2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

çok erken yarın ver istersen canım 5.günmüydü çok az da olsa çıkar .doktorla görüştün mü bu kadar ağrı için

çok erken yarın ver istersen canım 5.günmüydü çok az da olsa çıkar .doktorla görüştün mü bu kadar ağrı için
Yok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.

Dış gebelik kanla mı belli oluyor? Muayene etseler görünmez mi acaba? İçin rahat edecekse ver canım ama sonra daha çok strese sokma kendini.
İnşallah olumsuz birşey yoktur

Canım çok erken değil mi ? 1 gün daha geçsin istersen ama sen bilirsin tabi

Dış gebelik kanla mı belli oluyor? Muayene etseler görünmez mi acaba? İçin rahat edecekse ver canım ama sonra daha çok strese sokma kendini.
İnşallah olumsuz birşey yoktur
Fiziksel belirtileri disinda seri beta hcg takibi yapılıyor kuzum. Surekli kan veriyosun maalesef rahim disina tutundugu icin ilk baslarda asla görünmüyor. Ben ilk dis gebelik tanısıni 8000 beta da almistim.

Canımm bilemedm cıkadabilir cünkü biz beta iceren igne felan kullanmadık ama cok erken hic bisey cikmayadabilr ama dis gebelik oldugu boyle.belirtilerle anlasilir mı bilemedm nasıl icin rahat edecekse oyle yap fikrimi sorarsan bekleyebildigin kadar bekle

Bence yaptırın benim elimde olsa başından sonuna kadar kan verirdim ama malesef 15.gune kaldım bence yapım Allah yardımcınız olsun inssllsh

Bence beklemelisin canım çnkü bugun vereceğin kan cok düşük çıkacak modun düşecek ve bugunden negatif görmek seni kötü etkileyecek. Ayrıca dış gebeliği bugunden anlayamazsın bence. Sürekli kan vermen gerekecek yine bekliceksin. Ben olsam vermezdm yine de sen bilirsin

Fiziksel belirtileri disinda seri beta hcg takibi yapılıyor kuzum. Surekli kan veriyosun maalesef rahim disina tutundugu icin ilk baslarda asla görünmüyor. Ben ilk dis gebelik tanısıni 8000 beta da almistim.
8000’e kadar artış normal miydi peki?
Bir de dış gebelikte bebek nereye tutunmuştu?

Kızlar merhabalar rahme çizik atma ve hipereskopi yaptırıp fiyatları hakkında bilgisi olan var mı tül bebek ucretine dahil oluyor mu acaba bu işlemler

bence yaptırma çok erken korktuğun gibi olsa bile yapacağın bişey yok benim bildiğim başta belli olmuyor dış gebelik şimdi kan versen değerin düşük çıkacak yine modun düşecek her türlü stres yani olumsuz düşünme en azından 8.güne kadar fln sabret ağrılar ilaçlardan da oluyor öyle bişey yaşadın diye yine yaşayacaksın diye bişey yok pozitif düşün canım yine sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…