- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Bende çok merak ediyorum çarşamba tekrar test verecemHadi bakalım hayırlısı nasıl katlanacak acabaikizler geliyor mu ne herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Ayyy ağzından bal damlamış doktorunsaolun kızlar fikirleriniz için
doktor gebelik oluşmuş olabilir dedi (inşallahahhh :)) cuma ya kadar bekleyelim,adet olmazsan gebelik testi yaptır sonuca göre tekrar konuşalım dedi.
ben aslında 16 nisan da adetin 19. günü transfer olacaktım.estrofermi adetin 3.gününden beridir kullanıyordum.
doktor progestanı hem ağız he fitil olarak adetin 14. kullanmaya başla dedi ama ben yanlışlıkla adetin 9. günü erkenden kullanmaya başladım.tranfer iptal oldu
doktor yine estrofermi ve progestanı 15 gün daha kullan bırakınca adet olunca ara dedi. 22 nisanda bıraktım 28 nisan adet günümdü olmadım halen bekliyorum.
acaba progestanı çok erkeden kullanmaya başladığım için rahimi etkilemiş olabilir mi o yüzden mi bu kadar gecikme oldu.bilginiz var mı bu konuda..
5. gün embriyosuydu canımOoohhh maşallah canim gözün aydın kaçıncı gün embriyosuydu senin
Masallah kuzum gözün aydın5. gün embriyosuydu canım
Aynı gün veriyoruz ben çok korkuyorum nedenseBende çok merak ediyorum çarşamba tekrar test verecemaynen canım herşeyin hayırlısı
amin inşallah öyledir , hayırlı haber vardır sonunda :))) aynen cnm benim kişiden kişiye değişiyor.aşılamalarda da böyle olmuştu adet periyodum bozuluyor geç oluyordum bakalım bekleyeğiz:/Ayyy ağzından bal damlamış doktorunMevlam nasip etmiş olsun inşallah Valla ben lutinus kullanırken hasta olmuştum ama kişiden kişiye değişir bu kadar etkiler mi bilmiyorum tabi.
Abartılmadığı sürece hiç birşeyin sakıncası yok bence. Bir parça yiyeceğin ve içeceğin o kadar zarar verebileceğini düşünmüyorum canımKızlar bir sorum var çikolatalı puding pasta yiyebilirim iyim hani çikolata yemeyin falan diyorlar ya canım istedi de
Aaaa tabi ki hamilelik olabilir neden aklımıza gelmedi hiçsaolun kızlar fikirleriniz için
doktor gebelik oluşmuş olabilir dedi (inşallahahhh :)) cuma ya kadar bekleyelim,adet olmazsan gebelik testi yaptır sonuca göre tekrar konuşalım dedi.
ben aslında 16 nisan da adetin 19. günü transfer olacaktım.estrofermi adetin 3.gününden beridir kullanıyordum.
doktor progestanı hem ağız he fitil olarak adetin 14. kullanmaya başla dedi ama ben yanlışlıkla adetin 9. günü erkenden kullanmaya başladım.tranfer iptal oldu
doktor yine estrofermi ve progestanı 15 gün daha kullan bırakınca adet olunca ara dedi. 22 nisanda bıraktım 28 nisan adet günümdü olmadım halen bekliyorum.
acaba progestanı çok erkeden kullanmaya başladığım için rahimi etkilemiş olabilir mi o yüzden mi bu kadar gecikme oldu.bilginiz var mı bu konuda..
