histereskopi ile rahim düzeltme işlemi yapıyolarmış diye duymuştum kayseri hüma hastanesi dr u bi canlı yayınında söylemişti senin dr un histereskopi önerdimiMalesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum
histereskopiyle kalp şeklini düzelttirip hamile kaldı arkadaşım canım eğer başka problem yoksa mutlaka histereskopi yaptırt için de rahat ederMalesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum
Canim artmis iste. 9. gun hangi saatte vermistin yani tam 48 saat e gore hesaplaman lazim. Ayrica bence gayet guzel artmis degerin arada baska kan vermismiydin?günaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış
Aminnn canim insallah herkese güzel haberler diliyorum.Günaydın Kızlar
Güzel haberler alacağımız gün olsun inşallah
Cnm bence değerin iyii neden uzuyorsun bebeğinize kendinide dr.ne dedigünaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış
gayet artmış canım iki günde ikiye katlamasını bekleriz 4 günde 836 olması normalgünaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış
1 saat erken vermiştim canım tam yüzde 60 artış olmayınca kimyasaldan korkuyorumCanim artmis iste. 9. gun hangi saatte vermistin yani tam 48 saat e gore hesaplaman lazim. Ayrica bence gayet guzel artmis degerin arada baska kan vermismiydin?
beklediğimiz gibi 800 üzeri bekliyordum üzme kendini dedi ama içimi bir huzursuzluk kapladı önceki de kimyasal olduğu içinCnm bence değerin iyii neden uzuyorsun bebeğinize kendinide dr.ne dedi
sanki yüzde 60 artış gibi düşündüm ben canımgayet artmış canım iki günde ikiye katlamasını bekleriz 4 günde 836 olması normal
endişelenmen gereken bir durum yok 9. gün 216 11. gün yaklaşık 430 dir 13. gün 836 olması çok güzelsanki yüzde 60 artış gibi düşündüm ben canım
sağol canım içimi rahatlattın arada kan vermemi istememişti doktorum iki günde bir yaptırma diye 1000 lerde çıkar diye düşünüyordumendişelenmen gereken bir durum yok 9. gün 216 11. gün yaklaşık 430 dir 13. gün 836 olması çok güzel
Üzme kendini bence canım güzel artmıs hem sıkıntı olsa doktorunda söylerdi zaten bebegini de kendini de üzme negatif düsünmegünaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış
Hadi güzel haberlerle insallahKizlar çok şükür bugün kan verdim 15. Gün inslalah hayırlı haberler alırım saat ikiniki buçuk gbi çıkacakmış sonuç hayırlısı bakalım dua edin inşallah olsun
Amin inşallah 15 gün dayandım da saat ikiye kadar zaman geçmez şimdiHadi güzel haberlerle insallah
bebişin olacakkkkk :) az kaldıHenüz bebişim yok ama ben de günde 2 içiyorum bırakmam da zor gibii yaaaa offf
sabırsızlıkla bekliyoeuz canım .Hadi güzel haberlerle insallah
Amin canım insallahDoktorunuz önemli bir durum olsaydı söylerdi canım. Küçük bir sorunu bile risk üstelememek adına abartırlar çünkü. İnşallah güzel ilerler canım Allah senden de razı olsun. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah