2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ayyy ağzından bal damlamış doktorun Mevlam nasip etmiş olsun inşallah Valla ben lutinus kullanırken hasta olmuştum ama kişiden kişiye değişir bu kadar etkiler mi bilmiyorum tabi.

Ayyy ağzından bal damlamış doktorun Mevlam nasip etmiş olsun inşallah Valla ben lutinus kullanırken hasta olmuştum ama kişiden kişiye değişir bu kadar etkiler mi bilmiyorum tabi.
amin inşallah öyledir , hayırlı haber vardır sonunda :))) aynen cnm benim kişiden kişiye değişiyor.aşılamalarda da böyle olmuştu adet periyodum bozuluyor geç oluyordum bakalım bekleyeğiz:/

Aaaa tabi ki hamilelik olabilir neden aklımıza gelmedi hiç

Kızlar bir sorum var çikolatalı puding pasta yiyebilirim iyim hani çikolata yemeyin falan diyorlar ya canım istedi de
Benim doktorum abartıya kaçmadığın müddetçe herşeyi yiyip içebilirsin dedi asitli içecekler hariç ben her gün çikolata yiyorum çikolatasız günüm geçmiyor neredeyse

İnşallah. Dış gebelikten korkuyorum. Ben zaten hep korkmaya bişe bulurum hiç sevmiyorum şu hallerimi.ne bilim Allahım yüzümüze gülsün sevinemiyorum bile tam ya
Bende senin gibiyim hamile olduğumu bilmiyordum öğrendiğimde sadece bir hafta o sevinci yaşayabildim ikizmiş teke düşmüş sonra 7 haftalıkkende bebeğimi kaybettim bende korkuyorum ama kötüyü çağırmamaya çalışıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum pozitifi çağırıyorumki pozitif olsun güzel bir şekilde ilerlesin keseye görene kadar git gellerimiz olacak şimdiye kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyorduk o safhayı atladık şimdide keseyi görebilecekmiyim sonrada kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorsun ama herşey güzel olacak ben öyle inanıyorum

Çok üzüldüm kayıpların içinDoğru diyosun herşey kafada bitiyor ve stres hiç iyi sonuçlar aldırmıyor. Ve dediğin gibi işte beklemek hiç bitmiyor bunlar hep çok istemekten Allahım yüzlerimize gülsün inşallah gönül rahatlığı da versin

peki olmasaydın adet söktürücü verseydi o adetle acaba tedaviye başlayacak mıydı yoksa bir adet dinlendirecek miydi.onun hakkında birşey söylemiş miydiii...

Sanırım kimse yok canım.
Malesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum

Abartılmadığı sürece hiç birşeyin sakıncası yok bence. Bir parça yiyeceğin ve içeceğin o kadar zarar verebileceğini düşünmüyorum canım
Teşekkür ederim
Benim doktorum abartıya kaçmadığın müddetçe herşeyi yiyip içebilirsin dedi asitli içecekler hariç ben her gün çikolata yiyorum çikolatasız günüm geçmiyor neredeyse
Saol oo afiyet şifa olsun benimde cnm istiyor bayagidir ama işte hep bir endişe ile yaklaşıyorum ama sizlerin dediği doğru ölçülü olduğun sürece sıkıntı olmaz ins..

Doktorunuz önemli bir durum olsaydı söylerdi canım. Küçük bir sorunu bile risk üstelememek adına abartırlar çünkü. İnşallah güzel ilerler canım Allah senden de razı olsun. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…