2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Herkese Merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

'' no worries🙅🏻‍♀️ positive vibes 🌈✨ ''

Anne adı🧚‍♀️YaşDeneme SayısıProblemTransfer Tarihi BetaHCG Sonucu
@Tsk06331.Amh Düşüklüğü
@Brccck34Pek Yakında:)
@tupaaaaa321Sebepsiz infertilitePek yakında:)
Chocalete Chocalete 351DışGebelik30 Nisan
@Skrkz17261Sebepsiz9 NisanPOZİTİF:nazar:
Kilya Kilya
:anneadayı:
337 NisanPOZİTİF
:nazar:
@Sabr-Sukur-Dua
:anneadayı:
Bizimlesin:KK200:
291AMH Düşüklüğü9 NisanPOZİTİF
@sdbb30Pco /miyom24 Nisan
@Birumuttuyasataninsani :anneadayı:311PCO5 NisanPOZİTİF
@bsrbrk88 :anneadayı: 33519 NisanPOZİTİF
@RAAT :anneadayı:303Sebepsiz31MartPOZİTİF:nazar:
@hayrunnisa85:anneadayı:361Sebepsiz9 NisanPOZİTİF:nazar:
@Pasagirl322Sebepsiz8 Nisan
@Fatma8189311Pco23 Nisan
@Tendan :anneadayı:31212 NisanPOZİTİF :nazar:
@LinaLina1 :anneadayı:301Yumurta Kalitesi11 NisanPOZİTİF :nazar:
Esra_rengiz1016 Esra_rengiz1016 395Pco-MorfolojiPek yakında:)
@Zeynepkur13 Nisan
@ZEYNEP5844275Azosperm26 Nisan
@Mavininsadesi3213 Nisan
@bbg362Amh
@Drystc86 :anneadayı:34210 NisanPOZİTİF:nazar:
@Asli473111-3 Mayıs
@Monaezop26Sperm sayısı ve azlığı15 Nisan
@angelbaby29 :anneadayı:POZİTİF:nazar:
@hlks123 23Morfoloji13 Nisan
G gofretlisut 29Pek Yakında:)
@Limon sever14 Nisan
@vicril1732AzospermPek Yakında:)
aysunayy aysunayy Pek Yakında:)
@rosebatumAmhPek Yakinda:)
pink21 pink21 36Çikolata Kisti21 Nisan
@akyaa341PCO16 Nisan
@1gelsen :anneadayı:363AMH +Tüp19 NisanPOZİTİF:nazar:
@Sonbirdeneme343Sebepsiz22 Nisan
@Elifimm30 :anneadayı:394POZİTİF:nazar:
Merhaba beni de yazar mısın listeye canım transferim 21 Nisan ilk deneme sebepsiz infertilite ve eşimde sperm düşüklüğü

Kızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyım 🤩🤩 en azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
benim doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti aslında bende fena bağımlısıyım kokluyorum resmen transferin 12.günü bugün toplam 3 tane içtim

Yok benim 3. denemem, 1 tane 5.gün embriyom var kalite olarak da orta kalite dediler🤷🏻‍♀️ Amh düşük olduğu için az embriyo oluşuyor her defasında sıfırdan başlıyorum tedaviye..
sende nasıl durumlar?
İnsallah bu sefer tutunur🙏🏻 çok iyi kalite de olup tutunmayan da var orta kalite olup tutunan da var nasip biraz da..
Dış gebelik sonucu tüpüm alındı diğeride tıkalı çıktı son çare tüp bebeğe geçtik biz insallah çabalarımızın mükâfatını alırız

