2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende de ünsilin direnci var yıllardır kullanıyorum kadın dogumcu yıne yazdı bısey demedı ama sımdı kı gıttıgım dahıkıye bız gebelere yazmıyoruz dedı napcam kafam gitti benım
Kuzum ne derece bilmem ama sekiz hafta en azından kullanmasan ya da başka doktor fikri de alsan pek önermiyorlar çünkü özellikle ilk haftalar

Yaaaa, kıyamam canım benim.
Çok geçmiş olsun.

Cok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin tez zamanda. Umarim hizlica toparlar. Ama sende buna stres yapma lutfen hastanede hizlica toparlar insallah..

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Canım Allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sevdiklerine kavuştursun

Teşekkür ederim ilginiz için geldim az önce doktordan. Tam kapanma nedeniyle yeni tedavilere başlamıyorlarmış önümüzdeki ay kapanma olmazsa gel dedi. Beklemelere doyamadım tedaviye başlayabilmek için geçen ay pıd geçirdiğim için bu ay da kapanma var diye. Hevesle heyecanla gidiyorum ama sürekli erteleniyor. tedavi kaç ay sürer ne zaman olur zaten belli değil olduğum yerde sayıyorum yine üzüldüm geldim vardır bir hayır önümüzdeki ay inşallah

Çok geçmiş olsun canım, bir tarafta bizim durumumuz bir tarafta bu virüs.. çok zor Allahım biran önce şifa versin hastanelerde bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…