Kızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
yaa ne güzel arka arkaya pozitifler alıyoruz maşallahKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Kuzuum çok sevindim tebrik ederimKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Gozunaydin cnmm tebriklerKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Kaçtı önceki kuzumYaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dediİlaçları kesme devam et dediler
Çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlerYaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dediİlaçları kesme devam et dediler
Sağlıkla değerim artsın insYaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dediİlaçları kesme devam et dediler
İnşallahgözün aydınnn. Mevlam sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bugün peş peşe güzel haberler var darısı yarın bana olsun
Rabbim o donmus bebeklerini sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin insTek tesellim hayırlısının bu yönde olduğu. Şükrettiğim çok şey var. En azından dondurulmuşlarım var. Bunların hepsini biliyorum. İnsan üzülüyor ama zamanla daha güzeli gelince bunları unutacağız inşallah. Sana da çok geçmiş olsun meslektaşım. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah darısı da başımıza geldi olsun
Adımı yazmamışsın ama bu mesajın bana olduğunu anladımTek tesellim hayırlısının bu yönde olduğu. Şükrettiğim çok şey var. En azından dondurulmuşlarım var. Bunların hepsini biliyorum. İnsan üzülüyor ama zamanla daha güzeli gelince bunları unutacağız inşallah. Sana da çok geçmiş olsun meslektaşım. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah darısı da başımıza geldi olsun
ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorumki inan burda belki birçok arkadaşım aynı şeyleri yaşadık hissettik benim 5.denemem şimdilik pozitif ama kürtaj ameliyat kimyasal herşeyi yaşadım hiç pes etmedim hep zamanı değilmiş demekki dedim.bizim yaşadıklarımızı yaşamayan anlamaz burda o yüzden birbirimize destek oluyoruz. inşallah diğer denemende sağlıkla kucağına alırsın canımTek tesellim hayırlısının bu yönde olduğu. Şükrettiğim çok şey var. En azından dondurulmuşlarım var. Bunların hepsini biliyorum. İnsan üzülüyor ama zamanla daha güzeli gelince bunları unutacağız inşallah. Sana da çok geçmiş olsun meslektaşım. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah darısı da başımıza geldi olsun
7.6Kaçtı önceki kuzum
İnşallahÇok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler
İnşallahSağlıkla değerim artsın ins
Çok güzel sonuç canım insllah kat kat katlanırKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Amin insallahAynı zamanlarda transfer olacağız o zamanhadi bakalım güzel ilerler ikimizin de inşallah..
Hadi gözün aydın saglıkla ilerlesin insallahKızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Ne güzel sakın umudunu kaybetme benim bi arkadsim normal gebelikti ama 12 ile baslamisti gunlerce agladi falan filan ama suan 4 aylık olduYaaa sonuç 18.32 ye yükselmiş. Riskli olabilir ama hamilesin dediİlaçları kesme devam et dediler
Yok benim 3. denemem, 1 tane 5.gün embriyom var kalite olarak da orta kalite dedilerAmin insallahkaç embriyo oluşmuştu kaliteleri nasıl? İlk transfermi olacak benim gibi
Hadi gözün aydın saglıkla ilerlesin insallah
Insallah kuzum teşekkür ederiiim