Sana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyo:KK43: hadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim 😕😕😕
Kuzum bak sen bana o kadar destek verdin ki bende yazayım dedim benim biliyosun 2.gun embriyosu ne hücresini biliyodum ne biseyini bana bisey demeden transfer ettiler 6 gün boyunca hiç bir belirti yoktu hatta eşime dedim ki bunlar transfer yapmak için yaptılar ama ben bisey hissetmiyorum 6. gün dehşet bir sağ kasık ağrısı çektim ama benim genel de olduğu için onemsemedim 7.gun ise başladım ve sürekli ayakta eğilerek ağır kaldırarak bir iş tempom var tamam zaten olacağı varsa da olmaz dedim eve geldim kasigim ağrıdı sonra uzandim bel ve karnım ağrıdı bej tabi bunları hep adete yordum bu arada sonra burdan Bi arkadaş artık 10.gunun idrarda bak dedi ve idrar testi yapana kadar kasık batması karın ağrısı dışında biseyim yoktu bugün adetim geçeli 2.gunum ve adet olcak gibi belim zonklamaya başlayınca dayanamadım bugün kan verdim yarındı normalde canım bisey hissetmemen çok normal belirti arama nolur kendini yıpratma hiç bak benim bu saydıklarım bildiğin adetin belirtisi gebeliğe hiç ama hiç yormadım gercekten

İnsallah bu sefer tutunur🙏🏻 çok iyi kalite de olup tutunmayan da var orta kalite olup tutunan da var nasip biraz da..
Dış gebelik sonucu tüpüm alındı diğeride tıkalı çıktı son çare tüp bebeğe geçtik biz insallah çabalarımızın mükâfatını alırız
İnşallah canım inşallah❤️
Ben de 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerin ikisi de hasar gördüğü için tüp bebeğe başlamadan önce aldırdım ikisini de, benzer dertlerimiz yani.. Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi karşılıksız bırakmasın çok zorlu yollardan geçiyoruz..

İnsallahhh agzından bal damlasın vallaa bana benım gıbı esekten düşen anlar 😂 sen nasıl duzelttın arada tiyo verır mısın? 😀
Cok gecmis olsun canim bnm..uzulme hic düzene girer insallah ama girmese de cozumu var sonuçta üzme kendini...

Bende kizkmda gebelik sekeri cikmisti ne yapsak inmedi diyette yaptim ama 1 lokma.peynirnyesem fırlıyordudiyet+insülin ignesi kullandım gebelik boyunca hiç birsey olmadi bin sukur🙏 insallah düzelir ama olmazsa da igne verirler..

B baby art nasılsın ? Yoksun uzun süredir her şey yolundadır umarım 🍀
Ah vefalı arkadaşım 💚 çok şükür 🙏🏻 geçen hafta pozitif sonucumuzu aldık, doktorumuza da göründük. Kesemizi gördük 🤩🥳 her şey yolunda çok şükür.
bu ara çok uyuyorum, uyumadığım zamanlarda da ders notu hazırlıyorum, dönemin bitmesine az kaldı, sınavları yapıyorum bi taraftan.
akşamları takip etmeye çalışıyorum ama o kadar heyecanlı ilerliyor ki buradaki konular yetişemiyorum çoğu zaman geriden takip edebiliyorum
herkese sağlıklı günler diliyoru, güzel haberlerinizi alıyorum 🌸

Kuzum bak sen bana o kadar destek verdin ki bende yazayım dedim benim biliyosun 2.gun embriyosu ne hücresini biliyodum ne biseyini bana bisey demeden transfer ettiler 6 gün boyunca hiç bir belirti yoktu hatta eşime dedim ki bunlar transfer yapmak için yaptılar ama ben bisey hissetmiyorum 6. gün dehşet bir sağ kasık ağrısı çektim ama benim genel de olduğu için onemsemedim 7.gun ise başladım ve sürekli ayakta eğilerek ağır kaldırarak bir iş tempom var tamam zaten olacağı varsa da olmaz dedim eve geldim kasigim ağrıdı sonra uzandim bel ve karnım ağrıdı bej tabi bunları hep adete yordum bu arada sonra burdan Bi arkadaş artık 10.gunun idrarda bak dedi ve idrar testi yapana kadar kasık batması karın ağrısı dışında biseyim yoktu bugün adetim geçeli 2.gunum ve adet olcak gibi belim zonklamaya başlayınca dayanamadım bugün kan verdim yarındı normalde canım bisey hissetmemen çok normal belirti arama nolur kendini yıpratma hiç bak benim bu saydıklarım bildiğin adetin belirtisi gebeliğe hiç ama hiç yormadım gercekten
Sagol canim toparladim biraz kendimi. Ya böyle icime kapandim belkide bu bir belirtidir olamazmi asdfhfh🤣🤣

