2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende çok gezdim canım sonra instagramda denk geldim diyetisyenime işte bu dedim
Online yapıyorum ben çünkü her hafta kontrole gitmek de işime gelmiyor açıkçası online biraz maddi olarak fazla olsada gidip gelmekten iyi. Başladım bırakamadım ayrılamıyoruz hala. İnşallah gebelik olurda devam ederim . Gerçi olmasa da devam ederim sanırım.

Yaa bende buldum onlıne ama konustuktan sonra sız bıraz hassassınız sanırım o yızden klınıkten destek almanızı tavsiye ederim dedı oda reddeddı

Kızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Masalalh sağlıkla gelsin kucağına
Bravonasıl cesaret ettin helal olsunins sağlıkla katlanır değerim..

Çok geçmiş olsun kuzum... Annem kronik tiroid hastası ondan hep tedirgin etmiştir bu konu çünkü çok sıkıntılar çekti sırf bu anlaşılmadığı için üç gebelik kaybı yaşamış yanlış tedaviler filan. Mahvolmuş. İlaçtan korkmuyorum anlaşılmazsa sorun varsa ve önlem alamazsam diye endişe ediyorum. Rabbim kimseye hastalık vermesin illa imtihan oluyoruz ama en azından dermansız dert vermesin Göz göre göre yaşamayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…