- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Oooo masallahhKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo masallahhKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Bende çok gezdim canım sonra instagramda denk geldim diyetisyenime işte bu dedimYaa ben daha evvel gıtmıstım ama ıgısıne denk gelmedım sanırım bana verdıgı dıet ıle bırlıkte 3 haftada 1 bucuk kılo aldım unsılınım artmıs bana teatı tekrarlatmamıstı
Sonra sonucu gorunce kan degerlerı ferrıtın demır hgb düşük unsılınıde bu kadar beklemıyordum dedı tahlıllerını duzelt oyle gel bu sekılde kılo veremezsın dedı gonderdı bende şevkim kırıldı daha da gıdemedım
Tebrik ederim canım maşallahKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım maşallah
Tebrik ederimmm maşallah gözünüz Aydın. Sağlıcakla kucağa alınacak günlere inşallahKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızTebrik ederimmm maşallah gözünüz Aydın. Sağlıcakla kucağa alınacak günlere inşallah
Yaa bende buldum onlıne ama konustuktan sonra sız bıraz hassassınız sanırım o yızden klınıkten destek almanızı tavsiye ederim dedı oda reddeddıBende çok gezdim canım sonra instagramda denk geldim diyetisyenime işte bu dedim
Online yapıyorum ben çünkü her hafta kontrole gitmek de işime gelmiyor açıkçası online biraz maddi olarak fazla olsada gidip gelmekten iyi. Başladım bırakamadım ayrılamıyoruz hala. İnşallah gebelik olurda devam ederim . Gerçi olmasa da devam ederim sanırım.
Masalalh sağlıkla gelsin kucağınaKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Bravonasıl cesaret ettin helal olsunins sağlıkla katlanır değerim..Kızlar yarın hem bat hemde hastanenin bhcg testi yapmamı istediği tarih çok heyecanlıyım transferden sonra 4. Gün dayanamayıp bhcg testi yaptırmıştım 3.93 çıktı negatif diye düşündüm ama tabiki Allah izin verirse yükselme de olmuş olabilir bir kaç belirtimde var ama bunları her adet zamanı zaten yaşıyordum haricinde ise farklı olarak bulantım oldu bugün yarını iple çekiyorum
valla biliyoruz hassas olduğumuzu çok şükürYaa bende buldum onlıne ama konustuktan sonra sız bıraz hassassınız sanırım o yızden klınıkten destek almanızı tavsiye ederim dedı oda reddeddı
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.
Aminn saolasin ins sen ve bekleyen herkese olsun...Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Darısı başımıza
Maşallah ne güzel bir değer tek embriyoysa bir de Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah canmKızlar benimde sonucum çıktı 12 .gün 1224
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızKızlar bugün benimde 11ci günüm değerim 257 çok şükür ki ikiye katlanmış değerim Rabbime sukuelr olsun hamdolsun darısı burda bekleyen ve burda olmayıp bekleyenlere de olsun ins.
Bakayım bıvalla biliyoruz hassas olduğumuzu çok şükür
Benim ki Mutfaktaki Diyetisyen
Çok sağol canım iki embriyo transfer edilmişti bakalım ne olacakMaşallah ne güzel bir değer tek embriyoysa bir de Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah canm
İnşaallah inşallahGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Çok geçmiş olsun kuzum... Annem kronik tiroid hastası ondan hep tedirgin etmiştir bu konu çünkü çok sıkıntılar çekti sırf bu anlaşılmadığı için üç gebelik kaybı yaşamış yanlış tedaviler filan. Mahvolmuş. İlaçtan korkmuyorum anlaşılmazsa sorun varsa ve önlem alamazsam diye endişe ediyorum. Rabbim kimseye hastalık vermesin illa imtihan oluyoruz ama en azından dermansız dert vermesin Göz göre göre yaşamayalım inşallahBen işte geçen seneden beri her sabah ilaç içiyorum.. hamile kalmasam hiç bilemeyecektim belki. Ama ilacın bir zararı yok, çok sordum düşük yaptıktan sonra, kullanması güvenli yani eğer verirse de üzülme ama sanmıyorum sende tsh sorunu olduğunu,bir önceki testin yüksek bir anına denk gelmiştir ki o da 4 civarındaydı.. geçen sene hamileyken bakıldığında benimki 6,60’dı.. düşük yapıp bütün ilaçları bıraktan 1 ay sonra detaylı bakılınca haşimato teşhisi koyuldu bana