2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

biraz olsun içime su serptiniz çok stres ettim zaten bir hormon yüklemsi olacak ilaçalarla ara vermeden ilk regli ile başlamak beni biraz korkuttu tekrar bir hormon yüklemesi olacağı için :)
Ben 5 nisanda negatif sonuç aldım ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum beklemeden transfere hazırlanacağım

Hosgeldin canım, ekledim senide listeye. Artık transfer olan arkadaşlardan ilk pozitif haberleri aldıgımda beta hcg takibide yaparız buradan. Ayyy artık bende regl olsamda transfer olsam yaaa

biraz olsun içime su serptiniz çok stres ettim zaten bir hormon yüklemsi olacak ilaçalarla ara vermeden ilk regli ile başlamak beni biraz korkuttu tekrar bir hormon yüklemesi olacağı için :)
evet bencede çok uzun bekelemeyeceksin aslında.. ayrıca bu durum belkide olumsuz bir şeyi engelledi öyle düşün canım. mutlaka pozitif başka bir sebebi vardır. lütfen stres yapma hala tedavi sürecindesin gibi düşün

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallah. Hangi ilaçları verdi canım. Neler söyledi tek embriyo idi sanırım hatırladığım kadarıyla. Peş peşe tahlil yapacağız pozitifleri görelim inşallah

Oh oh transfer haberleri peş peşe. Hayırlı olsun canım gönlünce olsun inşallah. Nasıl hissediyorsun
Canım şuan hiçbişey hissedemiyorum sanki hiç transfer olmadım giderken heyecanlıydım transfer anında bi ferahlık geldi biara gözlerim doldu başka hiçbi hissiyat yok

Tum herkes hepimiz pozitif haberi verebiliriz insallah kizlar...bir de benim 5.ve son denemem olacak artik düşünmüyorum tedavi..Rabbim yuzumuze güler inşallah.. sagliklica

Yarin transferim...sonrasi geçmek bilmiyor gercekten...bu kez 2 3 gun dinlenip ise donecegim

Hosgeldin, bende bugun oldum transfer guzel haberlerde pes pese gelsin insallah
Hayırlı uğurlu olur inşallah güzel sonuçlar duyarız
Insallah
hayırlı ugurlu olsun inşallah şimdiden tebrik ederim canım
Saol canim darisi sana olsun bekleyenlere olsun
Insallah canim
Evet tek transfer oldum, hersey guzel dedi insallah sonucta oyle olur
Gunluk 1er progestan dex ve okosapar var, 3er tane estrofem ve lutinus fitil ek olarak vitaminler var
Kızlar bugün transferimi oldum
Canım şuan hiçbişey hissedemiyorum sanki hiç transfer olmadım giderken heyecanlıydım transfer anında bi ferahlık geldi biara gözlerim doldu başka hiçbi hissiyat yok
Seninle de ayni gun olmusuz
Bende oyle hissettim acaba o ani bi atlatsaydik die dusundugumuzden mi oyle oluyo ki

eninle de ayni gun olmusuz
Bende oyle hissettim acaba o ani bi atlatsaydik die dusundugumuzden mi oyle oluyo ki
Ayy bilmiyorum canım ama duygulandım ben ya arkada ekranda eşimle ikimizin resmi çıktı embriyolog adımı söyledi embriyolar geliyo dedi sonra doktor gösterdi bak burdalar diye yaa ilaçlardan da bi duygusallık olabilir buarada

Kesinlikle, bende bitti dedikten sonra hosgeldin dedigimi biliorum o an heyecan gitti baska sey geldi
Allahim guzel sonuclari gormeyide nasip etsin insallah herbirimize

Hayirli olsun insallah en iyi sekilde gecer bi surec Sanirim ben de ucuncu gun yani pazartesi baslicam ignelere yorucu bir surec bizi bekliyor
Merhabalar bnde tüp bebeğe baslayanlardanım. Ben iğnelere basladm 8. Günümdeyim. Göbekten kendiniz yapıyorsunuz ama ben yapamadım her gün acile gidip yaptırıyorum ama korkulacak bişey yok bnde herhangi morluk kızarıklık olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…