Gozun aydın kuzum kat kat artsın inşallah senin kaçıncı gün embriyosuydu canımKızlar 414Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Merhaba beni de yazar mısın listeye canım transferim 21 Nisan ilk deneme sebepsiz infertilite ve eşimde sperm düşüklüğüHerkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
'' no worriespositive vibes ''
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü @Brccck 34 Pek Yakında:) @tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete 35 1 DışGebelik 30 Nisan @Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF Kilya 33 7 Nisan POZİTİF @Sabr-Sukur-Dua Bizimlesin 29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan POZİTİF @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF @bsrbrk88 33 5 19 Nisan POZİTİF @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF @hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF @Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 23 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan POZİTİF @LinaLina1 30 1 Yumurta Kalitesi 11 Nisan POZİTİF Esra_rengiz1016 39 5 Pco-Morfoloji Pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan @ZEYNEP5844 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh @Drystc86 34 2 10 Nisan POZİTİF @Asli47 31 1 1-3 Mayıs @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan @angelbaby29 POZİTİF @hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan G gofretlisut 29 Pek Yakında:) @Limon sever 14 Nisan @vicril17 32 Azosperm Pek Yakında:) aysunayy Pek Yakında:) @rosebatum Amh Pek Yakinda:) pink21 36 Çikolata Kisti 21 Nisan @akyaa 34 1 PCO 16 Nisan @1gelsen 36 3 AMH +Tüp 19 Nisan POZİTİF @Sonbirdeneme 34 3 Sebepsiz 22 Nisan @Elifimm30 39 4 POZİTİF
benim doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti aslında bende fena bağımlısıyım kokluyorum resmen transferin 12.günü bugün toplam 3 tane içtimKızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyımen azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
Canım benim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla huzurlaKızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.
İnsallah bu sefer tutunurYok benim 3. denemem, 1 tane 5.gün embriyom var kalite olarak da orta kalite dedilerAmh düşük olduğu için az embriyo oluşuyor her defasında sıfırdan başlıyorum tedaviye..
sende nasıl durumlar?
Kuzum bak sen bana o kadar destek verdin ki bende yazayım dedim benim biliyosun 2.gun embriyosu ne hücresini biliyodum ne biseyini bana bisey demeden transfer ettiler 6 gün boyunca hiç bir belirti yoktu hatta eşime dedim ki bunlar transfer yapmak için yaptılar ama ben bisey hissetmiyorum 6. gün dehşet bir sağ kasık ağrısı çektim ama benim genel de olduğu için onemsemedim 7.gun ise başladım ve sürekli ayakta eğilerek ağır kaldırarak bir iş tempom var tamam zaten olacağı varsa da olmaz dedim eve geldim kasigim ağrıdı sonra uzandim bel ve karnım ağrıdı bej tabi bunları hep adete yordum bu arada sonra burdan Bi arkadaş artık 10.gunun idrarda bak dedi ve idrar testi yapana kadar kasık batması karın ağrısı dışında biseyim yoktu bugün adetim geçeli 2.gunum ve adet olcak gibi belim zonklamaya başlayınca dayanamadım bugün kan verdim yarındı normalde canım bisey hissetmemen çok normal belirti arama nolur kendini yıpratma hiç bak benim bu saydıklarım bildiğin adetin belirtisi gebeliğe hiç ama hiç yormadım gercektenSana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyohadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim
İnşallah canım inşallahİnsallah bu sefer tutunurçok iyi kalite de olup tutunmayan da var orta kalite olup tutunan da var nasip biraz da..
Dış gebelik sonucu tüpüm alındı diğeride tıkalı çıktı son çare tüp bebeğe geçtik biz insallah çabalarımızın mükâfatını alırız
Cok gecmis olsun canim bnm..uzulme hic düzene girer insallah ama girmese de cozumu var sonuçta üzme kendini...İnsallahhh agzından bal damlasın vallaa bana benım gıbı esekten düşen anlarsen nasıl duzelttın arada tiyo verır mısın?
