İns bu sefer sağlıkla gelecek o bebissdoktor
beklediğimiz gibi 800 üzeri bekliyordum üzme kendini dedi ama içimi bir huzursuzluk kapladı önceki de kimyasal olduğu için
Ohhhhh be cokk şükür hadi güzel haberini heyecanla bekliyorum...Kizlar çok şükür bugün kan verdim 15. Gün inslalah hayırlı haberler alırım saat ikiniki buçuk gbi çıkacakmış sonuç hayırlısı bakalım dua edin inşallah olsun
Cnm benim bugün 12 günüm 7 9 11 günlerinde lekeler geldi hala arada oluyor Dr. Enox u gün asiiri verdi prulutex ekledi adet döneminde olduğumu için lekelenme normalmiş kan kirmuzisi olmasın yeter ki tabiki korkuluyor ama gönlünü ferah tut...Kızlar kahverengi pıhtı gelmiş fitille birlikte akmış. Doktora bilgi vereyim değil mi ?
Tamam canım sorarim mutlaka ben cok arastirdim kalp seklinde olan degil de t veya y seklinde olanlar riskliymisanlamadığım için yanlış bilgilendirmeyim ama doktorla histereskopiyi bence görüş derim canım arkadaşım arka arkaya düşüklerden sonra nedenin kalp şeklinde rahim olduğu anlaşıldı düzelttirdi şimdi bebeği var
Haber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.Haber verdim geri dönüş yapacaklar canım. Moralim bozuldu iyice. Zaten çok kötü uyandım
İns sende güzel haberi vereceksin bize az kaldıHaber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.
AHh canim insallah amin diyorum.İns sende güzel haberi vereceksin bize az kaldı
ah yaşadıklarımızı tekrar yaşıcaz korkusu ve stresi mahvediyor zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alalımHaber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.
İlk lekelenmeler transferden ya da yerleşmeden olabiliyor kuzum hiç olmayadabiliyor o zamanlarda böyle bir şey yaşamamıştım mesela. Dış gebelik ağrısı nasıl bilmiyorum ama inşallah korktuğun için öyle düşünüyor hissediyorsundurHaber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.
Aradım kuzum dönüş yapacaklar bekliyorumSakin ol ama kesinlikle bilgisini ver bence için rahatlar en azından
Allah razı olsun canım zaten progesteronun her türlüsünü alıyorum. Kan kırmızı değilde siyah çamurumsu bir şeydi beklemekten başka çarem yok zatenİns bu sefer sağlıkla gelecek o bebiss
Ohhhhh be cokk şükür hadi güzel haberini heyecanla bekliyorum...
Cnm benim bugün 12 günüm 7 9 11 günlerinde lekeler geldi hala arada oluyor Dr. Enox u gün asiiri verdi prulutex ekledi adet döneminde olduğumu için lekelenme normalmiş kan kirmuzisi olmasın yeter ki tabiki korkuluyor ama gönlünü ferah tut...
Olsun sonucta o heyecanlı sürece girmişsin insallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın canımmYok hayir daha cok basindayim adetim matisin20 sinde yumurta gelistirici ilaca basliycam insallah.bide polikistik var bende insallah 2 ay dinlendirelim demezler 4 yıldır bebek istiyorum olmuyor
Çifte bayram yasayacaksiniz insKızlarr doktorumdan dönüyorum. Rahim kalınlığım güzel artıyormuş. Estrofemi 2'ye çıkardık. bir 4 gün daha 2 şeklinde kullanıcam. Transfer tarihim bayramın 1.gününe denk geliyor eğer bir aksilik çıkmazsa insallah
Tebrikler masallhh kaçıncı günün bugün sağlıkla devam etsinKızlarrr hamileyimşükürler olsun bhcg 157.32 çıktı perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane
Ben de öyleyim kuzum sürekli tedirginim ama böyle olmak sadece zarar ve yıpratıcı olumlu düşünücez geçmiş geçmişte kaldı bu sefer herşey güzel olacak inşallahİlk lekelenmeler transferden ya da yerleşmeden olabiliyor kuzum hiç olmayadabiliyor o zamanlarda böyle bir şey yaşamamıştım mesela. Dış gebelik ağrısı nasıl bilmiyorum ama inşallah korktuğun için öyle düşünüyor hissediyorsundurbunda da tek tesellim çamur gibi siyah bir şey olması. İnşallah devam etmez tekrarlamaz Psikolojimiz ister istemez alt üst resmen. Ben de daha önce erken dönemde kayıp yaşadığım için hep ondan korkuyorum inanır mısın ilk gebelik testini yaparken ki korkumdan kat kat fazla hep bu döneme odaklıydı. Çünkü oradan kırılmıştım yine orada bir şey olacak diye korkuyor insan. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın
gerçekten miii ay bana umut oldun canım resmen beynim durdu hesap bile yapamadım 1000 üzerinde çıkar diye hep düşünmüştüm
Arkadaşların dediği gibi açık pembe olmadığı sürece korkma, gebeliklerde olabiliyormuş, eğer kanaman devamediyorsa corasprin kullanıyorsan doktorun onu kesmesi gerekecekHaber verdim geri dönüş yapacaklar canım. Moralim bozuldu iyice. Zaten çok kötü uyandım
Yaa ne güzel bir cümle maşallahKızlarrr hamileyimşükürler olsun bhcg 157.32 çıktı perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane
Çok sevindim canim kat kat artsın inşallahKızlarrr hamileyimşükürler olsun bhcg 157.32 çıktı perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane
Bugün transfer den sonra 10 . Gün 24 Mayıs ta transfer oldum 157.32 çıktı perşembe tekrar kan taklili verip yükselmesine bakacazÇifte bayram yasayacaksiniz ins
Tebrikler masallhh kaçıncı günün bugün sağlıkla devam etsin