Insallah canım inşallah 2.gun embriyosu 11.gun sence iyi mi değerÇok güzel sonuç canım insllah kat kat katlanır
Yaa inşallah katlanmaya devam etsin canım
Kuzum çok çok iyi tabii zaten ayrica 5 ve uzeri her oran hamilelik müjdesi veriyor bizlere. 2 kat artmasini takip etmen yeterli artik. Tadini çıkar rahatla miss gibi hamilesin işteInsallah canım inşallah 2.gun embriyosu 11.gun sence iyi mi değer
Yaa ne güzel çok sevindimHadi gözün aydın saglıkla ilerlesin insallah
Ne güzel sakın umudunu kaybetme benim bi arkadsim normal gebelikti ama 12 ile baslamisti gunlerce agladi falan filan ama suan 4 aylık oldu
Sagolasin kuzum benim çok teşekkür ederimKuzum çok çok iyi tabii zaten ayrica 5 ve uzeri her oran hamilelik müjdesi veriyor bizlere. 2 kat artmasini takip etmen yeterli artik. Tadini çıkar rahatla miss gibi hamilesin işte
Canım ben aylarca kullandım matofin insülin direnci için ama tedaviden önceydi. Çok güzel bağırsak çalıştırıyor ve iştah kesiyorKızlaree matofin gibi şeker ılacları kullananlar var mı? Pozıtııf sonuc alanlarda
Yaaa ne güzel yorumlar yapıyorsunuz gönlümü o kadar ferahlatiyosunuz ki Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinKuzum çok çok iyi tabii zaten ayrica 5 ve uzeri her oran hamilelik müjdesi veriyor bizlere. 2 kat artmasini takip etmen yeterli artik. Tadini çıkar rahatla miss gibi hamilesin işte
Hadi gözün aydın canim. Hoş geldin hamislerin arasinaKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Bende de ünsilin direnci var yıllardır kullanıyorum kadın dogumcu yıne yazdı bısey demedı ama sımdı kı gıttıgım dahıkıye bız gebelere yazmıyoruz dedıCanım ben aylarca kullandım matofin insülin direnci için ama tedaviden önceydi. Çok güzel bağırsak çalıştırıyor ve iştah kesiyorendokrin dr u vermişti bana bir zararı yok ama kadın doğumcular genelde kullanmayı tavsiye etmez yine doktorunun fikrini al demişti dediği gibi transfer öncesi doktorum bırakmamı istedi
Insallah öyledir canım hoşbulduuummHadi gözün aydın canim. Hoş geldin hamislerin arasina
Ilk deger oldugu icin demistir onu canim. Sonucta hamilesin ama günü vs belli olmaz anlaminda demis olabilir .belki dün tutunmaya basladi ve yeni salgiliyor vucudun bu hormonu. Sen gun asiri kan ver tabii o zaman netlesir durumun. Hayirlisi olsun hakkinda canim insallahYaaa ne güzel yorumlar yapıyorsunuz gönlümü o kadar ferahlatiyosunuz ki Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinteste gittiğim doktor değer çok önemsiz dedi sinir etti beni
İnşallah çok teşekkür ederimIlk deger oldugu icin demistir onu canim. Sonucta hamilesin ama günü vs belli olmaz anlaminda demis olabilir .belki dün tutunmaya basladi ve yeni salgiliyor vucudun bu hormonu. Sen gun asiri kan ver tabii o zaman netlesir durumun. Hayirlisi olsun hakkinda canim insallah
Canım valla benim yapabildiğim tek şey magnezyum kullanmak onu da kullandığını söylemiştin zaten. Çok haklısın valla dr lar da çelişmiş biri kullan derken diğeri yazmamışBende de ünsilin direnci var yıllardır kullanıyorum kadın dogumcu yıne yazdı bısey demedı ama sımdı kı gıttıgım dahıkıye bız gebelere yazmıyoruz dedınapcam kafam gitti benım
Tabiki çok güzel canim, benim 3.gun embriyosu idi 11. Gün 118 çıkmıştı. Çok iyi çıkmış. Sen birde benden bir gün geriden geliyorsun gibi. İnşallah zamanla daha da güzel katlanır, 13. Gün tekrar yapacaksın ozamanInsallah canım inşallah 2.gun embriyosu 11.gun sence iyi mi değer
Kuzum bu şekilde düşükten başlayıp çocuğunu kucağına alanları çok gördüm formlardan. Önemli olan artik iki günde bir artış . İnşallah güzel sonuçlar alırsınİnşallah çok teşekkür ederim
Ayyy inşallahYok canım bende korkuyordum geçti adet zamanımda özellikle çok ağrıdı kasıklarım ama olurmuş o zamanlarda içini ferah tut bebişin sana sımsıkı tutundu inşallahProgestan falan kullanıyor musun canım