Ah vefalı arkadaşım
Mu kemm melllKızlar 414Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Sagol canim toparladim biraz kendimi. Ya böyle icime kapandim belkide bu bir belirtidir olamazmi asdfhfhKuzum bak sen bana o kadar destek verdin ki bende yazayım dedim benim biliyosun 2.gun embriyosu ne hücresini biliyodum ne biseyini bana bisey demeden transfer ettiler 6 gün boyunca hiç bir belirti yoktu hatta eşime dedim ki bunlar transfer yapmak için yaptılar ama ben bisey hissetmiyorum 6. gün dehşet bir sağ kasık ağrısı çektim ama benim genel de olduğu için onemsemedim 7.gun ise başladım ve sürekli ayakta eğilerek ağır kaldırarak bir iş tempom var tamam zaten olacağı varsa da olmaz dedim eve geldim kasigim ağrıdı sonra uzandim bel ve karnım ağrıdı bej tabi bunları hep adete yordum bu arada sonra burdan Bi arkadaş artık 10.gunun idrarda bak dedi ve idrar testi yapana kadar kasık batması karın ağrısı dışında biseyim yoktu bugün adetim geçeli 2.gunum ve adet olcak gibi belim zonklamaya başlayınca dayanamadım bugün kan verdim yarındı normalde canım bisey hissetmemen çok normal belirti arama nolur kendini yıpratma hiç bak benim bu saydıklarım bildiğin adetin belirtisi gebeliğe hiç ama hiç yormadım gercekten
Bize moral veren sendin cnm ne oluyor simdi oyle üzülmek yok...insallah guzel haberini alacağız..Artik cok yazmiyorum ama seni takipteyim guzel haberini bekliyorumSagol canim toparladim biraz kendimi. Ya böyle icime kapandim belkide bu bir belirtidir olamazmi asdfhfh
Ilaclar hep ilaçlar ruhen cokertiyo insaniSagol canim toparladim biraz kendimi. Ya böyle icime kapandim belkide bu bir belirtidir olamazmi asdfhfh
Ben hepinizi takipteyim. ☺ Canımm senin bu listede adinin yaninda pozitif yazacak. O gunleride gorücez:))) daha dogrusu listede herkesi pozitif görüp kendimize yeni topik açarız orda geyik yaparız.... burasıda bizden sonra bu adimlari yasayacak guzel anne adaylarina tecrübe defteri kalır:)))Bize moral veren sendin cnm ne oluyor simdi oyle üzülmek yok...insallah guzel haberini alacağız..Artik cok yazmiyorum ama seni takipteyim guzel haberini bekliyorum
Benim dr gunde 1 turk kahvesi içebilirsin dedi. Kizima hamileyken de 1 tane içmiştim. Ozel bir engel yoksa tüketiliyor. Gunluk alinmasi gereken kafein 200 imis. Turl kahvesi 1 fincanda 20 kafein var imis.Kızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyımen azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
Teşekkür ederim canım.Benim dr gunde 1 turk kahvesi içebilirsin dedi. Kizima hamileyken de 1 tane içmiştim. Ozel bir engel yoksa tüketiliyor. Gunluk alinmasi gereken kafein 200 imis. Turl kahvesi 1 fincanda 20 kafein var imis.
Gözün aydın canım hadi sevindim iyi ilerlemesine inşallah öyle de devam etsinAh vefalı arkadaşımçok şükür geçen hafta pozitif sonucumuzu aldık, doktorumuza da göründük. Kesemizi gördük her şey yolunda çok şükür.
bu ara çok uyuyorum, uyumadığım zamanlarda da ders notu hazırlıyorum, dönemin bitmesine az kaldı, sınavları yapıyorum bi taraftan.
akşamları takip etmeye çalışıyorum ama o kadar heyecanlı ilerliyor ki buradaki konular yetişemiyorum çoğu zaman geriden takip edebiliyorum
herkese sağlıklı günler diliyoru, güzel haberlerinizi alıyorum
Öyle canım ben 1 kere geçirdim ama ömrümden ömür gitti komalık oldum. Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor. Tüp bebekte de dış gebelik riski olduğu için korku sarıyo beni arada . tek tüpüm olduğu için aklıma gelmiyor değil. Sonra neyse diyorum olumsuzlukları getirmiyimİnşallah canım inşallah
Ben de 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerin ikisi de hasar gördüğü için tüp bebeğe başlamadan önce aldırdım ikisini de, benzer dertlerimiz yani.. Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi karşılıksız bırakmasın çok zorlu yollardan geçiyoruz..
Anladım canım yürüyüş yapıp bol sıvı tüket bana faydası olmuştu ilaçları bırakınca hemen spor ve sıvı alımını arttırıyorumaradım cnm 5 gün daha bekleyelim dedi belki gecelik oluşmuştur.yanlış ilaç kullanımdan adet düzensizliği de oluşmuş olabilir dedi.
Bana doktorum 1 adet verdi canım gün aşırı içiyorum.Kızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyımen azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?