Benim doktorum abartıya kaçmadığın müddetçe herşeyi yiyip içebilirsin dedi asitli içecekler hariçKızlar bir sorum var çikolatalı puding pasta yiyebilirim iyim hani çikolata yemeyin falan diyorlar ya canım istedi de
İnşallah güzel sonuçlar alacağız canım güzel düşünelim ki güzel şeyler yaşayalımAynı gün veriyoruz ben çok korkuyorum nedense
İnşallah. Dış gebelikten korkuyorum. Ben zaten hep korkmaya bişe bulurumİnşallah güzel sonuçlar alacağız canım güzel düşünelim ki güzel şeyler yaşayalım
Bende senin gibiyim hamile olduğumu bilmiyordum öğrendiğimde sadece bir hafta o sevinci yaşayabildim ikizmiş teke düşmüş sonra 7 haftalıkkende bebeğimi kaybettim bende korkuyorum ama kötüyü çağırmamaya çalışıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum pozitifi çağırıyorumki pozitif olsun güzel bir şekilde ilerlesin keseye görene kadar git gellerimiz olacak şimdiye kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyorduk o safhayı atladık şimdide keseyi görebilecekmiyim sonrada kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorsun ama herşey güzel olacak ben öyle inanıyorumİnşallah. Dış gebelikten korkuyorum. Ben zaten hep korkmaya bişe bulurumhiç sevmiyorum şu hallerimi.ne bilim Allahım yüzümüze gülsün sevinemiyorum bile tam ya
Çok üzüldüm kayıpların içinBende senin gibiyim hamile olduğumu bilmiyordum öğrendiğimde sadece bir hafta o sevinci yaşayabildim ikizmiş teke düşmüş sonra 7 haftalıkkende bebeğimi kaybettim bende korkuyorum ama kötüyü çağırmamaya çalışıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum pozitifi çağırıyorumki pozitif olsun güzel bir şekilde ilerlesin keseye görene kadar git gellerimiz olacak şimdiye kadar acaba var mı yok mu diye düşünüyorduk o safhayı atladık şimdide keseyi görebilecekmiyim sonrada kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorsun ama herşey güzel olacak ben öyle inanıyorum
Amin canım inşallahÇok üzüldüm kayıpların içinDoğru diyosun herşey kafada bitiyor ve stres hiç iyi sonuçlar aldırmıyor. Ve dediğin gibi işte beklemek hiç bitmiyor bunlar hep çok istemekten Allahım yüzlerimize gülsün inşallah gönül rahatlığı da versin
peki olmasaydın adet söktürücü verseydi o adetle acaba tedaviye başlayacak mıydı yoksa bir adet dinlendirecek miydi.onun hakkında birşey söylemiş miydiii...1 hafta sonra kendiliginden oldum aslında kendiliginden derken yapmadigim sey kalmadi kekik caylari ictim aklima gelen herseyi yaptm normalde hemen olurdum ama bu gercekten o igneyle alakali birsey 10 güne kadar normal dedi doktor 10 gün sonra olmazsan konusalim demisti galiba söktürücü verecekti ama gerek kalmadı
Yok hayir daha cok basindayim adetim matisin20 sinde yumurta gelistirici ilaca basliycam insallah.Adet oldunuz mu estrofeme baslandımı hayırlı olsun
Malesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .Sanırım kimse yok canım.
Teşekkür ederimAbartılmadığı sürece hiç birşeyin sakıncası yok bence. Bir parça yiyeceğin ve içeceğin o kadar zarar verebileceğini düşünmüyorum canım
Saol oo afiyet şifa olsunBenim doktorum abartıya kaçmadığın müddetçe herşeyi yiyip içebilirsin dedi asitli içecekler hariçben her gün çikolata yiyorum çikolatasız günüm geçmiyor neredeyse
Onu bilmiyorum canım 10.gün beta hcg baktırıp aramamı söylemisti sadecepeki olmasaydın adet söktürücü verseydi o adetle acaba tedaviye başlayacak mıydı yoksa bir adet dinlendirecek miydi.onun hakkında birşey söylemiş miydiii...
Doktorunuz önemli bir durum olsaydı söylerdi canım. Küçük bir sorunu bile risk üstelememek adına abartırlar çünkü. İnşallah güzel ilerler canım Allah senden de razı olsun. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahMalesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum