Super maşallahKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
ahh sormaİnsallahhh agzından bal damlasın vallaa bana benım gıbı esekten düşen anlarsen nasıl duzelttın arada tiyo verır mısın?
Gözünüz Aydın tebrik ederimKızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.
gözünaydın canımKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Hadi bakalım hayırlısı nasıl katlanacak acabaÇok sağol canım iki embriyo transfer edilmişti bakalım ne olacak
Ben de düşük yaptıktan sonra çok üzüldüm acaba bu sebepten mi düştü diye.. sonrasında bissürü korku ya bi daha olursa aynı şey diye. Bu sebepten bağışıklık testi yaptırdım tedaviye başlamadan önce. Şimdi yine tedirginim açıkcası, doktora sordum gerçi kaç kere, tiroidim bağışıklık cevabı olarak olumsuz etkiler mi transferi, bişi yapacak mıyız, emin miyiz sorun olmadığına diye.. önemsemiyor doktorum, ths’a baktır yine transferden önce dedi sadece, ben de vardır bir bildiği diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum.. drdiğin gibi olacağı varsa oluyor ama önlem alınabilecek birşey varsa alınmayıp olumsuz sonuç olması daha da yıpratıcı oluyor.. Hakkımızfs hayırlısı olsunÇok geçmiş olsun kuzum... Annem kronik tiroid hastası ondan hep tedirgin etmiştir bu konu çünkü çok sıkıntılar çekti sırf bu anlaşılmadığı için üç gebelik kaybı yaşamış yanlış tedaviler filan. Mahvolmuş. İlaçtan korkmuyorum anlaşılmazsa sorun varsa ve önlem alamazsam diye endişe ediyorum. Rabbim kimseye hastalık vermesin illa imtihan oluyoruz ama en azından dermansız dert vermesinGöz göre göre yaşamayalım inşallah
Sizin de gözünüz aydın, maşallahKızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.
Darısı basımaaahh sormaşekeri kesmiştim ekmek ve unlu gıdaları da sebze meyve ağırlıklı beslenmiştim çok zorlandım ama baya faydası oldu canım
Bende cok bagimliyim ya herturlu kahve cok cok seviyorum ama agzima surmedim dahaKızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyımen azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
Ay sorma ben de ağzıma sürmedim ama nasıl kokusu burnumdaBende cok bagimliyim ya herturlu kahve cok cok seviyorum ama agzima surmedim dahaAma bazi doktorlar günde 1 turk k. ya da filtre kahveye ok demiş.
Ben hiç içmedim transferden bu yana çay da iki defa içtimKızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyımen azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
Ben çay da içmedim çayla zaten aram yoK ama kahveBen hiç içmedim transferden bu yana çay da iki defa içtim
Canım annem zayıflıktan sıfır bedene lastik takardım diyor beni doğurmuş doğumdan sonra 41 kilo imiş düşün. Ben de şans eseri doğdum herhalde Allah ın takdiri. Anlamamışlar laf söz cabası Ankara ya götürmüş babam orada anlamışlar atom tedavisi görmüş filan ben yanlarında değilim küçüğüm mecbur tedaviyi yarıda kesip dönmüşler ne rezillik sonrasında da hiç çalışmamaya başlamış o da ayrı dert. Benim doktorumda önemsemedi açıkçası yoksa isterdi ben kendim telaş yapıyorum. Açıkçası çok yüksek değilse düşük yapmıyor kuzum bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilemesinden endişe ettim ben.Ben de düşük yaptıktan sonra çok üzüldüm acaba bu sebepten mi düştü diye.. sonrasında bissürü korku ya bi daha olursa aynı şey diye. Bu sebepten bağışıklık testi yaptırdım tedaviye başlamadan önce. Şimdi yine tedirginim açıkcası, doktora sordum gerçi kaç kere, tiroidim bağışıklık cevabı olarak olumsuz etkiler mi transferi, bişi yapacak mıyız, emin miyiz sorun olmadığına diye.. önemsemiyor doktorum, ths’a baktır yine transferden önce dedi sadece, ben de vardır bir bildiği diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum.. drdiğin gibi olacağı varsa oluyor ama önlem alınabilecek birşey varsa alınmayıp olumsuz sonuç olması daha da yıpratıcı oluyor.. Hakkımızfs hayırlısı olsun
Oh çok sevindim kuzumKızlar endokrine gitmiştim tsh sonucum çıkmış 1.7 hiç anlamadım yani 4 çıkan değer nasıl 1.7 oldu üç günde. T3 e de bakmamışlar orası da şaka gibi. Neyse şimdilik böyle ilaç vs vermez sanırım zaten bu değere
Kafeinsiz Türk kahvesi aldım ben 1 fincan içiyorum günlükBen çay da içmedim çayla zaten aram yoK ama kahvefiltre ve türk kahvesine bayılıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar 414Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Aynı ben de.Filtreyi de kafeinsiz sipariş verdi eşim bakalım tadı nasılmışespressoyu komple bıraktım ama 2 ay olmuştur hiç içmiyorum. Çay kültürüm kahvaltıda kalabalıkta 1 bardak teksem süt
Ooohhh maşallah canim gözün aydın kaçıncı gün embriyosuydu seninKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224