarım Allahım Kimsenin kucağını boş bırakmasınnn 🤲

Bu mubarek gunlerde insallah guzel sonuclanir canim tedavin 🙏🏻 En hayirlisi, en sagliklisi, en kolayindan olsun insallah butun arkadaslarimiz icin.. evet yarin hidirellez, enerjisine cok inanirim 🎋 dileklerinizi hazirlayin kizlar 🤗 butun dileklerimiz, icimizden gectigi sekli ile hakkimizda hayirli olsun 🌼

Bu mubarek gunlerde insallah guzel sonuclanir canim tedavin 🙏🏻 En hayirlisi, en sagliklisi, en kolayindan olsun insallah butun arkadaslarimiz icin.. evet yarin hidirellez, enerjisine cok inanirim 🎋 dileklerinizi hazirlayin kizlar 🤗 butun dileklerimiz, icimizden gectigi sekli ile hakkimizda hayirli olsun 🌼
Kızum benim teşekkür ederimm aminn hepimizin ki en güzeli olsun 🧿 eveeettt enerjisi özeldir bir de ramazanla birleşti ohh 🤲 kadir gecesi de bu hafta her hangi bir gün müş öyle derler ya günü belli diildir diye bol bol dua etmek lazım☺️

Canımm insallah hersey gönlünce olur her isiniz rast gider ferah tut icini🤗

X