2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım benim hayırlı olsun transferin 🙏🏻😍😍 inşallah inşallah güzel sonuçlar alacaksın dualarım seninle 🙏🏻 hosgeldi miniğin 🤰💜
Hos geldi sefa getirdi hemde saol canim😍
Bu telas bile cok guzelmis, insallah sonuda guzel olurda hic bitmez🤲🏻
Darisi transfer bekleyenlerin basina insallah😍

Tum herkes hepimiz pozitif haberi verebiliriz insallah kizlar...bir de benim 5.ve son denemem olacak artik düşünmüyorum tedavi..Rabbim yuzumuze güler inşallah.. sagliklica🙏🙏

Yarin transferim...sonrasi geçmek bilmiyor gercekten...bu kez 2 3 gun dinlenip ise donecegim
inşallah sımsıkı tutunurlar sizde öğretmendiniz sanırım rapor işini nasıl yapıyosunuz aygül hoca veriyor mu acaba ben histereskopide iki gün aldım pztsi kontrolüm var yine 1günlük rapor gerekiyor umarım verirler transfer sonrasıda 10güne kadar almayı düşünüyorum ben ankaraya başka ilden geliyorum bulunduğum ildede ilçede görev yapıyorum o yüzden işe gitmeyi düşünmüyorum o süreçte

İnşAllah canım benim 😍 sen neler hissettin peki 😍
Kuzum yatana kadar endişeli idim doktoru darladım riskleri ne gerginim filan dedim. Doktor ooo sabah sabah bir kerede sakin biri gelse dedi ama tabii espriye vurarak.Bende korku ve heyecandan titreyen sesimle mesleğiniz itibariyle zor sanırım dedim. Maskeden anladığım kadarıyla biraz bozuldu. Ama espri olarak söylemiştim bende. Bu arada işleme başladı. Ekranda sürekli bak orada filan gösteriyorlar ısrarla biraz ısrara sinir oldum. Bakıyordum zaten 😬 cevap bekliyorlardı belki şoka girip girmediğimi filan kontrol etmek istiyorlardı. Sadece ben o anı daha sakin izlemek istiyordum. Koşacaktı zaten. İşlemden sonra pamuk gibi oldum gülücükler filan sağa sola 😂 bir rahatlama geldi kısa süreli onun dışında açıkçası bir şey hissetmedim kuzum 😬💜

Tum herkes hepimiz pozitif haberi verebiliriz insallah kizlar...bir de benim 5.ve son denemem olacak artik düşünmüyorum tedavi..Rabbim yuzumuze güler inşallah.. sagliklica🙏🙏

Yarin transferim...sonrasi geçmek bilmiyor gercekten...bu kez 2 3 gun dinlenip ise donecegim
Amin canım. Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun güzel haberlerini okuyalım buradan. Transferin de kazasız belasız sorunsuz geçsin inşallah. Haberlerini bekliyor olacağız. 🤗

Kızlar transferden sonra progesteron baktırdınız mı ? Benim düşük geldi eski sonuçlarıma göre aslında gebeliğin bir belirtisi imiş yüksek olması. Tutunmadı mı acaba :KK43: bundan sonra beklemesi zor olacak benim için...

Kızlar transferden sonra progesteron baktırdınız mı ? Benim düşük geldi eski sonuçlarıma göre aslında gebeliğin bir belirtisi imiş yüksek olması. Tutunmadı mı acaba :KK43: bundan sonra beklemesi zor olacak benim için...
Ben hic baktırmamıstm ama daha kac gün oldu ki hemen yükselsin bence onu doktor progesteron destegini arttirmak ya da azaltmak dozunu ayarlamak icin istemistir hic moral bozma

Benim doktorum hiç kan testi yapmadı kuzum 🤷🏻‍♀️ o yüzden hormonlarımdan Bi haberim ne opu da ne nakildir...

4 fitil 2 iğne verdi ama onları kullanıyorum, zaten yüksek çıkar bu kadar yüklemeye 😳

Kaçıncı gündesin şu an

Ben hic baktırmamıstm ama daha kac gün oldu ki hemen yükselsin bence onu doktor progesteron destegini arttirmak ya da azaltmak dozunu ayarlamak icin istemistir hic moral bozma
Benim eski tedavimden sonuca baktım aynı şekilde transferden sonraki aynı günde olan ve transferden sonra istenen tahlile göre ciddi anlamda çok düşük. Doktor ilaç için istedi ama. O zaman pozitif idi sonucum. Umudum kırıldı bir anda. Ne yapayım elden bir şey gelmez

Son düzenleme:
Benim doktorum hiç kan testi yapmadı kuzum 🤷🏻‍♀️ o yüzden hormonlarımdan Bi haberim ne opu da ne nakildir...

4 fitil 2 iğne verdi ama onları kullanıyorum, zaten yüksek çıkar bu kadar yüklemeye 😳

Kaçıncı gündesin şu an
Transfer günü ile dört canım. Bende iğne yok. Aslında onun için istiyor. Diğer tedavimde de vermiştim bu şekilde o sonucuma baktım bundan çok çok yüksek ve o pozitifdi. Baktım aslında progesteron yüksekse gebeliğe işaretmiş zaten. Ciddi moralim bozuldu. Hayırlısı bakalım.

Transfer günü ile dört canım. Bende iğne yok. Aslında onun için istiyor. Diğer tedavimde de vermiştim bu şekilde o sonucuma baktım bundan çok çok yüksek ve o pozitifdi. Baktım aslında progesteron yüksekse gebeliğe işaretmiş zaten. Ciddi moralim bozuldu. Hayırlısı bakalım.
Kuzum yurt dışı kaynaklı bir makale der ki
5. Gün embriyosu 2 gün rahimde yüzer, 3. Gün kendine yer belirler. 3 ve 4. Günler tutunabilir. Şimdi senin 3. Günün daha yeni tutunacak 🤷🏻‍♀️ bence ondandır 🙏🏻 Dr da düşük görürse iğne ekler 🤞🏻 üzme kendini...

Kuzum yurt dışı kaynaklı bir makale der ki
5. Gün embriyosu 2 gün rahimde yüzer, 3. Gün kendine yer belirler. 3 ve 4. Günler tutunabilir. Şimdi senin 3. Günün daha yeni tutunacak 🤷🏻‍♀️ bence ondandır 🙏🏻 Dr da düşük görürse iğne ekler 🤞🏻 üzme kendini...
Ya o zamanda üçüncü gündü ama ne bileyim aradılar şimdi hastaneden düşük görmüş doktor iğne yazdı fitili de dörde çıkardı 😞😞😞 moralim aşırı bozuldu.

Ya o zamanda üçüncü gündü ama ne bileyim aradılar şimdi hastaneden düşük görmüş doktor iğne yazdı fitili de dörde çıkardı 😞😞😞 moralim aşırı bozuldu.
Hic moral bozma daha 3.günündesin dur bismillah ne oldu hemen cok cok yeni daha arkadasinda dedigi gibi daha yeni tutunmaya basliyordur hem bunun yüksekligi gebelik icin kesin belirti olsa butun doktorlar ister 4 kez denedim hic isteyen olmadi doktorun isini saglama aliyor bence sen simdiden boyle umutsuz olursan zaten olmaz yapma böyle

X