2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Tek tesellim hayırlısının bu yönde olduğu. Şükrettiğim çok şey var. En azından dondurulmuşlarım var. Bunların hepsini biliyorum. İnsan üzülüyor ama zamanla daha güzeli gelince bunları unutacağız inşallah. Sana da çok geçmiş olsun meslektaşım. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah darısı da başımıza geldi olsun

Rabbim o donmus bebeklerini sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin ins

Adımı yazmamışsın ama bu mesajın bana olduğunu anladım

Aminnn darısı başınıza olsun. Hep dua ediyorum, heep.

ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorumki inan burda belki birçok arkadaşım aynı şeyleri yaşadık hissettik benim 5.denemem şimdilik pozitif ama kürtaj ameliyat kimyasal herşeyi yaşadım hiç pes etmedim hep zamanı değilmiş demekki dedim.bizim yaşadıklarımızı yaşamayan anlamaz burda o yüzden birbirimize destek oluyoruz. inşallah diğer denemende sağlıkla kucağına alırsın canım

Kızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Hadi gözün aydın saglıkla ilerlesin insallah

Yaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dedi İlaçları kesme devam et dediler
Ne güzel sakın umudunu kaybetme benim bi arkadsim normal gebelikti ama 12 ile baslamisti gunlerce agladi falan filan ama suan 4 aylık oldu

Amin insallah kaç embriyo oluşmuştu kaliteleri nasıl? İlk transfermi olacak benim gibi
Yok benim 3. denemem, 1 tane 5.gün embriyom var kalite olarak da orta kalite dediler Amh düşük olduğu için az embriyo oluşuyor her defasında sıfırdan başlıyorum tedaviye..
sende nasıl durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…