Çok sevindim canım tebriklerKızlar kalp atışını duydum çok şükür
Herşey yolunda, 2 gebeliğim sorunlu oldugu için 12. Haftaya kadar atlatırsak güzel olacak 2 hafta sonra bekliyorum dedi doktor inşallah sorunsuz geçer herşey
6buçuk haftalığız
Darısı bekleyen tüm herkese inşallah hepimiz kavuşalım bebiklerimize
Amin arkadaşım inşallahMaşallah çok güzel bir değer insallah sağ salim kucağınıza da alırsınız darısı biz bekleyenlerin başına
Amin canım darısı tüm isteyenlerin başınaÇok güzel canım hayırlı olsun
Gözün aydın canım çok güzel çıkmışKızlar 414Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Aynı zamanlarda transfer olacağız o zamanAa o zaman aynı ilerliyoruz ben de 3.günü basladım günde 1 kere olarak estrofeme. Bugun 5.günü adetimin. Yarın da muayeneye gideceğim kontrol edecek doktorum
Bizimki de sebepsiz infertilite. İlk denememizi evliliğimizin 5. yılında denedik. O zamana kadar olur diye rahat davrandık aslında. Neyse ilkinde her şey yolunda gittiği halde tutunma olmadı. Ve geride dondurulmuşum da yoktu. Epey hayal kırıklığı yaşadım. Aradan 1,5 yıl geçti aynı yere aynı doktora gittik yine denedik ama bu kez hiç transfer yapılmadı, bu kez embriyoların kalitesi 3. günden sonraya gidebilecek gibi değilmiş çünkü, doktorun dediğine göre. Üçüncü denemeyi de 8 ay sonra başka şehirde başka doktora yaptırdık. Yani Ocak 2021. Bu kez embriyo oluşumundan sonra rahmi dinlendirme kararı aldı doktorumuz. 2 ay sonra gel dedi. Martta gittim, transferi yaptı. Üstelik 3. gün embriyosu idi 2 adet. Ve şükürler olsun tuttu biri.Şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum doktorumla görüşüp ne yapılması gerektiğine birlikte karar vereceğiz. En kötüsü de sebepsiz olması. Bir o kadar umutlu bir o kadar umutsuz çünkü bir sebebi yok. Ama güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Bir gün olacak inşallah. Eğer öyle olmasaydı Rabbim içime bu bitmez tükenmez evlat hasretini koymazdı.
Amin kuzum gözün aydın inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlerKızlar kalp atışını duydum çok şükür
Herşey yolunda, 2 gebeliğim sorunlu oldugu için 12. Haftaya kadar atlatırsak güzel olacak 2 hafta sonra bekliyorum dedi doktor inşallah sorunsuz geçer herşey
6buçuk haftalığız
Darısı bekleyen tüm herkese inşallah hepimiz kavuşalım bebiklerimize
Yaa çok teşekkür ederim inşallahÇok güzel bir değer tebrik ederim canım
Dogru zamana bende inaniyorum. Allah gercekten o zamanı ayarliyor sanki. Bende problemlerimi tesadufi yasamadigimi dusunuyorm. Ve boyle dusundugumde bu sefer olacagina gönülden inaniyorm. Oyle bir zamanda olmuş olacakki. Gercekten mucize gibi gelecek. Umarim saglikla kucagina alirsin yavrunu sende canim.Bizimki de sebepsiz infertilite. İlk denememizi evliliğimizin 5. yılında denedik. O zamana kadar olur diye rahat davrandık aslında. Neyse ilkinde her şey yolunda gittiği halde tutunma olmadı. Ve geride dondurulmuşum da yoktu. Epey hayal kırıklığı yaşadım. Aradan 1,5 yıl geçti aynı yere aynı doktora gittik yine denedik ama bu kez hiç transfer yapılmadı, bu kez embriyoların kalitesi 3. günden sonraya gidebilecek gibi değilmiş çünkü, doktorun dediğine göre. Üçüncü denemeyi de 8 ay sonra başka şehirde başka doktora yaptırdık. Yani Ocak 2021. Bu kez embriyo oluşumundan sonra rahmi dinlendirme kararı aldı doktorumuz. 2 ay sonra gel dedi. Martta gittim, transferi yaptı. Üstelik 3. gün embriyosu idi 2 adet. Ve şükürler olsun tuttu biri.
Rabbim ne zaman nasıl nasip edeceğini bizden tabii ki daha iyi biliyor. Ben mesela eğer ilk yıllarımda çocuk sahibi olmuş olsaydım şu an edindiğim meziyetlerin hiçbirini edenemeyecektim. Meslek sahibi bile olamayacaktım (yeni atanmış bir öğretmenim). Yani diyorum ya Rabbim sanki dedi ki bana, kulum sen önce bir işine gücüne bak, yerini yurdunu bil, gerisini düşünme. Aynen öyle oldu bana. İnşallah sonuna kadar gider, bebeğimi de doğurursam bundan tam emin olacağım.
Sen de bir düşünürsen hayırlısının bu olduğunu anlayacaksın.
Amin inşallahSağlıkla kaliteli dollensinler ins
Aminn inşallahhh inşallahYaaa maşallahgözün aydın. Mevlam sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin
Amin inşallahhÇok iyi değer canım hayırlı olsun
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış
Gözün aydın canımKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Yaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dediİnşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunGözün aydın canım