2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlarrr hamileyim 🤰 şükürler olsun bhcg 157.32 çıktı 🥰 perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane 🥰
Gözünüz Aydın 😊🧿 tebrik ediyorum kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Darısı hepimize 😁🙏🏻

Ben de öyleyim kuzum sürekli tedirginim ama böyle olmak sadece zarar ve yıpratıcı olumlu düşünücez geçmiş geçmişte kaldı bu sefer herşey güzel olacak inşallah 🤲 benm de pıhtı gibi minik minik kahveye dönük vizon gibi akıntılarım devam ediyor. Dün dr a gittiğimde de sordum dr zaten birçok şekilde progesteron alıyorusn ekstra bir korumaya gerek yok sadece kanama olursa bilgi ver bu renk akıntıların önemi yok dedi ben de takmıyorum artık 🤷‍♀️
Anladım kuzum bende her şekil alıyorum fitil prolutex haftada bir proluton yani inşallah sorun olmaz sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻

Kızlar saat 3 te ikinci kanımı verecegim. Bakalim 2 ye katladi mi bakacağız
Direkt doktoru atayamıyoruz maalesef öyle bir durum var. Bekle diyecek belki iğneleri artırır canım yani söyleyeceği pek bir şey de yok sanırım.
Hâlâ var mi kuzum akıntı. Ben direkt doktorlarla muhattap oluyorum. O yüzden dedim kuzum

Kızlarr doktorumdan dönüyorum. Rahim kalınlığım güzel artıyormuş. Estrofemi 2'ye çıkardık. bir 4 gün daha 2 şeklinde kullanıcam. Transfer tarihim bayramın 1.gününe denk geliyor eğer bir aksilik çıkmazsa insallah 🙏🏻
Hadi hayırlısı olsun..
Benim de kontrolüm vardı bugun aynı gidiyoruz seninle😊 bana da iki gün sonra 3e, ondan 5 gün sonra da günde 4e çıkardı estrofemi. Transfer için gün vermedi bana bayramın 3. günü kontrole çağırdı o zaman gün vereceklermiş

Bisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?

X