Bende bugün hayırlı haberi aldım çok şükür darısı sana hayırlısıyla inşAllahKızlar selam ben kan vermeye gidiyorum eğer kalpten gitmezsem şayet.Allah’ım ölcem heyecandan. Bana dua edin lütfen
Gözünüz AydınKızlarrr hamileyimşükürler olsun bhcg 157.32 çıktı perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane
Anladım kuzum bende her şekil alıyorum fitil prolutex haftada bir proluton yani inşallah sorun olmaz sağlıkla kavuşuruzBen de öyleyim kuzum sürekli tedirginim ama böyle olmak sadece zarar ve yıpratıcı olumlu düşünücez geçmiş geçmişte kaldı bu sefer herşey güzel olacak inşallahbenm de pıhtı gibi minik minik kahveye dönük vizon gibi akıntılarım devam ediyor. Dün dr a gittiğimde de sordum dr zaten birçok şekilde progesteron alıyorusn ekstra bir korumaya gerek yok sadece kanama olursa bilgi ver bu renk akıntıların önemi yok dedi ben de takmıyorum artık
Oksapar kullanıyorum coraspini daha önce kesti kuzum.Arkadaşların dediği gibi açık pembe olmadığı sürece korkma, gebeliklerde olabiliyormuş, eğer kanaman devamediyorsa corasprin kullanıyorsan doktorun onu kesmesi gerekecek
Belki prolutex i progestana geçirebilir kuzum, öyle bir kaç yazı okumuştumAnladım kuzum bende her şekil alıyorum fitil prolutex haftada bir proluton yani inşallah sorun olmaz sağlıkla kavuşuruz
Amin canım hayırlısıyla inşAllahYaa ne güzel bir cümle maşallahSağlıkla ilerler insallah darısı tümm isteyenlerin basına
Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederimGözünüz Aydıntebrik ediyorum kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Darısı hepimize
Babada öyle söylediler cumayı bekliyorum..Onu bilmiyorum canım 10.gün beta hcg baktırıp aramamı söylemisti sadece
Güzel bol degerlerle dönersin insKızlar selam ben kan vermeye gidiyorum eğer kalpten gitmezsem şayet.Allah’ım ölcem heyecandan. Bana dua edin lütfen
Ah kuzum insallah birbirimize dua edelim. Ben surekli ediyorum sizler icindeOlsun sonucta o heyecanlı sürece girmişsin insallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın canımm
Bende yok kuzum ama bende zaten hiçbi belirti yokbaş dönmesi yaşayan varmı kızlar bugün başımı kaldıramıyorum resmen
Canım seni merak ettim ya inşallah hamilesindeBabada öyle söylediler cumayı bekliyorum..
Evde test falan mı yapsan acabaBabada öyle söylediler cumayı bekliyorum..
Korkma kuzum pembe ya da kırmızı olmadığı sürece. Neden hemşireyi aradın ki doktorunu arasaydın ya keskeKızlar kahverengi pıhtı gelmiş fitille birlikte akmış. Doktora bilgi vereyim değil mi ?
Direkt doktoru atayamıyoruz maalesef öyle bir durum var. Bekle diyecek belki iğneleri artırır canım yani söyleyeceği pek bir şey de yok sanırım.Korkma kuzum pembe ya da kırmızı olmadığı sürece. Neden hemşireyi aradın ki doktorunu arasaydın ya keske
Hâlâ var mi kuzum akıntı. Ben direkt doktorlarla muhattap oluyorum. O yüzden dedim kuzumDirekt doktoru atayamıyoruz maalesef öyle bir durum var. Bekle diyecek belki iğneleri artırır canım yani söyleyeceği pek bir şey de yok sanırım.
Hadi hayırlısı olsun..Kızlarr doktorumdan dönüyorum. Rahim kalınlığım güzel artıyormuş. Estrofemi 2'ye çıkardık. bir 4 gün daha 2 şeklinde kullanıcam. Transfer tarihim bayramın 1.gününe denk geliyor eğer bir aksilik çıkmazsa insallah