2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

histereskopiyle kalp şeklini düzelttirip hamile kaldı arkadaşım canım eğer başka problem yoksa mutlaka histereskopi yaptırt için de rahat eder
Fotografini atsam anlarmisiniz cok bi basıklık yok aslında ama bende bilmiyorum ki attim fotografini

Eklentiler

• IMG-20210426-WA0000.jpg
    IMG-20210426-WA0000.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 40
Fotografini atsam anlarmisiniz cok bi basıklık yok aslında ama bende bilmiyorum ki attim fotografini
anlamadığım için yanlış bilgilendirmeyim ama doktorla histereskopiyi bence görüş derim canım arkadaşım arka arkaya düşüklerden sonra nedenin kalp şeklinde rahim olduğu anlaşıldı düzelttirdi şimdi bebeği var

günaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış:KK43:
9.gün 216
11. Gün 432
13. Gün 864

Senin de 836 çıkmış 🤷🏻‍♀️ kuzum sen canını sıkmaya yer mi arıyorsun 😊🤗 çok güzel ilerlemiş işte daha ne olsun

Benim 1000 çıkan değer 1700 çıktı sonrakinde kese de gördük kalp atışı da 🤷🏻‍♀️

günaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış:KK43:
Günaydın canım, benimde %77,88,87 artmıştı. Ve moralim çok bozuktu Allah'ıma sukurlerr olsun keseyi gördüm. Neden moral bozuyirsun? 4 günlük totalde iki gün olarak boldugunde %85 üstü artış var, moralini bozma tadını çıkar. Hem doktorum min 0.8 artış olmalı demisti

Günaydın canım, benimde %77,88,87 artmıştı. Ve moralim çok bozuktu Allah'ıma sukurlerr olsun keseyi gördüm. Neden moral bozuyirsun? 4 günlük totalde iki gün olarak boldugunde %85 üstü artış var, moralini bozma tadını çıkar. Hem doktorum min 0.8 artış olmalı demisti
gerçekten miii ay bana umut oldun canım resmen beynim durdu hesap bile yapamadım 1000 üzerinde çıkar diye hep düşünmüştüm

9.gün 216
11. Gün 432
13. Gün 864

Senin de 836 çıkmış 🤷🏻‍♀️ kuzum sen canını sıkmaya yer mi arıyorsun 😊🤗 çok güzel ilerlemiş işte daha ne olsun

ayy ne kadar benziyor değerlerimiz canım 11.gün doktor bana yapma demişti keşke yaptırsaydım inşallah kese kalp atışını görmek nasip olur walla ne stresler yaşıyoruz ya normal yolla hamile kalanlar bilmiyor bile ne güzel

9.gün 216
11. Gün 432
13. Gün 864

ayy ben senin de değerlerin öyle çıktım canım kusura bakma beynim yandı resmen ya

Haber verdim geri dönüş yapacaklar canım. Moralim bozuldu iyice. Zaten çok kötü uyandım
Hayırdır, noldu canım? Bozma moralini hemen yaa, sen demiyo muydun pembe ve kahverengi normal diye.
Belki fitili yaparken de tahriş olmuştur.
Bende şuan fitilden dolayı enfeksiyon varmış mesela, hiç fark etmemiştim. Tahlilde çıktı. Seninki de öyle bişiydir belki.

Hayırdır, noldu canım? Bozma moralini hemen yaa, sen demiyo muydun pembe ve kahverengi normal diye.
Belki fitili yaparken de tahriş olmuştur.
Bende şuan fitilden dolayı enfeksiyon varmış mesela, hiç fark etmemiştim. Tahlilde çıktı. Seninki de öyle bişiydir belki.
Aynen öyle diyorlar kuzum genelde. Yine de görmek moral bozucu. Kahverengi bile değil çamur gibi bir şey siyah. Sabah fitilinden sonra olmuş sanırım çünkü onun içinde öyle toplu şekilde düşmüş fitil. Genel anlamda kötü uyandım bu durum için değil sadece bu durum ekstrası oldu. Bol su tüket sende kuzum geçmiş olsun...

X