2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnsallahhh agzından bal damlasın vallaa bana benım gıbı esekten düşen anlar 😂 sen nasıl duzelttın arada tiyo verır mısın? 😀
ahh sorma😂şekeri kesmiştim ekmek ve unlu gıdaları da sebze meyve ağırlıklı beslenmiştim çok zorlandım ama baya faydası oldu canım

Çok geçmiş olsun kuzum... Annem kronik tiroid hastası ondan hep tedirgin etmiştir bu konu çünkü çok sıkıntılar çekti sırf bu anlaşılmadığı için üç gebelik kaybı yaşamış yanlış tedaviler filan. Mahvolmuş. İlaçtan korkmuyorum anlaşılmazsa sorun varsa ve önlem alamazsam diye endişe ediyorum. Rabbim kimseye hastalık vermesin illa imtihan oluyoruz ama en azından dermansız dert vermesin 🤲🏻 Göz göre göre yaşamayalım inşallah 🤲🏻
Ben de düşük yaptıktan sonra çok üzüldüm acaba bu sebepten mi düştü diye.. sonrasında bissürü korku ya bi daha olursa aynı şey diye. Bu sebepten bağışıklık testi yaptırdım tedaviye başlamadan önce. Şimdi yine tedirginim açıkcası, doktora sordum gerçi kaç kere, tiroidim bağışıklık cevabı olarak olumsuz etkiler mi transferi, bişi yapacak mıyız, emin miyiz sorun olmadığına diye.. önemsemiyor doktorum, ths’a baktır yine transferden önce dedi sadece, ben de vardır bir bildiği diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum.. drdiğin gibi olacağı varsa oluyor ama önlem alınabilecek birşey varsa alınmayıp olumsuz sonuç olması daha da yıpratıcı oluyor.. Hakkımızfs hayırlısı olsun

Kızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.🧿🤲🤲🤲😃😃
Sizin de gözünüz aydın, maşallah 🧿 bugün hep güzel değerler geldi.. sağlıkla tamamlansın inşallah

Ben de düşük yaptıktan sonra çok üzüldüm acaba bu sebepten mi düştü diye.. sonrasında bissürü korku ya bi daha olursa aynı şey diye. Bu sebepten bağışıklık testi yaptırdım tedaviye başlamadan önce. Şimdi yine tedirginim açıkcası, doktora sordum gerçi kaç kere, tiroidim bağışıklık cevabı olarak olumsuz etkiler mi transferi, bişi yapacak mıyız, emin miyiz sorun olmadığına diye.. önemsemiyor doktorum, ths’a baktır yine transferden önce dedi sadece, ben de vardır bir bildiği diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum.. drdiğin gibi olacağı varsa oluyor ama önlem alınabilecek birşey varsa alınmayıp olumsuz sonuç olması daha da yıpratıcı oluyor.. Hakkımızfs hayırlısı olsun
Canım annem zayıflıktan sıfır bedene lastik takardım diyor beni doğurmuş doğumdan sonra 41 kilo imiş düşün. Ben de şans eseri doğdum herhalde Allah ın takdiri. Anlamamışlar laf söz cabası Ankara ya götürmüş babam orada anlamışlar atom tedavisi görmüş filan ben yanlarında değilim küçüğüm mecbur tedaviyi yarıda kesip dönmüşler ne rezillik sonrasında da hiç çalışmamaya başlamış o da ayrı dert. Benim doktorumda önemsemedi açıkçası yoksa isterdi ben kendim telaş yapıyorum. Açıkçası çok yüksek değilse düşük yapmıyor kuzum bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilemesinden endişe ettim ben.

Filtreyi de kafeinsiz sipariş verdi eşim bakalım tadı nasılmış 😍 espressoyu komple bıraktım ama 2 ay olmuştur hiç içmiyorum. Çay kültürüm kahvaltıda kalabalıkta 1 bardak teksem süt 😅

X