- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
İnşallah canımİnsallah bekledigimize de deger de şok olmayız
İnsanoğlu her şeye alışıyor maalesef şok olmamaya da alıştım. Hakkımızda hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnsallah bekledigimize de deger de şok olmayız
Orası öyle tabi herseyin hayırlısıİnşallah canım
İnsanoğlu her şeye alışıyor maalesef şok olmamaya da alıştım. Hakkımızda hayırlısı
Bende aynı durumdayım 2 saate çıkar dediler kalbim sanki yerinden cikacakKızlar meraba. Test verdim içimde değişik hisler var çok gerginim dua edin lütfen güzel bir şekilde katlanmış olsun değerim
Evet bana da. Yaa aşırı gerginim enseyi karartmak istemiyorum olumlu düşüneyim diyorum da içim çok garipBende aynı durumdayım 2 saate çıkar dediler kalbim sanki yerinden cikacak
Senin kaçtı canım ilk değerinBende aynı durumdayım 2 saate çıkar dediler kalbim sanki yerinden cikacak
Canim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranızaChocalete canım nasıl oldun ?
Kuzum zaten 4.günde çıkmaz ki değer 7.günden sonra başlıyor. Çok erken daha az sabır ilaçların etkisi de olabilir ağrılar sıkma canını lütfen umutsuzluğa kapılmak için daha çok erkenCanim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
Canim test icin cok erken değil mi?nedsn moralini bozuyorsun daha yeni transfer oldunCanim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
Canım sen niye kendine bunu yapıyorsun arkadasm daha yeni bile tutunuyor olabilir 2.3.gün tutunsa bile beta hemen salgilanmaz sen herkese moral veren enerjik olan bir arkadasimizsin böyle yapma lütfen insallah güzel haberler alacagız birlikte hayırlısıyla olmazsa da bu dunyada hersey bizim icin be arkadsm napalım Allah can sağlıgı versin gerisi yine olurCanim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
Gerçekten akıl sağlımızı kaybedeceğiz. Ama 4.gün diğer arkadaşların da dediği gibi çok erken. Şuan gerçekten tutunmaya yerleşmeye çalışıyo da olabilir ve sen tutunacakken üzülüp stres yapıp engel olabilirsin.yapma canım. Hadi başka testin varsa da kaldır son gününe kadar. Ve dua ederek devam et yoluna olurmu. Ben transferden beri her gün meryem süresi okuyorum imkanın varsa sen de oku ve dinle. Daha çok erken sonuca kadar en azından günlerini güzel geçir zaten sonra da stres hiç bitmiyo arkası kesilmiyo. Allah içine ferahlık versin senin inşallahCanim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
Canım daha dün veya önceki gün tutunduysa hemen hcg salınmaya başlamaz ki. Erken tutunma olsaydı dediğin doğruydu.Canim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
bozma moralini hemen canım doktorlar boşuna test günü için gün vermiyorlar 4.günde çıkması zaten imkansız her embriyo aynı anda tutınmuyor kimisi transfer günü tutunurken kimisi 2.gün tutunuyor.2. gün tutunsa bile kana karışmaya daha başlamamıştır zaten gömülme süresi var birde ağrın bence ilaçlardan hepimizi mahvediyor ilaçlar ben 4 aylık hamile gibi şiş geziyorum kolay değil kaç tane hormon alıyoruz inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzCanim ayniyim hatta moral olarak cok cok kotuyum dun aksam test yaptim negatif cikti. Elbette ona da uzuldum üstüne agrimda gecmedi. Ben anlamadim hicbisey. 4. Gun erken biliyorum. Ama 0 cikti yani 3 5 bisey olsa umudum kalirdi. Yinede ilaclarimi iciyorum. Agri icinde sicak su torbası yaptim o iyi gekdi biraz. Sanirim ilaclar yapıyor bu agriyi demekki. Bilmiyorm toparlayip kendime gelmeye calisiyorm. Hicbizaman anne olamayacakmisim gibi duygular geliyo . Sonra Allaha sığınıyorum. Eşimde destek olmaya calisiyor bana ama ben gercekten cok yanliz ve umutsuz hissediyorum sanirim koşarak depresyona giriyorum. Ama umutsuzluk asilamak istemiyorum kimseye ben 1 2 güne toplar yeniden dönerim aranıza
111 canim 2.gun embriyosu benimSenin kaçtı canım ilk değerin
Ne zaman çıkar senin kan sonucun kuzumEvet bana da. Yaa aşırı gerginim enseyi karartmak istemiyorum olumlu düşüneyim diyorum da içim çok garip
Canim kendini niye üzüyorsn ki ne güzel ilk pozitifni almışsın Allah ın izniyle devamıda gelirEvet bana da. Yaa aşırı gerginim enseyi karartmak istemiyorum olumlu düşüneyim diyorum da içim çok garip
ÇıktıNe zaman çıkar senin kan sonucun kuzum
Kac çıktı kuzum