Sagol canim toparladim biraz kendimi. Ya böyle icime kapandim belkide bu bir belirtidir olamazmi asdfhfh🤣🤣
Bize moral veren sendin cnm ne oluyor simdi oyle üzülmek yok...insallah guzel haberini alacağız..Artik cok yazmiyorum ama seni takipteyim guzel haberini bekliyorum🥰🥰

Bize moral veren sendin cnm ne oluyor simdi oyle üzülmek yok...insallah guzel haberini alacağız..Artik cok yazmiyorum ama seni takipteyim guzel haberini bekliyorum🥰🥰
Ben hepinizi takipteyim. ☺ Canımm senin bu listede adinin yaninda pozitif yazacak. O gunleride gorücez:))) daha dogrusu listede herkesi pozitif görüp kendimize yeni topik açarız orda geyik yaparız.... burasıda bizden sonra bu adimlari yasayacak guzel anne adaylarina tecrübe defteri kalır:)))

Kızlar siz kahve içiyor musunuz ? Ben bir türk kahvesi bağımlısıyım 🤩🤩 en azından 1fincan sade tüek kahvesi içebilir miyim günde ?
Benim dr gunde 1 turk kahvesi içebilirsin dedi. Kizima hamileyken de 1 tane içmiştim. Ozel bir engel yoksa tüketiliyor. Gunluk alinmasi gereken kafein 200 imis. Turl kahvesi 1 fincanda 20 kafein var imis.

Ah vefalı arkadaşım 💚 çok şükür 🙏🏻 geçen hafta pozitif sonucumuzu aldık, doktorumuza da göründük. Kesemizi gördük 🤩🥳 her şey yolunda çok şükür.
bu ara çok uyuyorum, uyumadığım zamanlarda da ders notu hazırlıyorum, dönemin bitmesine az kaldı, sınavları yapıyorum bi taraftan.
akşamları takip etmeye çalışıyorum ama o kadar heyecanlı ilerliyor ki buradaki konular yetişemiyorum çoğu zaman geriden takip edebiliyorum
herkese sağlıklı günler diliyoru, güzel haberlerinizi alıyorum 🌸
Gözün aydın canım hadi sevindim iyi ilerlemesine inşallah öyle de devam etsin 🤲🏻🍀

İnşallah canım inşallah❤️
Ben de 3 kez dış gebelik geçirdim tüplerin ikisi de hasar gördüğü için tüp bebeğe başlamadan önce aldırdım ikisini de, benzer dertlerimiz yani.. Allahım yüzümüzü güldürsün emeklerimizi karşılıksız bırakmasın çok zorlu yollardan geçiyoruz..
Öyle canım ben 1 kere geçirdim ama ömrümden ömür gitti komalık oldum. Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor. Tüp bebekte de dış gebelik riski olduğu için korku sarıyo beni arada . tek tüpüm olduğu için aklıma gelmiyor değil. Sonra neyse diyorum olumsuzlukları getirmiyim 😊

aradım cnm 5 gün daha bekleyelim dedi belki gecelik oluşmuştur.yanlış ilaç kullanımdan adet düzensizliği de oluşmuş olabilir dedi.
Anladım canım yürüyüş yapıp bol sıvı tüket bana faydası olmuştu ilaçları bırakınca hemen spor ve sıvı alımını arttırıyorum

X