2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Öyle canım ben 1 kere geçirdim ama ömrümden ömür gitti komalık oldum. Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor. Tüp bebekte de dış gebelik riski olduğu için korku sarıyo beni arada . tek tüpüm olduğu için aklıma gelmiyor değil. Sonra neyse diyorum olumsuzlukları getirmiyim 😊
Aynen bana da demişlerdi tüp bebekte dış gebelik riskini ama öyle bir derdim kalmadı😃 senin de olmaz öyle bişey zaten düşük bir ihtimal herhalde, hep güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah😊😊

Anladım canım yürüyüş yapıp bol sıvı tüket bana faydası olmuştu ilaçları bırakınca hemen spor ve sıvı alımını arttırıyor
yapıyorum cnm leslie yapıyorum akşamları ama sıvı tüketimi bende sıfır ona da dikkat ederim artık.stres olunca gelmekte bilmiyor.4 gün de geciktim bekliyorum.başka bir zaman olsa gelmesin diye beklersin:))

yapıyorum cnm leslie yapıyorum akşamları ama sıvı tüketimi bende sıfır ona da dikkat ederim artık.stres olunca gelmekte bilmiyor.4 gün de geciktim bekliyorum.başka bir zaman olsa gelmesin diye beklersin:))
Malesef transfer hazirligina baslamadan önce bende öyleydim olamadm bir türlü ama ben tek doz lucrin yapmistim ona bagli demislerdi stres cok etkiliyor kafanı boşalt düsünmemeye calış cok zor biliyorm ama😊

Bir de adaçayı adet söktürücü diye biliyorum kararında tüketirsen bir zararı da yok

Canım merhaba naçizane bir fikir vermek istiyorum. YouTube da Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı var denemek istersen ben polikistik olduğum için çok düzensiz o masajı yapınca 3-4 günde sökülüyordu 😊

Cok gecmis olsun canim bnm..uzulme hic düzene girer insallah ama girmese de cozumu var sonuçta üzme kendini...

Bende kizkmda gebelik sekeri cikmisti ne yapsak inmedi diyette yaptim ama 1 lokma.peynirnyesem fırlıyordudiyet+insülin ignesi kullandım gebelik boyunca hiç birsey olmadi bin sukur🙏 insallah düzelir ama olmazsa da igne verirler..
Cokk sagol tesekkur ederim 😘 😇

Malesef transfer hazirligina baslamadan önce bende öyleydim olamadm bir türlü ama ben tek doz lucrin yapmistim ona bagli demislerdi stres cok etkiliyor kafanı boşalt düsünmemeye calış cok zor biliyorm ama😊
Peki canım lucrin sonrası adet olmayınca ne oldu transfer? Ben de bugün lucrin yaptırdım da, lekelenmem başlamıştı aslında ama sanki iğne sonrası kesildi gibi, hiç adet olacakmış gibi diilim 🤨

Peki canım lucrin sonrası adet olmayınca ne oldu transfer? Ben de bugün lucrin yaptırdım da, lekelenmem başlamıştı aslında ama sanki iğne sonrası kesildi gibi, hiç adet olacakmış gibi diilim 🤨
1 hafta sonra kendiliginden oldum aslında kendiliginden derken yapmadigim sey kalmadi kekik caylari ictim aklima gelen herseyi yaptm normalde hemen olurdum ama bu gercekten o igneyle alakali birsey 10 güne kadar normal dedi doktor 10 gün sonra olmazsan konusalim demisti galiba söktürücü verecekti ama gerek kalmadı

1 hafta sonra kendiliginden oldum aslında kendiliginden derken yapmadigim sey kalmadi kekik caylari ictim aklima gelen herseyi yaptm normalde hemen olurdum ama bu gercekten o igneyle alakali birsey 10 güne kadar normal dedi doktor 10 gün sonra olmazsan konusalim demisti galiba söktürücü verecekti ama gerek kalmadı
Anladım, teşekkür ederim. İnşallah gecikmez yaa valla bi tedirgin oldum şimdi..o kadar zaman bekledim 10-15 gün mü geçmeyecek diye düşünüyor insan ama işte yine de bian önce olsun istiyor gönül 🙂

Bir de adaçayı adet söktürücü diye biliyorum kararında tüketirsen bir zararı da yok

Canım merhaba naçizane bir fikir vermek istiyorum. YouTube da Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı var denemek istersen ben polikistik olduğum için çok düzensiz o masajı yapınca 3-4 günde sökülüyordu 😊
saolun kızlar fikirleriniz için
doktor gebelik oluşmuş olabilir dedi (inşallahahhh :)) cuma ya kadar bekleyelim,adet olmazsan gebelik testi yaptır sonuca göre tekrar konuşalım dedi.
ben aslında 16 nisan da adetin 19. günü transfer olacaktım.estrofermi adetin 3.gününden beridir kullanıyordum.
doktor progestanı hem ağız he fitil olarak adetin 14. kullanmaya başla dedi ama ben yanlışlıkla adetin 9. günü erkenden kullanmaya başladım.tranfer iptal oldu
doktor yine estrofermi ve progestanı 15 gün daha kullan bırakınca adet olunca ara dedi. 22 nisanda bıraktım 28 nisan adet günümdü olmadım halen bekliyorum.
acaba progestanı çok erkeden kullanmaya başladığım için rahimi etkilemiş olabilir mi o yüzden mi bu kadar gecikme oldu.bilginiz var mı bu konuda..

X