TeşekkürlerValla ne biliim bana önceki transferimde hemşire transferden sonra demişti özellikle ananası daha önce bilmiyordum, doktorlara sorarız yine de tekraravokadoyu da transferden sonra 1 tam yiyenler varmış ben de yarım yeterli diye düşünmüştüm.
Pgtde sadece belli kromozomlara bakiliyo ve sonuc 2 gunde geliyo ngsde tum kromozomlara bakiliyomus ve sonuc biraz gec geliyomus doktorunuz bi aciklama yapmadi mi? Bize en azindan maliyetini acikca demislerdi tedaviye baslarken ngsde fiyatlar cok uçuk malesefYa benim ki pgt mi ngs mi anlamadm genetige gonderelim dedi tamam dedik raporda baslikta hem ngs yaziyor hem pgt anlamadm o yüzden hangsi
İnsallah canım benim imsallah
Embriyoları genetiğe gönderdik canım pozitifim şimdide keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorumKızlar peki aranizda hic embriyosuna genetik baktırıp bu sekilde transfer olan var mı bu sekilde gebe kalan ya da kalmayan
Ayy hadi insallah saglikla ilerler darisi bizlerin basinaEmbriyoları genetiğe gönderdik canım pozitifim şimdide keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşallah birşey olmamıştır içini ferah tutKızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Canım üzme kendini dinlen uzan kanama lekelenme kontrol et yolunda olmayan bisey olursa zaten belirti verir Allah korusunKızlar kızlar çok acil , daha kese görmedik biliyorsunuz banyoda ayağım kaydı popo üzeri düştüm. Birşey olmamıştır değil mi olmamıştır
Insallah bu seferki tedaviniz basarili olurDiger tedavilerimdeki doktorum rahim filmi cekmedi gerek duymamis şimdi baska bi doktorla basladik rahim filmi cekti bi sorun görmedi. Diger tedavilerim hep tazeydi bunda sağlıklı cikarsa dondurulmus olacak insallah belki hiteroskopi de yapacaktir adet olunca 5.gun gel dedi suan bekliyorum
Canım benim Allah razı olsun. Darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallahAyyyy tebrikkk ederimmmmm çoook swvindimmm senin adınaaa canımmmm Allahımm kucağına almayı nasip etsinnn
Allah içinizden geçen hakkınızda hayırlısı olan bütün duaları kabul eder inşaAllahBen de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr
Hmm ngs o zaman 21 gund geldi sonucumuz butun kromozomlar tarandı embriyo basina 2800 tl odedikPgtde sadece belli kromozomlara bakiliyo ve sonuc 2 gunde geliyo ngsde tum kromozomlara bakiliyomus ve sonuc biraz gec geliyomus doktorunuz bi aciklama yapmadi mi? Bize en azindan maliyetini acikca demislerdi tedaviye baslarken ngsde fiyatlar cok uçuk malesef
Amin inşallah rabbim bu yolda kimseyi eli bos birakmasin zor sureclerInsallah bu seferki tedaviniz basarili olurTip gelisiyor tabi insan herseyden yararlanmak istiyor ama embriyoyu rahme koyduktan sonra hersey kadere baglaniyor
Canım inşallah her şey istediğiniz gibi yolunda gider İnşallah. Mevlam yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallahBen de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr
Hadi biz belirtisizlere umut ısıgı ol insallahYarin kan tahlili günüm. Hicbir belirtim yok. Kizimda 8. Gun yerlesme kanamasi gelmisti. Bu sefer gelen giden olmadi. Hic belirtim de yok. Ama idrarda cikti. Hic güvenemiyorum. Dua edin benim icin kizimin kardesi yola cikmis olsun
Allah içinizden geçen hakkınızda hayırlısı olan bütün duaları kabul eder inşaAllah
güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah
Amin inşallah rabbim bu yolda kimseyi eli bos birakmasin zor surecler
Aminnnnn aminnnn güzel arkadaşlarım Allahım Kimsenin kucağını boş bırakmasınnnCanım inşallah her şey istediğiniz gibi yolunda gider İnşallah. Mevlam yardımcınız olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah
Bu mubarek gunlerde insallah guzel sonuclanir canim tedavinBen de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr
Kızum benim teşekkür ederimm aminn hepimizin ki en güzeli olsunBu mubarek gunlerde insallah guzel sonuclanir canim tedavinEn hayirlisi, en sagliklisi, en kolayindan olsun insallah butun arkadaslarimiz icin.. evet yarin hidirellez, enerjisine cok inanirim dileklerinizi hazirlayin kizlar butun dileklerimiz, icimizden gectigi sekli ile hakkimizda hayirli olsun
Canımm insallah hersey gönlünce olur her isiniz rast gider ferah tut iciniBen de bugün kontrole gittim yumurtalar gayet iyi gelişiyormuş, cumartesi bir daha çağırdı, haftaya pazartesi ya da salı opu olcam Allah in izniyleÖnce eşim mikro tese olucak sperm bulunursa beni alıcaklarmış.... Hepinizden dua bekliyorumm kuzularrr başkası için edilen dualar daha makbulmuş yarın da hıdırellez miş Hızır aleyhisselam yüzü suyu hürmetine Allah ım hepimizin dileklerini gerçekleştirsinnn canlaaarrr